|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמעתי היום מחבר על שיטה שונה קצת לפתח את הגוף . לדוגמא במקום לעשות פלייס רגיל עם סטים וחזרות , פשוט צריך לקחת את הדאמבלים למצב ההתחלתי של התנועה ולנסות להחזיק כמה שיותר שניות עד שכבר אי אפשר יותר.
מישהו כאן מתאמן בצורה כזו ? אשמח לשמוע על זה קצת בבקשה... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ד"א - השארות בנקודת השיא בביצוע התרגיל (מומנט מרבי,זוית אופטימאלית) ו\או בנקודת הכשל סוג כיווץ בו מפתחים הכי הרבה כוח הינו הכיווץ האקסצנטרי (120-140 אחוז) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא מתאמן בצורה הזו... נשמע לי דיי דבילי... לא הייתי עושה את זה בכל מקרה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() זה כמו לעשות מתח ולנסות להשאר במצב שהסנטר למעלה כמה שיותר זמן רצוף ..
שמע אני אומר תתאמן כמו שזה עובד ומוכח וכמו שהמקצועיים מתאמנים ... כי זה עובד ![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
מנהל הפורום
|
![]() אתה מחפש דרך קלה להתאמן או משהו ? אני לא מכיר אף מתחרה מקצועי שנעשה ככה באימונים סטטיים .. אם זכור לי נכון הבגרות בספורט ל (בנות) זה מתח סטטי וכו' כי הן כוסיות! ![]() תדבוק במה שעובד... עבודה קשה ויזע... אין כמו לראות את כל הורידים מתפוצצים על הידיים.. מהמאמץ..
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה קיבלתי תשובה תודה!
רק שאלה קטנה אם כבר פתחתי דיון אז תוכלו להגיד לי אם הדדליפט שהאיש הזה מבצע הוא טוב? http://www.youtube.com/watch?v=iPAsGXHWUgU כי בדיוק ככה עשיתי היום באימון אז רק אני רוצה לדעת אם הטכניקה שלו נכונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מה עם הטכניקה של הבחור? נכונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל הפורום
|
![]() כאחד שלא עושה דדליפט אני אפילו לא אתחיל להתיימר לדעת איך הטכניקה אמורה להיות...
אתה צריך לשאול את הכבדים .. ![]() הייתי מריץ בחיפוש של הפורום "טכניקה דדליפט" אתה תמצא מלא פוסטים שמציגים טכניקה נכונה ותשווה לזו של הבחור פה