|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() נושא שמסקרן אותי לאחרונה זאת האחיזה באימוני הגב. עד כמה אתם מגוונים בין אחיזה רגילה (מלמעלה), לבין אחיזה כמו באימון בייספס? יתרונות? חסרונות? מה רמת היעילות של כל אחיזה לחלקים שונים בגב... קצת נובי אבל מעניין.
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מחזיק מלמעלה כי פחות לחץ על בייסיפס ואז הכיוון ילך יותר לגב
כך זה עוזר לי לא יודע מה אם האחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני מחזיר בד"כ בין רוחב הכתפיים ועד אחיזה קצת רחבה, משהו כמו 20 ס"מ מרוחב הכתפיים, סד"כ לפני והמשיכה מתבצעת לכיוון הצאוור ולא העורף מטעמי בטיחות ויעילות, וגם כי אני רוצה שהגב יעבוד הכי הרבה והבייספס פחות. לבייספס אני נותן אח"כ סטים מתרגילים קלאסיים משלו
![]() |
#5 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
מושעה
|
![]() אה? אתה מדבר על פולי נגד חתירה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() צריך כמובן לגוון , הגב הוא כמו הכתפיים , הוא שריר ענקי(הכי גדול בגוף מבחינת עובי) שרק חלק ממנו מופעל כל רגע.........
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הוא מדבר על פרונציה וסופינציה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אנוכי עובד בפולי עליון צמוד לא הבנתי בידיוק מה השאלה.. אם פולי אז צמוד ככה זה אצלי
![]() |
#11 | |||
חבר פעיל
|
![]() דבריו של לייל מקדונלד:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() זה לא באמת משנה מבחינת הגב , אז תבחר את האחיזה שפחות תגביל אותך [אם אחיזה מסויימת גורמת לך לכשל בידיים לפני כשל בגב , תוותר עליה].
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נ.ב זה מעולה שאתה בא לביקורים משה ![]() ![]() ![]()
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ההבדל לא משמעותי מבחינת הגב, אם יותר נוח באחיזה הזאת תעבוד איתה. אז יהיו כאלו שיגידו שהלטיסימוס עושה medial rotation בזרוע אז אולי עדיף פרונציה , אבל זה באמת לא משמעותי יותר מדי כל עוד התנועה היא אותה תנועה.
משתדל לבקר , זה תרגול חביב לאנטומיה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ד"א אל תשקר, אתה מתגעגע אליי וכשאתה לא יכול יותר להחזיק מעמד אתה נכנס לפורום ![]()
|
![]() |
![]() |