![]() |
האחיזה באימון גב
נושא שמסקרן אותי לאחרונה זאת האחיזה באימוני הגב. עד כמה אתם מגוונים בין אחיזה רגילה (מלמעלה), לבין אחיזה כמו באימון בייספס? יתרונות? חסרונות? מה רמת היעילות של כל אחיזה לחלקים שונים בגב... קצת נובי אבל מעניין.
|
ציטוט:
|
אני מחזיק מלמעלה כי פחות לחץ על בייסיפס ואז הכיוון ילך יותר לגב
כך זה עוזר לי לא יודע מה אם האחרים. |
אני מחזיר בד"כ בין רוחב הכתפיים ועד אחיזה קצת רחבה, משהו כמו 20 ס"מ מרוחב הכתפיים, סד"כ לפני והמשיכה מתבצעת לכיוון הצאוור ולא העורף מטעמי בטיחות ויעילות, וגם כי אני רוצה שהגב יעבוד הכי הרבה והבייספס פחות. לבייספס אני נותן אח"כ סטים מתרגילים קלאסיים משלו
|
ציטוט:
|
אה? אתה מדבר על פולי נגד חתירה?
|
צריך כמובן לגוון , הגב הוא כמו הכתפיים , הוא שריר ענקי(הכי גדול בגוף מבחינת עובי) שרק חלק ממנו מופעל כל רגע.........
|
הוא מדבר על פרונציה וסופינציה.
|
ציטוט:
|
אנוכי עובד בפולי עליון צמוד לא הבנתי בידיוק מה השאלה.. אם פולי אז צמוד ככה זה אצלי
|
דבריו של לייל מקדונלד:
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
זה לא באמת משנה מבחינת הגב , אז תבחר את האחיזה שפחות תגביל אותך [אם אחיזה מסויימת גורמת לך לכשל בידיים לפני כשל בגב , תוותר עליה].
|
ציטוט:
נ.ב זה מעולה שאתה בא לביקורים משה :1eye::1eye::1eye: |
ההבדל לא משמעותי מבחינת הגב, אם יותר נוח באחיזה הזאת תעבוד איתה. אז יהיו כאלו שיגידו שהלטיסימוס עושה medial rotation בזרוע אז אולי עדיף פרונציה , אבל זה באמת לא משמעותי יותר מדי כל עוד התנועה היא אותה תנועה.
משתדל לבקר , זה תרגול חביב לאנטומיה.. |
ציטוט:
ד"א אל תשקר, אתה מתגעגע אליי וכשאתה לא יכול יותר להחזיק מעמד אתה נכנס לפורום :blush: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ