![]() |
האם מתאמנים כאשר חולים?
לצערי ביומיים האחרונים ככל הנראה תקפה אותי שפעת שמלווה בחום כאבי גרון אוזניים וחולשה בגוף
האם יש צורך להתאמן? האם זה בכלל יעיל לגוף? תודה :( |
אם אתה מרגיש שאתה יכול...
|
עוז אתה בדרך למר אולמפיה?גם המקצוענים נחים שיש להם שפעת וכו'.תן למערכת החיסונית שלך להחלים..
|
לא. תנוח.
איך הלכה הפגישה?... |
ציטוט:
|
יש משפט בתנ"ך:
החש בראשו יעסוק בתורה |
בזמן מחלה כמו שפעת אימונים יכולים לפגוע בפעילות הלב
כמוכן אימונים בזמן מחלה רק יאריכו את הזמן החלמה |
מסכים עם כול מילה של אולג !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קאק דילה דרוז'ישה ? 464001110 חסמו לי את האי סי הקודם ברטן :( |
הפגישה הייתה אחלה
ציטוט:
והשפעת המזורגגת הזו דפקה לי ת'צורה!!! כנראה שאני צריך לנוח.... תודה לכולם...כנראה שאנוח .... אצבור כוחות ואכנס למכון מחר מחרתיים כמו אריה ... :11: |
כל הכבוד אחי... תמשיך ככה.
|
תגיד לי מה אתה מזוכיסט?
גם אני חולה עכשיו בשפעת, חום גבוה, כאבים בכול הגוף, צמרמורות, כול הגרון שלי פצעים, הקאות... קיצר כול הזין... מרגיש כאילו נמלים פתוח לי פיקניק בגרון אני בקושי מסוגל לנשום באמשלי.. תן לי כדור בראש אני לא הולך למכון עכשיו וכמו שיורנס אמר, גם מתחרים באולימפיה לא מתאמנים כשהם חולים אז בחייאת אחי |
קודם כל שתהיה לך החלמה מהירה,אם אתה חולה עדיף שתנוח בימים האלה
כך החלמה תהיה מהירה. |
טוב אחי טובב...
ציטוט:
לא הלכתי וכנראה שמחר לא אלך כי המכון נסגר מוקדם עקב יום הזכרון אז ככה אצבור כוחות ליום רביעי... תיהיה בריא אחי והחלה מהירה!!! |
תודה נשמה... החלמה מהירה שתהיה.
:diractor: |
דווקא אני בעד אירובי כשאני חולה, הרבה פעמים זה הוציא אותי מהמחלה תוך לילה כמעט לגמרי... ניקה לי תגרון והריאות :ם
|
זה יכול לפגוע בך מאוד היתאמנתי שהיתה לי הנשיקה ואני כל כך מצטער על זה !
|
תשמע אם אתה מורעל ואתה מודע לזה שאתה הולך לצאת מהחדר כושר באמבולנס.. אבל אתה חייב אימון... אז לך!
|
אני מת לחזור להתאמן ופשוט אין לי מוטיבציה .... בקרוב כבר 9 חודשים שבהם התאמנתי איזה 10 פעמים גג :(
|
ציטוט:
|
בחרתי לנוח
ציטוט:
כמעט.... אני מאמין שמחר כבר אני אחזור לתלם! תודה לכולכם על העזרה..... ושלא ירבו שפעות כאלו!!!!! :bow: :bow: :bow: חום טילים ושפעת מנגד...ססססס בעסה!:bow: :bow: :bow: :bow: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ