|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חייב לעבוד על אמות וכתף אחורית אבל זה כבר יוצא שהfbw ארוך מידי, אז איך משלבים עבודה כזאת ב Fbw?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כמה סטים אתה נותן לכל שריר ?בכל מקרה 4 סטים תוספת לא יהרגו אותך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חזה: דגש עליון
ברבל אינקליין בנצ' פרס 2 סטים 6 חזרות אינקליין דאמבל פרס 2 סטים 6 חזרות כתפיים: פלייס לכתף אחורית 2 סטים 8 לחיצת כתפיים במשקולות 1סטים של 8 טרייספס: 3CGBP סטים 8 חזרות גב: 2bent over row סטים 8חזרות פולי עליון לפנים 2סטים 8חזרות בייספס: כפיפות מרפקים עם מוט אולימפי2 סטים 8,10 חזרות אמות: 1Barbell Wrist Curlסטים 10 חזרות 1Barbell Wrist Curl Reverse סטים 10 חזרות רגליים: סקוואט 4 סטים 8 חזרות כפיפת ברכיים בשכיבה 3 סטים 8,6,6 תאומים: הרמת עקבים בסמיט משין 2סטים 10 חזרות בטן: כפיפות בטן 2 סטים 15 חזרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() התוכנית בסדר גמור אתה בחיטוב?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() בקרוב בעזרת השם חחח אני עוד לא יודע אם לחטב עכשיו או עד הקיץ... אני נראה לי עכשיו על 15 - 16% שומן...
התוכנית נקאת לי עמוסה מידי לfwb... אבל אין לי עוד מה להוריד... דרך אגב לגבי עבודה כבדה קלה ובינונית אני רוצה ללכת על השיטה של אותו טווח חזרות ואותה העצימות רק פחות סטים, אז כמה סטים נראה לך הגיוני להוריד לבינוני ולקל? מה שיש פה נגיד זה הכבד. הFBW הזה הוא למסה דרך אגב בחיטוב אני מוריד סטים |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תעבוד על האמות ביום שאתה שלא מתאמן.
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יום מנוחה חייב להיות יום מנוחה מלא ואם לדוגמא ביום מנוחה אתה עושה אמות ואז יום למחרת אתה עושה תרגיל שדורש את האמות כמו מתח,דדליפט או משהו כזה אז האמות לא ינוחו כמו שצריך.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אורי, אבל התוכנית שלך לא מתאימה לי.
התכנית הזאת מתאימה לי אבל האימונים יוצאים שעה וחצי + |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() מתג (כל הגוף) 3 סטים ( כבר יש לך ווליום של 3 טון לאימון בערך)
סקווט 2 סטים דדליפט 2 סטים חתירה במוט (ידיים מתחת למוט): 2 סטים מטח 2 סטים לחיצת חזה 2 סטים מקבילים 2 סטים לחיצה בשיפוע 2 סטים לחיצה צבאית 2 סטים סך הכל 19 סטים. ויש לך ווליום\אינטנסיביות גבוההה בזמן קצר ואתה נגעת בכל השרירים ( כולל הכתף אחורית בחתירה במוט)