|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() בניתי לעצמי תוכנית ab בעזרת האתר ורציתי לשאול מה לשנות .. קודם כל נתונים:
גיל: 14 משקל:53 גובה:170 אימון a: חזה:בנץ' פרס 12x3 בנץ' פרס עם משקולות 10x3 פרפר חופשי 10-12x3 יד אחורית: קיקבאק 2x8 פשיטת מרפקים מאחורי הראש 3x10 כתפיים: הרמת ידיים לצדדים 4x10 לחיצת כתפיים במכונה 4x10 אימון b: גב: חתירה בטי-באר 3x12 פולי עליון אחיזה רחבה 3x12 חתירה במכונה 3x10 (אתם יכולים להמליץ לי על תרגיל טוב כי אין לי כח לחתירה במכונה) יד קידמית: כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט 4x10 w כפיפת מרפקים בישיבה יד יד עם משקולות 3x10 רגליים: לחיצת רגליים 3x15 עלייה וירידה על קצות האצבעות 3x15 כפיפת ברכיים 2x10 בטן: כפיפות בטן בשיפוע שלילי 30 מעלות בערך 4x15 עם 5 ק"ג או יותר הרמת ברכיים לחזה 3-4x max איזה תרגילים לשנות ? והתכונית טובה ? המטרה שלי היא חיזוק הגוף/מסה .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
עוסק ב:: צייד אוצרות
חדר כושר: מריוט
|
![]() תוריד טווחי חזרות, במאסה אין דבר כזה 12, גב שלושה תרגילים? אל תיהיה חובבן..
רגליים: לחיצת רגליים 3x15 עלייה וירידה על קצות האצבעות 3x15 כפיפת ברכיים 2x10 אתה עובד עליי?.. כמה זמן אתה מתאמן חודש חודשיים חצי שנה?..
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חחח אין כזה דבר 12 חזרות :):):):) 3 תרגילים חובבן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() 1. תנסה לגוון בכל טווחי החזרות 6-12 (אם אתה מתאמן מתחיל לא הייתי עושה 6 אלה מ8-12)
2. תוריד סטים בכתפיים ל-5-6, יד קדמית ל-6. תעלה 1-2 סטים ברגליים וליד אחורית
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אבל ברגליים אני לא רוצה ניפוח אני רוצה סיבולת טובה .... בגלל זה טווח גבוה ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשלב אימוני רגליים טובים לצד אימוני אירובי ותרוויח את שני הצדדים.
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי 4 אימונים בשבוע של כדורסל זה דיי הרבה ריצות אז אני לא דואג אבל זה בסדר אני יעבור לטווח של 8-12 ברגליים ומשהו יכול להמליץ על תרגיל טוב לגב ? במקום חתירה במכונה.....
והתוכנית טובה בכללי התרגילים ? |
![]() |
![]() |