|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי רוצה קצת לדעת על הביומכניקה של ה- snatch וה- clean&jerk וההשפעה שלהם על ה- rotator cuff
מה-joker1 SHIKOLM מכל הלב שלי בשביל המוח שלך.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה יהיה ארוך:d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה הכוונה השפעה? היכולת לפצוע את השריר העדין הזה, או לחזק אותו?
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא בטוח שככה כותבים את השם שלו אבל הוא אחד מנציגי יוון בוייטליפטינג. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
בכלל הרבה פציעות בקרב ספורטאים נעשים דווקא באזור הכתף במה שנקרא פציעת ספורט של שימוש יתר "השרוול העוטף" בשרירי החפתים המסובבים אם תרצה פירוט על פציעת הספורט הללו בחגורת הכתף אני יסביר ההקשר התנועתי לתרגילים הוא הגיוני בגלל התובעניות של התנועה,ידע מפורט על העומסים,המומנטים והיבטים קיניזולוגיים וביומכאניים על התרגילים הללו לדעתי נכון לעכשיו רק SHIKOLM באמת יכול להגיד נערך לאחרונה על ידי alfi, 02-08-08 בשעה 23:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קראתי גם באיזה שהוא מקום שבנץ' פרס פוגע\יוצר אי-סמטריה ב- rotator cuff ושה- press הרגיל בנוסף לבנץ' פותר את הבעיה. לא בדיוק הבנתי את זה, אני בטוח שחלק מכם כן כי זה די ידוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
Examples of affected exercises: Bench Press Chest Press Flies Example preventative / corrective exercises: Doorway Modified Chest Stretch Wall Shoulder Girdle Stretch Doorway Subscapularis Stretch Cable Row or Lever Row (do not hold protracted position) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() למה פה???? :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אם מישהו יסביר לי מאיפה לעשות את זה
אז אני יכול להעלות את הספר seven minutes cuff rotator solution זה עשוי לעניין כמה אנשים פה...
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() מה זה? נשמע מאוד מעניין
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נראה לי שיקו הולך לפתוח פה מרפאה ולרושש את דוקטור מרטנס האגדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() איפה באמת שיקו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: קאנטרי נצרת עילית
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() האמת היא שאני די עסוק בתקופה האחרונה בשביל להיכנס לעובי הקורה. השאלה בנוגע לביומכניקה היא מאוד כללית וזה יעזור אם גם תמקד את השאלה בנוגע ל r.c.
![]() |
#20 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
|
||
![]() |
![]() |