ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   הייתי רוצה קצת לדעת על הביומכניקה של ה- snatch וה- clean&jerk וההשפעה שלהם על ה- rota (https://israelbody.com/showthread.php?t=38303)

alfi 02-08-08 22:14

הייתי רוצה קצת לדעת על הביומכניקה של ה- snatch וה- clean&jerk וההשפעה שלהם על ה- rota

הייתי רוצה קצת לדעת על הביומכניקה של ה- snatch וה- clean&jerk וההשפעה שלהם על ה- rotator cuff

מה-joker1

SHIKOLM מכל הלב שלי בשביל המוח שלך....

joker1 02-08-08 22:23

זה יהיה ארוך:d

alfi 02-08-08 22:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 601287)
זה יהיה ארוך:d

נתחיל לאגור מידע

Dr. Muscle 02-08-08 22:55

מה הכוונה השפעה? היכולת לפצוע את השריר העדין הזה, או לחזק אותו?

joker1 02-08-08 23:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dr. Muscle (הודעה 601327)
מה הכוונה השפעה? היכולת לפצוע את השריר העדין הזה, או לחזק אותו?

כנראה ששניהם, אני קראתי על פציעות בקרב וייטלפטרים מקצוענים, והרבה מהפציעות(והטיפולים) קשורים לכתף ול- rotator cuff. חלק מהם עושים ניתוח וחלק לא, אבל הרוב חוזרים להתאמן כאילו שום דבר לא קרה... מוזר, דוגמא טובה זה dimas pyrros.

לא בטוח שככה כותבים את השם שלו אבל הוא אחד מנציגי יוון בוייטליפטינג.

alfi 02-08-08 23:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 601335)
כנראה ששניהם, אני קראתי על פציעות בקרב וייטלפטרים מקצוענים, והרבה מהפציעות(והטיפולים) קשורים לכתף ול- rotator cuff. חלק מהם עושים ניתוח וחלק לא, אבל הרוב חוזרים להתאמן כאילו שום דבר לא קרה... מוזר, דוגמא טובה זה dimas pyrros.

דווקא מבנם האנטומי,מטרתם ופעולתם של הrc מבהירים היטב את הפתולוגיה שטמונה בהן...
בכלל הרבה פציעות בקרב ספורטאים נעשים דווקא באזור הכתף במה שנקרא פציעת ספורט של שימוש יתר "השרוול העוטף" בשרירי החפתים המסובבים
אם תרצה פירוט על פציעת הספורט הללו בחגורת הכתף אני יסביר ההקשר התנועתי לתרגילים הוא הגיוני בגלל התובעניות של התנועה,ידע מפורט על העומסים,המומנטים והיבטים קיניזולוגיים וביומכאניים על התרגילים הללו לדעתי נכון לעכשיו רק SHIKOLM באמת יכול להגיד

joker1 02-08-08 23:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi (הודעה 601351)
בכלל הרבה פציעות בקרב ספורטאים נעשים דווקא באזור הכתף במה שנקרא פציעת ספורט של שימוש יתר "השרוול העוטף" בשרירי החפתים המסובבים
אם תרצה פירוט על פציעת הספורט הללו בחגורת הכתף אני יסביר ההקשר התנועתי לתרגילים הוא הגיוני בגלל התובעניות של התנועה,ידע מפורט על העומסים,המומנטים והיבטים קיניזולוגיים וביומכאניים על התרגילים הללו לדעתי נכון לעכשיו רק shikolm באמת יכול להגיד

שימוש יתר?

קראתי גם באיזה שהוא מקום שבנץ' פרס פוגע\יוצר אי-סמטריה ב- rotator cuff ושה- press הרגיל בנוסף לבנץ' פותר את הבעיה. לא בדיוק הבנתי את זה, אני בטוח שחלק מכם כן כי זה די ידוע.

alfi 02-08-08 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 601365)
שימוש יתר?

קראתי גם באיזה שהוא מקום שבנץ' פרס פוגע\יוצר אי-סמטריה ב- rotator cuff ושה- press הרגיל בנוסף לבנץ' פותר את הבעיה. לא בדיוק הבנתי את זה, אני בטוח שחלק מכם כן כי זה די ידוע.

The shoulders are pulled forward. Medial border of the scapula may also protrude slightly from body. Increased risk of shoulder injury during shoulder transverse flexion and transverse adduction activities, specifically when elbow travels behind shoulder. Risk of shoulder injury is compounded with a infraspinatus weakness. Possible limited range of motion during retraction of the shoulder girdle. A protracted shoulder girdle may be accompanied by a winged scapula condition or transverse adduction / flexion inflexibility. The subscapularis and Pectoralis minor and clavicular & sternal heads of the pectoralis major muscles may be short. The trapezius (middle fibers) and particularly the rhomboids may be weak if the medial borders of the scapula also protrude slightly from body.

Examples of affected exercises:
Bench Press
Chest Press
Flies
Example preventative / corrective exercises:
Doorway Modified Chest Stretch
Wall Shoulder Girdle Stretch
Doorway Subscapularis Stretch
Cable Row or Lever Row (do not hold protracted position)

OverPower 02-08-08 23:59

למה פה???? :o

alfi 03-08-08 00:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower (הודעה 601418)
למה פה???? :o

מה הכוונה??

OverPower 03-08-08 00:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi (הודעה 601425)
מה הכוונה??

למה לא בפורום POWER AND WEIGHT LIFTING :bully::bully:

Dubano 03-08-08 11:24

אם מישהו יסביר לי מאיפה לעשות את זה

אז אני יכול להעלות את הספר

seven minutes cuff rotator solution

זה עשוי לעניין כמה אנשים פה...

Sugarzaza 03-08-08 13:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dubano (הודעה 601695)
אם מישהו יסביר לי מאיפה לעשות את זה

אז אני יכול להעלות את הספר

seven minutes cuff rotator solution

זה עשוי לעניין כמה אנשים פה...

מה זה? נשמע מאוד מעניין

joker1 03-08-08 13:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OverPower (הודעה 601438)
למה לא בפורום POWER AND WEIGHT LIFTING :bully::bully:

מה הקשר:confused:

joker1 04-08-08 20:35

מקפיץ

reshos123 05-08-08 02:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי alfi (הודעה 601351)
אם תרצה פירוט על פציעת הספורט הללו בחגורת הכתף אני יסביר ההקשר התנועתי לתרגילים הוא הגיוני בגלל התובעניות של התנועה,ידע מפורט על העומסים,המומנטים והיבטים קיניזולוגיים וביומכאניים על התרגילים הללו לדעתי נכון לעכשיו רק shikolm באמת יכול להגיד

נראה לי שיקו הולך לפתוח פה מרפאה ולרושש את דוקטור מרטנס האגדי

joker1 05-08-08 17:31

איפה באמת שיקו.

Cookie 05-08-08 18:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 604196)
איפה באמת שיקו.

כותב תגובה,לוקח קצת זמן...

shikoLM 05-08-08 21:58

האמת היא שאני די עסוק בתקופה האחרונה בשביל להיכנס לעובי הקורה. השאלה בנוגע לביומכניקה היא מאוד כללית וזה יעזור אם גם תמקד את השאלה בנוגע ל r.c.

joker1 05-08-08 23:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 601335)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי joker1 (הודעה 601365)
שימוש יתר?

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikolm (הודעה 604445)
האמת היא שאני די עסוק בתקופה האחרונה בשביל להיכנס לעובי הקורה. השאלה בנוגע לביומכניקה היא מאוד כללית וזה יעזור אם גם תמקד את השאלה בנוגע ל r.c.

ציטטתי קצת כיוון בשבילך, זה מספיק?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:28.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ