|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי הרבה פה לוקחים קריאטין ושזה מביא לתוצאות טובות.. אבל שמעתי ממישהו שזה פוגע בקליות (הרופא שלו אמר לו את זה)
רציתי לדעת אם זה נכון? ואם יתנו לי לקנות את זה בגיל 16 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא עושה שום בעיות !
אתה פשוט צריך לעשות סייקל של כחודשיים ולהפסיק את השימוש לתקופה מסוימת (אני לא בטוח כמה..) למרות שיש מחקרים שאומרים שלא חייב סייקל אפשר תמיד לקחת בלי הפסקה.. וכן יתנו לך לקנות, אין הגבלת גיל עד כמה שידוע לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() לא צריך שום סייקל 5 גרם ביום בקשר לכליות זה לא פוגע יש מחקרים שמוכיחים את זה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני צריך עוד דעות מקצויעות מנהלים יכולים לענות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() אין בעיה עם קריאטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אה סבבה אחי וזה כשר?נגיד זה - http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
וזה סדר הלקיחה?- למשך 5 – 7 ימים, עלייך ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום (במפוצל). 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון 1 לאחר 3-5 שעות בימים ללא אימון לצרוך 4 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שני 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון בימים ללא אימון לצרוך 3 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שלישי 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון שבוע רביעי-חמישי 1 מיד לאחר האימון ניתן - חצי כפית לפני האימון |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() עזוב אותך, כפית כל יום וזהו. אני לא יודע איך מייצרים את זה אז לא יודע אם זה כשר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() כפית ביום (5ג') זה מספיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שזה כשר =/
טוב תודה בכל מקרה אני ישאל בחנות ויש לזה הגבלת גיל?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() אני לפעמים נותן שתיים בשביל להיות בטוח
(פרנויה) משה שאלה אלייך ... עדיף על בטן ריקה מהאמירה הזו שהחומציות של הקיבה משמידה את הקריאטין והוא לא אפקטיבי? תודה ![]()
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() הקיבה גם ככה בסביבתה הטבעית היא חומצית כיוון שהאנזימים שעובדים בקיבה כדי לפרק את את המזון צריכים סביבה חומצית, ולכן זה לא משנה באיזה מצב, מתי ואיך תצרוך את הקריאטין
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |