|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() 1. אני בד"כ אוכל שעה לפני אימון ארוחה גדולה של ספגטי/אורז + עוף/חזה עוף . איזה זה? זה בסדר? יש כאלה שלא אוכלים חלבון לפני אימון. מה אתם אומרים?...
2. לפני אימון אירובי, כמה זמן לאכול לפני האימון? ואיזה ארוחה? סליחה על החפירה ![]()
![]() |
#2 |
נאמן ישראלבודי - חבר יהלום
כללי:: אורן
חדר כושר: גאראג'
|
![]() זאת ארוחה טובה! אבל איפה הירקות???? חשוב לאכול ירקות :סיבים,ויטמינים,מינרלים ושובע!
אתה עושה אירובי ישר אחרי אימון המשקולות? ![]()
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
עוסק ב:: מדריך חדר כושר
חדר כושר: הולמס פלייס דיזנגוף
|
![]() איפה הירקות??........ אם ארוחה כזאת הוא אוכל שעה לפני אימון ולא נחנק אתה רוצה עוד לדחוף לו ירקות עם זה , שבכלל הארוחה הזאת תתעכל רק בלילה שאחרי האימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה עושה אירובי ארוך, תאכל ארוחה קטנה יותר.
אם אתה עושה אנאירובי/אירובי קצר, זאת ארוחה טובה. תוסיף ירקות ושומן איכותי. לדעתי לפני אימון עדיף אוכל חלבי יותר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() אם אחרי ארוחה כאזת אתה מרגיש טוב ויכול להיתאמן אז אין בעייה אם אתה מרגיש כבד תאכל את הארוחה הזאת 2-3 לפני ולפני האימון פרי ,חטיף אנרגיה,פרוסת לחם +ריבה וכו
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישיתי הרבה פעמים יוצא לי מה לעשות סדר יום לאכול ארוחה כזאת שעה שעתיים לפני האימון לוהפך אני דווקה מרגיש חזק מלא ומלא אנרגיה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר מתחיל
|
![]() לא יותר טוב להפריד את הספגטי/ אורז לארוחה לפני האימון ואת הבשרים לאחרי האימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך לאכול גם חלבון לפני אימון, ולא רק פחמימות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() שעה לפני האימון אורז עם ירקות
חצי שעה לפני האימון סקופ של אבקת חלבון לא קלאסי? כבד לי רצח הקטע של לערבב את שניהם ביחד. אני מרגיש עייפות חזקה אחרי הארוחה. בכל מקרה אני שוקל את השינוי שציינתי למעלה. אני רק שואל לדעתכם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
נאמן ישראלבודי - חבר יהלום
כללי:: אורן
חדר כושר: גאראג'
|
![]() עדיף להתמקד בפחמימה לפני האימון ולא בחלבון וחוץ מזה אם הוא אוכל שעה -שעה וחצי לפני אין בעיה שהוא יאכל גם ירקות חבל להרוס ארוחות פשוט תשמור על תפריט קבוע...