|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אז ככה...
גובה 1.78 משקל 74 בחיטוב לעוד 3 שבועות מקווה לשקול 71-72.(חי על 1600 - 1800 קלוריות ביום) אני הולך לעבוד על מאסה משהו כמו 5 חודשים ואז חיטוב לקראת הקיץ.. המטרה שלי היא 80 קילו. להעלות 9 קילו ב 5 חודשים זה הגיוני? באיזה גיינר \ אבקת חלבון כדאי לי להשתמש כשאני אוכל רק 2000 - 2300 קלוריות ביום בלחץץ ומתוכן 100 גרם חלבון. אולי בכלל כדאי לי להכין גיינר ביתי+אבקת חלבון כדי להשלים את ה 50 גרם שחסרים לי? תודה ויום טוב (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נו מה?!
23 צפיות בלי תגובה אחת?? =\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אתה צריך תפריט מסודר אם אתה לא יכול לאכול הרבה ובזמנים יחסית קבועים אז לא גיינר ולא נעליים יעזרו לך, שנית מה תכנית האימונים שלך? כמה זמן אתה מתאמן צריך קצת יותר פרטים לעלות 9 קילו (שריר) ב 5 חודשים זה קשה מאוד לגבי כמות החלבון היא נמוכה לדעתי אתה צריך לאכול בסביבות 111ג חלבון לא 100
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=41728 תפריט - בוקר - כוס שוקו או תה וחצי לחמניה מקמח מלא עם גבינה צהובה. בית ספר יום קצר עד 14:00 - לחמנייה מקמח מלא עם פסטרמה(250 קלוריות) בית ספר יום ארוך עד 16:00 - 2 לחמניות מקמח מלא עם פסטרמה(500 קלוריות) צהריים - פרוסת דג 150 גרם \ חזה עוף 150 גרם \ קציצות \ עוף בגריל + פירה \ אורז \ פתיתים ערב - מקושקשת 3 ביצים + 50 גרם טונה(לפחות) + גביע קוטג'(250 גרם) **מנהלים אם אפשר בבקשה להוסיף את ההודעה הזאת(בלי הציטוט חח) להודעה הראשית, תודה (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הבנתי אחי .. אז אתה עכשיו כאילו בחיטוב ?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כן גבר אני בחיטוב לעוד 3 שבועות זה התפריט שלי כרגע!
מה גם שאני לא יכול לאכול כל כך הרבה יותר מזה כי אני לוקח ריטלין וזה מדכא רעב.. בוא נגיד שאני יכול להגדיל את הארוחת צהריים בעוד 50 גרם בשר ולהוסיף אולי איזה לחמנייה בארוחת ערב.. יצא לי בלחץ 2500 קלוריות ואני אהיה ממש ממש מפוצץ.. אז גיינר לדעתי זה ה-דבר בשבילי חח וכן, אני רוצה המלצות לגבי תקופת המאסה בעוד 3 שבועות כי כמו שאתה רואה בחיטוב אין לי בעיה.. אני בקושי ואוכל ^^ |
![]() |
![]() |