|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אתם כבר תגידו אם זה חיטוב\מאסה.. כי לי אין שמץץץ
ככה..bmr 1650 בוקר (8.00) צ'יריוס עם חלב ביניים (10.00) 2 פרוסות לחם קל\רגיל עם גבינה לבנה\גבינה צהובה דלת שומן + מלפפון צהריים (14:00) מנה נכבדת של עוף + אורז\פסטה\גרגירי חומוס\שעועית\תפו"א... לפני אימון: (15:15) תפוח\ אנרג'י אחרי אימון: ( 17:15) גביע קוט'ג 5 אחוז\טונה במיים +בננה\ לחם קל.. ארוחת ערב: (18:15) 2 ביצים קשות, 2 לחם אחיד, גביע קוטג' 5 אחוז\טונה במיים (תלוי מה אני לוקח לארוחה שאחרי האימון), עגבנייה, מלפפון ויוגורט bio 1.5 % במתיקות מעודנת. ביניים: (10:00) לחם קל\רגיל עם כף טחינה 100% שומשום לילה: (11.30) יוגורט bio 1.5 % במתיקות מעודנת עם חופן אגוזי מלך.. זהו. כמות החלבונים היא 120 ג' .. 2 ג'ר לכל קילו בגוף שלי קלוריות שומנים וכ'ו לא ספרתי מה אתם ממליצים לי להוריד/ להוסיף?! ולאן התפריט שואף מסה או חיטוב?! תודה מראש |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שואף למסה, לוותר על הלחם הקל והלחליף ללחם מחיטה מלאה,לבוקר להוסיף איזה פרי ככה.
וזהו זה בסדר סכ"ה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני הייתי מחליף תצ'יריוס בבוקר , עזוב אותך שהוא מגעיל , הוא פשוט מלא בסוכר. אני יגיד לך מה אתה יכול לקנות שאני אהבתי: ברנפלקס - טעים ו27% ממנו זה סיבים תזונתיים \ קרנצ'ים \ ביופלקס\ מולטיצ'יריוס (יותר בריא) וגם תוסיף בבוקר כף שמן זית או אומגה 3 . בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתך התפריט הזה עולה על 1650 קל'? ובכמה? בינתיים רואים תוצאות ממש ממש יפות.. רק במשקל אני לא עולה ואין לי מושג למה.. =\ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זאת אומרת להחליף מלחם קל או רגיל לחיטה מלאה בכל הארוחות? תודה רבה, איישם ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תשמע, תקנה אבקת חלבון שתהיה כתחליף לארוחה של אחרי האימון. בארוחת ביניים שלך ב10 תוסיף איזה טונה או קוטג'\ גבינה לבנה עם הטחינה. בעיקרון, תעלה ל140-150...
ותגוון קצת, לך לסופר ותקנה למשל פסטרמה דלת שומן.. אחלה מקור לחלבון וזה טעים רצח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() חח איזה אבקת חלבון אין לי גרוש על התחתת
לעלות ל140-150 גר' חלבון? אבל למה? אני שוקל 60-61 זה אומר שאני צריך גג 125.. ולא הבנתי.. גבינה לבנה עם הטחינה?! איך זה הולך ביחד בדיוק? ד"א. איזה חתימה וואי .. ח"ח |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אה עוד שאלה קטנה..
כמה פסטרמה דלת שומן צריך לאכול כדי להגיע נגיד נניח ל25 ג'ר חלבון? מלא פרוסות לא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא עניתם..
בתפריט הנ"ל כמה קלוריות לדעתכם יש? יותר מ 1700? למה אני לא מודד ממש מדיוק אין לי שמץ כמה זה.. כמובן זה צריך להיות בערך 2000 כדי לעלות במסה נקייה |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לך על קוטג' חצי אחוז שומן עד 3 אחוז שומן...
פחות קלוריות ושומנים יותר חלבון...
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שיניתי כמה דברים עקב עזרת חברי הפורום.. תודה
ככה..bmr 1650 יום עם אימון: בוקר (8.00) דליפקאן(דגנים עם סיבים תזונתיים) עם חלב ביניים (10.00) 2 פרוסות לחם רגיל עם גבינה לבנה+ מלפפון צהריים (14:00) מנה נכבדת של עוף + אורז\פסטה\גרגירי חומוס\שעועית\תפו"א... לפני אימון: (15:15) תפוח אחרי אימון: ( 17:15) גביע קוט'ג 5 אחוז\טונה במיים +בננה ארוחת ערב: (18:15) 2 ביצים קשות, 2 לחם אחיד רגיל, גביע קוטג' 5 אחוז\טונה במיים (תלוי מה אני לוקח לארוחה שאחרי האימון), עגבנייה, מלפפון ויוגורט bio 1.5 % במתיקות מעודנת. ביניים: (10:00) לחם אחידרגיל עם כף טחינה 100% שומשום לילה: (11.30) יוגורט bio 1.5 % במתיקות מעודנת עם חופן אגוזי מלך.. יום בלי אימון: בוקר (8.00) דליפקאן(דגנים עם סיבים תזונתיים) עם חלב ביניים (10.00) 2 פרוסות לחם רגיל עם 3 פרוסות פסטרמה דלת שומן+ מלפפון צהריים (14:00) מנה נכבדת של עוף + אורז\פסטה\גרגירי חומוס\שעועית\תפו"א... ביניים: (15:15) תפוח אחה"צ: ( 17:15) גביע קוט'ג 5 אחוז +בננה ארוחת ערב: (18:15) 2 ביצים קשות, 2 לחם אחיד רגיל, 3 פרוסות פסטרמה דלת שומן , עגבנייה, מלפפון ביניים: (10:00) לחם אחיד רגיל עם כף טחינה 100% שומשום+יוגורט bio 1.5 % במתיקות מעודנת. לילה: (11.30) יוגורט bio 1.5 % במתיקות מעודנת עם חופן אגוזי מלך.. מה אתם אומרים חבר'ה? התפריט הנ"ל הוא תפריט לגיטימי ללעלות במאסה? עוד הערות\תגובות יתקבלו בברכה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() anybody?
|
![]() |
![]() |