|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: משועמם אש
חדר כושר: כל מיני
|
![]() לצערי ביומיים האחרונים ככל הנראה תקפה אותי שפעת שמלווה בחום כאבי גרון אוזניים וחולשה בגוף
האם יש צורך להתאמן? האם זה בכלל יעיל לגוף? תודה ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() אם אתה מרגיש שאתה יכול...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() עוז אתה בדרך למר אולמפיה?גם המקצוענים נחים שיש להם שפעת וכו'.תן למערכת החיסונית שלך להחלים..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() לא. תנוח.
איך הלכה הפגישה?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יש משפט בתנ"ך:
החש בראשו יעסוק בתורה
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בזמן מחלה כמו שפעת אימונים יכולים לפגוע בפעילות הלב
כמוכן אימונים בזמן מחלה רק יאריכו את הזמן החלמה |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() מסכים עם כול מילה של אולג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קאק דילה דרוז'ישה ? 464001110 חסמו לי את האי סי הקודם ברטן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
והשפעת המזורגגת הזו דפקה לי ת'צורה!!! כנראה שאני צריך לנוח.... תודה לכולם...כנראה שאנוח .... אצבור כוחות ואכנס למכון מחר מחרתיים כמו אריה ... ![]()
"אמר איש חכם, תצליח תרוויח רק אם לעצמך תוכיח..." והאיש החכם הוא אני ![]() פעם שמן... תמיד שמן - ראסמי זו מחלה! "הניצחון אוהב הכנה מושלמת" "תן לאדם דג, הוא ישבע ליום אחד; למד אותו לדוג, הוא ישבע כל חייו" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד אחי... תמשיך ככה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד לי מה אתה מזוכיסט?
גם אני חולה עכשיו בשפעת, חום גבוה, כאבים בכול הגוף, צמרמורות, כול הגרון שלי פצעים, הקאות... קיצר כול הזין... מרגיש כאילו נמלים פתוח לי פיקניק בגרון אני בקושי מסוגל לנשום באמשלי.. תן לי כדור בראש אני לא הולך למכון עכשיו וכמו שיורנס אמר, גם מתחרים באולימפיה לא מתאמנים כשהם חולים אז בחייאת אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל שתהיה לך החלמה מהירה,אם אתה חולה עדיף שתנוח בימים האלה
כך החלמה תהיה מהירה.
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לא הלכתי וכנראה שמחר לא אלך כי המכון נסגר מוקדם עקב יום הזכרון אז ככה אצבור כוחות ליום רביעי... תיהיה בריא אחי והחלה מהירה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה נשמה... החלמה מהירה שתהיה.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() דווקא אני בעד אירובי כשאני חולה, הרבה פעמים זה הוציא אותי מהמחלה תוך לילה כמעט לגמרי... ניקה לי תגרון והריאות :ם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() זה יכול לפגוע בך מאוד היתאמנתי שהיתה לי הנשיקה ואני כל כך מצטער על זה !
|
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע אם אתה מורעל ואתה מודע לזה שאתה הולך לצאת מהחדר כושר באמבולנס.. אבל אתה חייב אימון... אז לך!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() אני מת לחזור להתאמן ופשוט אין לי מוטיבציה .... בקרוב כבר 9 חודשים שבהם התאמנתי איזה 10 פעמים גג
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כמעט.... אני מאמין שמחר כבר אני אחזור לתלם! תודה לכולכם על העזרה..... ושלא ירבו שפעות כאלו!!!!! ![]() ![]() ![]() חום טילים ושפעת מנגד...ססססס בעסה! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |