![]() |
שאלה על קריאטין
ראיתי הרבה פה לוקחים קריאטין ושזה מביא לתוצאות טובות.. אבל שמעתי ממישהו שזה פוגע בקליות (הרופא שלו אמר לו את זה)
רציתי לדעת אם זה נכון? ואם יתנו לי לקנות את זה בגיל 16 |
לא עושה שום בעיות !
אתה פשוט צריך לעשות סייקל של כחודשיים ולהפסיק את השימוש לתקופה מסוימת (אני לא בטוח כמה..) למרות שיש מחקרים שאומרים שלא חייב סייקל אפשר תמיד לקחת בלי הפסקה.. וכן יתנו לך לקנות, אין הגבלת גיל עד כמה שידוע לי. |
לא צריך שום סייקל 5 גרם ביום בקשר לכליות זה לא פוגע יש מחקרים שמוכיחים את זה
|
אני צריך עוד דעות מקצויעות מנהלים יכולים לענות?
|
אין בעיה עם קריאטין
|
אה סבבה אחי וזה כשר?נגיד זה - http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
וזה סדר הלקיחה?- למשך 5 – 7 ימים, עלייך ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום (במפוצל). 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון 1 לאחר 3-5 שעות בימים ללא אימון לצרוך 4 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שני 1 בבוקר 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון בימים ללא אימון לצרוך 3 כפיות בהפרשים שווים לאורך היום. שבוע שלישי 1 שעה לפני האימון 1 מיד לאחר האימון שבוע רביעי-חמישי 1 מיד לאחר האימון ניתן - חצי כפית לפני האימון |
עזוב אותך, כפית כל יום וזהו. אני לא יודע איך מייצרים את זה אז לא יודע אם זה כשר.
|
כפית ביום (5ג') זה מספיק
|
אני מקווה שזה כשר =/
טוב תודה בכל מקרה אני ישאל בחנות ויש לזה הגבלת גיל?? |
ציטוט:
(פרנויה) משה שאלה אלייך ... עדיף על בטן ריקה מהאמירה הזו שהחומציות של הקיבה משמידה את הקריאטין והוא לא אפקטיבי? תודה :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ