|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מן הסתם אני מניח שזה לא נפוץ,אחרת לא היו מבצעים את התרגיל-השאלה הייתה אם זו בעיה ידועה לח'ברה שהתחילו bent over בלי בקשה,או מישהו שיפקח ויתקן.
הכאבים הם בעיקר בגב התחתון,ביצוע שגוי לפי דעתכם?להפסיק לבצע את התרגיל על פי דעתכם? תודה מראש. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בתרגיל הזה יש עומס עצום על הגב התחתון לכן מומלץ לשלב איתו תרגילים לחיזוק הגב התחתון כדי לקבל תמיכה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יכול להיות שאתה מקפל את הגב, או לוקח איתו תנופה, והוא מקבל הדף ויותר לחץ מאשר מה שהוא אמור לקבל...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מנסה לשמור על גב ישר,כמובן בהטיה קדימה והמוט נמשך לכיוון הבטן.משתדל לעשות את התרגיל כראוי,אך עדיין סובל מכאבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() תוריד משקלים, הכאבים הם של עייפות שריר או משהו אחר?
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תעשה בנט אובר ביד אחת במשקולית על ספסל, תבדוק אם הכאב עדיין ממשיך
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
התרגיל המרכזי שלי לגב, עובד עליי אחלה.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אין טעם לעשות גם תרגיל 'לחיזוק' הגב התחתון וגם בנט אובר, הגב התחתון יתחזק בהדרגתיות ביחד עם הזמן, אין מה לחשוש, תוודא שאתה מקפיד על תנועה וכפיפה נכונה, גב זקוף וכו'.
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אז מה הדעה הגורפת?להמשיך בbent over ולהוריד משקלים?הכאב הוא פשוט תחושה של כאב רע!,ד"א-אני לא "מרגיש" את הרחב גבי בעת ביצוע התרגיל או אחריו-משהו נורמלי? אני מבצע את התרגיל כאשר פלג הגוף העליון מוטה קדימה במעט והמוט קרוב לגוף ונמשך לעבר הבטן. תודה על התגובות העיניניות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() 99% ביצוע שגוי
תצלם את עצמך עושה את התרגיל ותעלה לפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=BH_S3Vk6t6s
אוקיי-אז הנה סרטון מהאימון הראשון,ביקשתי מחבר בבסיס שיצלם.ניסיתי משקל נמוך,בכדי לבצע את התרגיל עם טכניקה טובה.עבר חודש,חשבתי שאלו כאבים זמניים אבל הם נמשכו,חשבתי שזה בעקבות העלייה במשקל-אך מסתבר שגם כאשר שירדתי הכאב לא פסק. תנו לי בראש עם ביקורות.רוצה לבצע נכון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא עושה נכון בכללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הביצוע די שגוי, הגב שלך לא זקוף בכלל, תוציא עוד את התחת ותכופף טיפה ת'ברכיים, שאתה בחלק הקונצנטרי של התנועה (מושך את המוט כלפיך) אתה גם זז עם הגב, הגב שלך צריך כעיקרון להישאר סטטי.
ביצוע מושלם - http://www.nsca-lift.org/videos/Bent...toverrow.shtml
![]() |
#14 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אגב, כחלק מביצוע הנכון הברך לא חייבת להיות כפופה.
![]() |
#15 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אוי אוי אחי....
עזוב את הגב כואב לי על הגב שלך אבל יותר כואב לי על הצוואר !! שמור על הגב אחי וגם על הצוואר ישר חבל זה טכניקה שגויה אחושרמוטה תבקש ממישהו שם שיראה לך איך...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() צריך להיות ב-90מעלות שעושים את התרגיל לא? ואז פשוט להרים את המוט וזהו,אני עושה ככה ואני מרגיש מצויין את הגב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני היחידי שמתאמן עם משקלים יחסית כבדים בבסיס,ואני בעל הידע הנרחב ביותר,כך שאין מי שיתקן אותי. תודה על הסרטון,הביצוע אכן נראה שונה לגמרי-הישבן מובלט החוצה הרבה יותר מהביצוע שלי-הגב זקוף בהרבה-המוט בקו הברכיים-והצאוור ישר כפלס.אנסה לשפר את עצמי עם משקל נמוך,לבקש שיצלמו אותי שוב,וזו תהיה הבקרה שלי.ד"א-לאחר הביצוע-אתם "מרגישים"את הרחב גבי שלכם? במידה ואאחוז במוט רחב יותר-תהיה עבודה מסיבית יותר על הרחב יותר ופחות על אמצע הגב? שוב תודה על ההערות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() בונא החד"כ שלך בצבא נראה יותר טוב מהחד"כ שלי בקאנטרי ;\
איפה זה? פלמחים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חסרים לי עדיין כמה דברים בסיסיים כמו מוט W,והמגבלה שלי בדאמבלים היא 25 ק"ג (שכבר מיציתי,אז זה די תוקע אותך)-אבל הכל יחסי,ביחס לצבא הוא מדהים. כל היופי זה שהוא די פרטי,אני המדריך,ויש בודדים שמגיעים להתעמל מידי פעם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() בא לי להרוג אותך
|
![]() |
![]() |