|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ה**************************************
הקדימו לי את הגיוס ל5.3, אומנם אני כנראה אלך ישר לכלא, אבל לא נורא, יש מישו שמגיע גם כן לבקו"ם בתאריך הזה?
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אתה.....
ומחר ההופעה תביא תפלא שך בmsn שנראה אותך חחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רגע הומי אתה אמרת שאתה שבתאריך שלי 2 באפריל
עכשיו את אומר במרץ זה גיוס קרבי. משהו כאן מסריח |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח
עם אתה צריך שאלות על צבא תשאל חופשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מה זה 5.3? אין על זה שום מידע חחחחחחחחח
תבקש להיות מנ"פ - מאכיל נחשים פריק וואלה מעניין לאן רוצים לגייס אותך
![]() |
#6 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() רוצים לגייס אותי לדודה שלהם..
איזה גיוס קרבי, יש לי פטור נשק רפואי שהצבא קבע לי ופרופיל64, ואני לא יכול לשרת בבסיסים שיורים בהם באופן קבוע אימונים וכל השיט הזה..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() למה תלך ישר לכלא?!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() כי לפני שבוע הודיעו לי שיש בעיה עם התפקיד שלי ואני לא הולך להיות פקיד,
וגם כי אני לא מסתפר, והם לא מבינים את זה.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() זה גיוס של עולים חבר שלי מתגייס תלך ללמוד עברית כי חבר שלי מתגייס לשמה
![]() |
#10 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ללמוד עברית? חח
חח גיוס של עולים? נולדתי בארץ חחח
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אני שנתיים בצבא ואני מכיר וראיתי רק בנאדם אחד עם שיער ארוך, אבל דודה שלו קבנ"ית. סיכוי של 99.9 אחוז ורק במקרים חריגים ביותר, אבל בהצלחה עם זה בכול אופן...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גיוס קל
ותעדכן מה עשו איתך!
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() הומי מה נסגר אתך אחי?
מזה השטויות האלה תבוא לצבא בראש טוב ולא נגד המערכת תתגייס ומקסימום עוברים תפקיד ועושים קצת בעיות תעבור תשירות כמו גבר ויאללה
![]() |
#15 | |
השמן מהקרוספיט
|
![]() ציטוט:
זה לא מקס' עוברים תפקיד אתה אומר כאילו מקבלים כל מה שרוצים ולא צריך להילחם. אני חושב שעם 25 % משתמטים במדינה הזאת, כשבא אחד כמוני שרוצה להתגייס למרות שהוא לא חייב מבחינה רפואית והדבר היחידי שהוא רוצה זה שיתנו לו לשמור על איך שהוא נראה ומי שהוא, ושהוא לא יהיה סתם פקיד מת 3 שנים, לא אמורה להיות בעיה לתת לו, במיוחד שזה תפקיד הגיוני ובקשה הגיונית, ובמיוחד שהצבא אמור להיות מבוסס על חלק מהחוקים האזרחיים של מדינת ישראל ועל מגילת העצמאות שכן כל העניין של הצבא זה להגן על עצמאותה של המדינה, ולכן לפי "לא תיהיה אפלייה על רקע גזע דת מין" אני יכול לשמור על השיער שלי. בנוסף זה לא אשמתי שהכל שם מנוהל בצורה כל כך מפגרת, שתבין שברגע שכל מי שאתה מתייעץ איתו אומר לך "תזכור שאף אחד שם לא חייב לך כלום" אז אתה מתחיל לחשוב, אם אף אחד לא חייב לי משו, אז למה אני חייב להם משו? למה אני צריך לתת 3 שנים ולשרת במערכת שאף אחד לא מעוניין לעזור / לשמוע / להתחשב / להבין / לחשוב בהגיון אם אין לו אינטרנט משל עצמו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() הומי אתה חושב יותר מדי
תן את השירות שלך כמו גבר ותגדל שיער אחרי הצבא ללכת נגדם בראש בראש אתה בדרך כלל יוצא המפסיד תעשה את החושבים שלך בהצלחה
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אני בכלל לא מבין מה הקטע בלהתנגד להסתפר זה צבא אלה החוקים והשיער יגדל לך אחרי השחרור
אתה חי פה במדינה וזה מה שאתה צריך להעניק מעצמך בתמורה לזה שאתה אזרח וכל השנים שאתה חי פה שמרו עליך והקירבו אז נכון לא תהיה קרבי , שלא תבין לא נכון גם אני לא קרבי אחי מסיבות רפואיות אבל תעזור איך שאתה יכול גם אם זה תפקיד פקידותי עד כמה שזהנ ראה לך זין תפגוש קצת אנשדים חדשים קצת משמעת סה"כ זה חווי אחרת תאמין לי יהיה בסדר תבוא בראש טוב ומסופר
![]() |
#18 |
השמן מהקרוספיט
|
![]() אחי צבא צבא אבל לא צריך לשנות לי את כל החיים..
זה יגדל כן, אבל לא חתמתי קבע 6 שנים ועד שיהיה לי שיער ארוך שוב זה 3 שנים אחרי השיחרור, זה לא צחוק, ועוד שדפקו אותי עם התפקיד אז בכלל.. אם הייתה סיבה הגיונית אז הייתי מסתפר, אין שום סיבה הגיונית, זה חוק שקיים מלפני 50 שנה כשהקימו את המדינה כנראה הציוד אז לא התאים לאנשים עם שיער ארוך וזה היה גם חברה אחרת.. אני אזרח פה כי נולדתי פה, לא הייתי עולה לארץ.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() תומר אחי אתה יודע שאני מכבד ואוהב אותך, אבל או שאתה תמים או שאתה טיפש..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע זה החוק ואין מה לעשות. מערכת אטומה, אבל חוק זה חוק.
והסיבה שצריך תספורת אחידה לכולם זה כי צריך שיוון בצבא. סדר מסוים. לא שאני מסכים עם זה, גם אני נאלצתי להסתפר שבוע שעבר בגלל שאני מתגייס עוד מעט :\ בכל מקרה, בהצלחה. מקווה שאתה תצליח "לשבור" את המערכת ולהוציא את הפטור הנחשק. אגב, הפטור, נראה לי הוא עד 5 ס"מ שיער. או משהו בסגנון. ככה שבכל מקרה לא תוכל לשמור על האורך המלא.
![]() |