|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האם גם בתקופות המסה מורידים אחוזי שומן כמו בחיטוב או שזה יותר איטי????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מפקח ראשי
|
![]() בתקופת המסה עולים באחוזי שומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז מה שאתה אומר שזה לא עלייה רצינית באחוזי השומן . נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה יכול לעשות מסה נקייה.
פחות לעלות בשומן אבל לוקח יותר זמן לעלות במאסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מפקח ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בדרך כלל השריר והשומן הולכים יד ביד...אבל אצל כל אחד זה שונה..אני לדוגמא בקושי עולה בשומן...קח גם את סיקס פאק ועוד הרבה כאלה..
מקסימום אל תיהיה במאזן חיובי גדול מידי..אירובי קצת.. מסה נקיה קיצר... אבל תראה..קודם כל אתה לא נראה לי אחד שצריך כל כך לדאוג מלעלות בשומן לפי התמונות שלך...אז גם אם תעלה קצת בחורף מזה משנה...זה חורף..מקסימום תחטב לקראת הקיץ....בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() אסור לפחד משומן
לא צריך להסחף ולהגיע ל30 אבל גם 18 יהיה בסדר ואז חיטוב וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]()
![]() |
#11 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני לא עולה בכלל בשומן אני נשאר באזור ה9-10 כל הזמן...גם כש5 חודשים חייתי על חרא אוכל כמו פיצות ומקדונלס..זה מישתנה מאחד לאחד...וזה שפתח את הפוסט לא נראה לי יגיע ל18%..לפי התמונה שלו.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תלוי בהרבה גורמים - גנטיקה,אימונים,תזונה,שינה ועוד הרבה דברים.
אבל בעיקרון, מאסה נקייה - עלייה מזערית בשומן, מאסה מלוכלכת - השם אומר. ליכלוך - שומן בשבילי.. למרות ש.. שומן בא ושומן הולך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() עלייה נקייה אמנם תהיה מזערית בשומן אבל היא לוקחת המון המון זמן ולא מצדיקה... לדעתי עדיף להתאמן ולאכול ממש טוב, לא לעלות מלוכלך אבל לעלות, במקרה הכי גרוע לשלב ריצות פעם-פעמיים בשבוע ולתכנן את התפריט טוב יותר אם יש עלייה קיצונית מדי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הפחד שלי הוא בגלל שיש בבית נטיה להשמנה קלה.
ואני שהייתי ילד שמן בצעירותי מפחד מהשמנה כל הזמן... יש פעמים שאני מרגיש שמן גם עכשיו עם החיטוב ואז אני מפציץ כל השבוע באימונים(כמובן שהכל לפי התוכנית)!!! אני סומך על יותם טלר שיתן לי תוכנית לפי הנתונים שלי אבל זה סתם פחד שיש לי שתיהיה עלייה משמעותית!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() בכל מקרה אתה תמיד יכול להישאר על מאזן קלורי חיובי לא גדול ככה שלא תעלה בשומן כמעט אם בכלל.. כה אם מקפידים מאוד אפשר לעלות גם בלי שומן תגידו מה שתגידו... גם אם תצבור טיפה שומן לא יקרה כלום במיוחד בתקופה הזאת שעוד מאט חורף אז זה לא נורא.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תודה על התשובות אנשים!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |