|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בעיקרון לא מסוגל לאכול 5 ארוחות ביום, אז שאלתי היא אם אני יכול לאכול 3 ארוחות ביום מלאות ומסודרות וכך אני גם אוכל לעלות במסה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני גם יודע שצריך לאכול כל שעתיים וחצי-עד 3 שעות...נימוק מפורט אין לי...תחכה מישהוא כבר יביא לך.. ![]() אבל למה אתה לא יכול לאכול 5..?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אוי לא
עכשיו יתחילו החפירות של למה 3 ארוחות זה כמו 6 ולמה לא.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() תעבור על השירשורים הנעוצים, יש שם את התשובות לשאלה שלך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה לא יכול לאכול 5 ארוחות אז איך תוכל לדחוך הכול ב3 ? תקשיב החלוקה זה בשביל להקל עליך כדי שיהיו לך ארוחות יותר קטנות אם תאכל 3 הם פשוט יהיו גדולות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() זה לא רק נוחות.
יש הרבה מחקרים ומאמרים שמראים שאכילת ארוחות מרובות וקטנות מסייעות להגברת קצת המטבוליזים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() זה רק נוחות.
אפשר לעלות במסה גם מ3 ארוחות ביום. למעשה כמעט אין שום הבדל בין 3 ארוחות ביום ל6, אם יותר נוח לך 3 תאכל 3. העיקר שתקפיד על התפריט. המאמרים באתר חלקם טועים ומטערים. ציטוט:
אולי יש מאמרים אבל אין מחקרים, יש הבדל גדול בין מאמרים למחקרים.
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לעומת זאת, יש מחקר שתקופת אכילה שבה ההמתנה בין הארוחות אפילו 20 שעות, לא מורידה את חילוף החומרים.
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואתה תעלה במסה אבל האפקט יהיה קטן יותר , אני לא יודע אם זה אפקט משמעותי אבל כמובן שעדיף לאכול 5 ארוחות ומעלה מכמה סיבות פשוטות: 1.הגוף מקבל כל 3-4 שעות חלבון 2.הגברת החילוף חומרים 3.אי רצון לאכול בין לבין(קח גם לא עושים הרבה צ'יטים אם בכלל) 4.יש עוד שלל סיבות אני ממליץ לך לקרוא את הE-BOOK באנגלית שנקרא: (אפשר למצוא באתרי הטורנט השונים) "Fire Up Your Metabolism" של Lyssie Lakatos,R.D.,and Tammy Lakatos Shames,R.D. |
|
![]() |
![]() |