![]() |
מישו מתגייס ב5.3 ?
ה**************************************
הקדימו לי את הגיוס ל5.3, אומנם אני כנראה אלך ישר לכלא, אבל לא נורא, יש מישו שמגיע גם כן לבקו"ם בתאריך הזה? |
אתה.....
ומחר ההופעה תביא תפלא שך בmsn שנראה אותך חחח |
רגע הומי אתה אמרת שאתה שבתאריך שלי 2 באפריל
עכשיו את אומר במרץ זה גיוס קרבי. משהו כאן מסריח |
חחחחחחח
עם אתה צריך שאלות על צבא תשאל חופשי |
מה זה 5.3? אין על זה שום מידע חחחחחחחחח
תבקש להיות מנ"פ - מאכיל נחשים פריק וואלה מעניין לאן רוצים לגייס אותך |
רוצים לגייס אותי לדודה שלהם..
איזה גיוס קרבי, יש לי פטור נשק רפואי שהצבא קבע לי ופרופיל64, ואני לא יכול לשרת בבסיסים שיורים בהם באופן קבוע אימונים וכל השיט הזה.. |
למה תלך ישר לכלא?!?
|
כי לפני שבוע הודיעו לי שיש בעיה עם התפקיד שלי ואני לא הולך להיות פקיד,
וגם כי אני לא מסתפר, והם לא מבינים את זה. |
זה גיוס של עולים חבר שלי מתגייס תלך ללמוד עברית כי חבר שלי מתגייס לשמה
|
ללמוד עברית? חח
חח גיוס של עולים? נולדתי בארץ חחח |
אני שנתיים בצבא ואני מכיר וראיתי רק בנאדם אחד עם שיער ארוך, אבל דודה שלו קבנ"ית. סיכוי של 99.9 אחוז ורק במקרים חריגים ביותר, אבל בהצלחה עם זה בכול אופן...
|
גיוס קל
ותעדכן מה עשו איתך! |
ציטוט:
|
הומי מה נסגר אתך אחי?
מזה השטויות האלה תבוא לצבא בראש טוב ולא נגד המערכת תתגייס ומקסימום עוברים תפקיד ועושים קצת בעיות תעבור תשירות כמו גבר ויאללה |
ציטוט:
זה לא מקס' עוברים תפקיד אתה אומר כאילו מקבלים כל מה שרוצים ולא צריך להילחם. אני חושב שעם 25 % משתמטים במדינה הזאת, כשבא אחד כמוני שרוצה להתגייס למרות שהוא לא חייב מבחינה רפואית והדבר היחידי שהוא רוצה זה שיתנו לו לשמור על איך שהוא נראה ומי שהוא, ושהוא לא יהיה סתם פקיד מת 3 שנים, לא אמורה להיות בעיה לתת לו, במיוחד שזה תפקיד הגיוני ובקשה הגיונית, ובמיוחד שהצבא אמור להיות מבוסס על חלק מהחוקים האזרחיים של מדינת ישראל ועל מגילת העצמאות שכן כל העניין של הצבא זה להגן על עצמאותה של המדינה, ולכן לפי "לא תיהיה אפלייה על רקע גזע דת מין" אני יכול לשמור על השיער שלי. בנוסף זה לא אשמתי שהכל שם מנוהל בצורה כל כך מפגרת, שתבין שברגע שכל מי שאתה מתייעץ איתו אומר לך "תזכור שאף אחד שם לא חייב לך כלום" אז אתה מתחיל לחשוב, אם אף אחד לא חייב לי משו, אז למה אני חייב להם משו? למה אני צריך לתת 3 שנים ולשרת במערכת שאף אחד לא מעוניין לעזור / לשמוע / להתחשב / להבין / לחשוב בהגיון אם אין לו אינטרנט משל עצמו? |
הומי אתה חושב יותר מדי
תן את השירות שלך כמו גבר ותגדל שיער אחרי הצבא ללכת נגדם בראש בראש אתה בדרך כלל יוצא המפסיד תעשה את החושבים שלך בהצלחה |
אני בכלל לא מבין מה הקטע בלהתנגד להסתפר זה צבא אלה החוקים והשיער יגדל לך אחרי השחרור
אתה חי פה במדינה וזה מה שאתה צריך להעניק מעצמך בתמורה לזה שאתה אזרח וכל השנים שאתה חי פה שמרו עליך והקירבו אז נכון לא תהיה קרבי , שלא תבין לא נכון גם אני לא קרבי אחי מסיבות רפואיות אבל תעזור איך שאתה יכול גם אם זה תפקיד פקידותי עד כמה שזהנ ראה לך זין תפגוש קצת אנשדים חדשים קצת משמעת סה"כ זה חווי אחרת תאמין לי יהיה בסדר תבוא בראש טוב ומסופר |
אחי צבא צבא אבל לא צריך לשנות לי את כל החיים..
זה יגדל כן, אבל לא חתמתי קבע 6 שנים ועד שיהיה לי שיער ארוך שוב זה 3 שנים אחרי השיחרור, זה לא צחוק, ועוד שדפקו אותי עם התפקיד אז בכלל.. אם הייתה סיבה הגיונית אז הייתי מסתפר, אין שום סיבה הגיונית, זה חוק שקיים מלפני 50 שנה כשהקימו את המדינה כנראה הציוד אז לא התאים לאנשים עם שיער ארוך וזה היה גם חברה אחרת.. אני אזרח פה כי נולדתי פה, לא הייתי עולה לארץ. |
תומר אחי אתה יודע שאני מכבד ואוהב אותך, אבל או שאתה תמים או שאתה טיפש..
|
תשמע זה החוק ואין מה לעשות. מערכת אטומה, אבל חוק זה חוק.
והסיבה שצריך תספורת אחידה לכולם זה כי צריך שיוון בצבא. סדר מסוים. לא שאני מסכים עם זה, גם אני נאלצתי להסתפר שבוע שעבר בגלל שאני מתגייס עוד מעט :\ בכל מקרה, בהצלחה. מקווה שאתה תצליח "לשבור" את המערכת ולהוציא את הפטור הנחשק. אגב, הפטור, נראה לי הוא עד 5 ס"מ שיער. או משהו בסגנון. ככה שבכל מקרה לא תוכל לשמור על האורך המלא. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ