|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חברה,
אני צריך עזרה בנוגע לצריכת פחמימות יומית, אין לי מושג כמה פחמימות אני צריך לאכול ביום כדי להעלות משקל.. אלה הנתונים: 1.80 59 ק"ג(כן,רזה..) בקשר לחלבונים הצלחתי לבנות תפריט שבו אוכל להגיע ל-140 גרם חלבון ליום-והכי חשוב שאוכל להצליח לעמוד בו.. אבל אין לי מושג מה לעשות בקשר לפחמימות.. אה ועוד משהו,שמעתי על דבר שנקרא סוכר ענבים,שמעתי שזה טוב לאחרי אימון.. מישהו יכול להסביר לי מה זה? תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() איך להתחיל עלייה במסה (מא-ת)
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 עקרונות לתפריט: 1) חלבון -2 כפול משקל הגוף שלך 2) שומן - 1גרם שומן לכל ק"ג גוף 3) שאר הקלוריות יגיעו מפחמימות 4) תהיה במאזן חיובי סכור ענבים- פחמימה בעלת אינדקס גליקמי , מסייעת להקפיץ את האינסולין לאחר האימון , אתה לא חייב לצרוך דווקא אותה: לחם לבן\ תמרים\קורנפלס ועוד גם הן בעלו א"ג גבוהה.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והאם צריך נגיד לאכול את הקורנפלס יש אחרי האימון או שאפשר לאכול עד 40 דקות אחרי האימון?(ככה תמיד אומרים) וזה משנה אם אוכלים את הקורנפלס לפני הטונה או להפך? תודה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() ציטוט:
אחרי אימון, כל אחד יזרוק מספר אחר.. גם 40 דק' זה בסדר. אני אישית מביא איתי תבננה כי אני גם רעב אחרי אימון. לא משנה מה אוכלים קודם.
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: Technical Support team leader
חדר כושר: Shape
|
![]() פחמימות יחס של 1:3 או 1:2 לחלבון: במקרה שלך 360 - 240 גר פחמימות.
חלבון ופחמימה כמו ש shimonaz1 אמר - עד 40/45 דק מסוף האימון. אם האימון הוא יותר משעה וחצי, אז החלבון והפחמימה באמצע האימון. |
![]() |
![]() |