|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() עשיתי לפני שבוע מנוי לחדר כושר ויש מלא מכשירים שמיועדים לסיבי השריר .. אני כרגע עובד על 4 מכשירים שמויעדים לידיים חזה גב ובטן ....
עכשיו העם זה טוב להיתמקד רק על המכשירים האלה למשך 4 חודש ואז לעבור למכשירים אחרים ( האלה עם החוטים ) .. אין לי הרבה ידע לכן אני שואל עם זה טוב בישבילי לעבוד 3 ימים בשבוע על 4 מכשירים ולהחליף מכשירים כל 4 חודש ככה .. ? אולי כדאי להוסיף .. מה אתם בעיקרון עשיתם ..? ( מה מומלץ ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מומלץ להתרכז במשקל חופשי ולא במכשירים
לא משנה מה הרמה שלך ובן כמה אתה
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פט בוי אתה צצודק אבל ההודעה שלך סתם תבלבל אותו כי אתה רואה שאין לו בכלל ידע
תקרא מאמרים באתר הראשי ואז תחזו יותר חכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי עוד שאלה אחת חשובה ..
העם כדאי לשנות כל שבוע מכשירים ?? לעשות שבוע במשיכת חוט ידיים , גב , חזה , בטן (משקולות) לעשות שבוע במשיכת מוט ידיים , גב ,חזה , בטן זה יותר טוב ????? כי אני עובד תמיד על המכשירים של המוט .. נערך לאחרונה על ידי רמי123, 08-11-08 בשעה 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תקרא מאמרים ועזוב כבר את המכשירים!
![]() |
#6 |
|
![]() לפי מה שאתה כותב הידע שלך שואף לאפס, תקרא מאמרים, והרבה!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() יש לי ידע ה bmr שלי 1800 ואני אוכל 2500 קלוריות תפריט ממולא
רק בתרגילים שעושים בחדר כושר אין לי ידע ... אני לא יודע מאיפה ליקרוא מאמרים או מאיפה להתחיל ליקרוא אתה יכול לעזור לי ולהביא לי מאמר שמסביר מה איזה תרגילים לעשות וכמה ימים לעבוד איתם .. איך להתחיל ואיך לסיים .. זה יעזור לי מאוד אחי .. כי אני רוצה להיצמד לתוכנית לשנה שלמה אבל אני לא יודע איך לפצל או לסדר את זה משגע אותי לגמריי .. תביא לי מאמר שיהיה בו תמונות ושמות של המכשירים שאני ידע מה זה מה ואני יסתדר כבר ![]() נערך לאחרונה על ידי רמי123, 08-11-08 בשעה 20:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
יצאתה מלך אחי .. אני הולך כניראה על תוכנית ab בינוני .. רק שאלה אחרונה תוכנית ab צריך לחלק אותו נגיד ככה יום ריאשון a יום שני מנוחה יום שלישי b יום רביעי מנוחה יום חמיישי a ?? ככה זה ניחשב |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
1. Axbxaxbxaxbxa 2. Abxabxabxabx 3. תוכנית שמסתדרת לך בדיוק לפי ימי השבוע: Abxabxxabxabxx |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה
abxabxx x- מנוחה
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() axbxaxb מסתדרת גם לפי ימי השבוע.. אני מאלה שבעד זה אבל תחליט מה שתרצה.
נראה לי ששכחת שריר מסוים בגוף... נקרא רגליים? אתה לא יכול לבקש מהמדריך שיעשה לך תוכנית? מזה 4 תרגילים.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() ואז בשבוע השני אתה תעשה 3 אימונים, בתנאי שאתה שומר על יום מנוחה קבוע בין הa לb כמו שאני התכוונתי להציג את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו שאני לא עושה יום מנוחה ואני עושה פשוט ab רצוף שבת-ראשון ולא ראיתי שככה הצגת את זה טעות שלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה אתם משוגעים?!?!?
הבחור/ילד[??] נרשם פעם ראשונה לחדר כושר ואתם נותנים לו ab??? אחי תעשה fbw שני תרגילים לחזה שניים לגב שניים לרגליים ותרגיל אחד ליד קידמית אחד יד אחורית ואחד לכתפיים[המלצה חתירה בעמידה במוט כי כתף קידמית עובדת חזק בתרגילי חזה וזה מספיק לה כרגע בfbw] אחרי חודש וחצי של התכנית הזאת תתחיל לעשות ab תן יום מנוחה בין אימון לאימון ותעבוד בטווח של 3 סטים על 15 חזרות כל סט ותעשה טובה אל תקפוץ מעל הפופיק כרגע כי אתה רק מתחיל!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עדיין לא הבנתי מה העדיפות לעבוד fbw מעל ab למתחיל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית ab בינוני שם היא לא תוכנית מתאימה למתחילים לדעתי...
יותר מדי סטים ותרגילים מיותרים שאדם שעושה את צעדו הראשון בחד"כ לא צריך פשוט. הילדון עובד בסך הכל שבוע בחד"כ, אתה באמת חושב שהוא צריך לעשות 9 סטים לחזה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]() |
![]() |
![]() |