![]() |
שאלה חשובה...
אני בעיקרון לא מסוגל לאכול 5 ארוחות ביום, אז שאלתי היא אם אני יכול לאכול 3 ארוחות ביום מלאות ומסודרות וכך אני גם אוכל לעלות במסה?
|
ציטוט:
אני גם יודע שצריך לאכול כל שעתיים וחצי-עד 3 שעות...נימוק מפורט אין לי...תחכה מישהוא כבר יביא לך..:jockey: אבל למה אתה לא יכול לאכול 5..?? |
אוי לא
עכשיו יתחילו החפירות של למה 3 ארוחות זה כמו 6 ולמה לא.. |
תעבור על השירשורים הנעוצים, יש שם את התשובות לשאלה שלך.
|
אם אתה לא יכול לאכול 5 ארוחות אז איך תוכל לדחוך הכול ב3 ? תקשיב החלוקה זה בשביל להקל עליך כדי שיהיו לך ארוחות יותר קטנות אם תאכל 3 הם פשוט יהיו גדולות
|
זה לא רק נוחות.
יש הרבה מחקרים ומאמרים שמראים שאכילת ארוחות מרובות וקטנות מסייעות להגברת קצת המטבוליזים. |
זה רק נוחות.
אפשר לעלות במסה גם מ3 ארוחות ביום. למעשה כמעט אין שום הבדל בין 3 ארוחות ביום ל6, אם יותר נוח לך 3 תאכל 3. העיקר שתקפיד על התפריט. המאמרים באתר חלקם טועים ומטערים. ציטוט:
אולי יש מאמרים אבל אין מחקרים, יש הבדל גדול בין מאמרים למחקרים. |
ציטוט:
לעומת זאת, יש מחקר שתקופת אכילה שבה ההמתנה בין הארוחות אפילו 20 שעות, לא מורידה את חילוף החומרים. |
ציטוט:
ואתה תעלה במסה אבל האפקט יהיה קטן יותר , אני לא יודע אם זה אפקט משמעותי אבל כמובן שעדיף לאכול 5 ארוחות ומעלה מכמה סיבות פשוטות: 1.הגוף מקבל כל 3-4 שעות חלבון 2.הגברת החילוף חומרים 3.אי רצון לאכול בין לבין(קח גם לא עושים הרבה צ'יטים אם בכלל) 4.יש עוד שלל סיבות אני ממליץ לך לקרוא את הE-BOOK באנגלית שנקרא: (אפשר למצוא באתרי הטורנט השונים) "Fire Up Your Metabolism" של Lyssie Lakatos,R.D.,and Tammy Lakatos Shames,R.D. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 04:39. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ