|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני כבר שנתיים מתאמן אני היום בן קרוב ל18 ושהתחלתי להתאמן הייתי מתאמן חזק והפסקתי קצת אחרי חצי שנה הפסקה של חצי שנה ושוב פעם חזרתי ...בקיצור היום אני מתאמן 7 חודש רצוף ויש לי בעית תזונה
אני שוקל 85 ולא שמן !! גם לא כזה שרירי יש לי בעיה של מה לאכול וכמה?אני לא מצליח למצוא את הפתרון אני כמעט ולא אוכל כלום אני קם בבוקר קונפלקס ואז בצהרים משו כמו 3 או 2 אוכל ארוחה פשוטה רגילה אם זה סנדוויץ טונה או טוסט או אוכל שאמא מכינה באותו יום ואז מתאמן ואחרי אימון לא אוכל אומרים לי תאכל 6 ארוחות ביום פחמימות חלבונים וכל מיני כאלה ואני לא מבין מה זה כל דבר הייתי שמח לעזרה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() תחליט מה אתה רוצה, חיטוב או מסה, תקרא מאמרים באתר, אתה מדבר על ניוטרל.
![]() |
#3 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() רק עכשיו אתה נזכר לשאול את זה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() בואנה יאיר אני חושב שזה ליאל מהמכון!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה הוא~!!!!!!!! לאר שמתי לב לשם שלו!!!!!!!!!!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליאל יא שמן!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחח בסוף נכנסת אה??
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() http://israelbody.org/Index.asp?CategoryID=194
קח ליאל.....תקרא קצת פה תקרא את המאמרים שכתובים פה בפורום למעלה ותבין קצת יותר
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה להתחיל מסה אז כנס לפה:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |