|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום
אני מתחיל תוכנית Fbw ל-3 פעמים בשבוע אחרי שראיתי שלא כל כך הולך לי עם Ab רציתי לדעת אם אני עושה 3 אימונים כמה סטים לשריר גדול וקטן אני צריך לתת ? המטרה היא מסה... תודה ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() חשוב שתדע שאתה גדל מהאוכל ולא מהברזלים.
תהיה בעודף קלורי ואתה תגדל גם מקפיצה בחבל, אמנם ביחס שריר:שומן עגום לעומת אם תעשה סקוואטים ודדליפטים, אבל הבנת את הקאץ'. לך על Fbw מוכרת כדוגמת Ss או 5x5. תריץ חיפוש בגוגל תמצא על זה שפע של מידע. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ראיתי במה מדובר, אני ישתמש בחלק מהדברים בתוכניות האלה תראה מה בניתי בנתיים
bench 6-10X3 incline bench 6-10x2 masor 6-10x3 poli 6-10x3 squat 6-10x4 pushdown 10-12x3 curls 10-12x3 לא עשיתי ממש את התוכניות האלה הם לא ממש בשבילי אבל לקחתי חלק מהעיקרון מה אתה אומר בשביל FBW תוכנית טובה ?---אני גם מגוון בתרגילים כל שבוע סדר וכאלה ... אז מה אתה אומר ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
עצימות= טווח החזרות. תרד לטווח חזרות של 6-8
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חרא תוכנית
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() thi box אוהב את ה5X5 אצלו בנשמה
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ובכל זאת ברצינות עכשיו ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() למה כל החרטטת הזאת?
תעשה רק את זה: חזה- לחיצת חזה. 4-5 סטים. גב- פולי (איזה שבא לך) או מסור (איזה שבא לך) ולגוון. 4-5 סטים. רגל קדמית- סקוואטים או פשיטת ברכיים או לחיצת כתפיים ולגוון מידי פעם. 3-4 סטים. רגל אחורית- דדליפט או כפיפות ברכיים ולגוון. 3-4 סטים. כתפיים- לחיצת כתפיים (איזה שבא לך) או הנפות לצדדים ולגוון. 3 סטים. יד קדמית/ אחורית אם בא לך תעשה תרגיל כלשהו של 2 סטים, כלומר אחורית 2 סטים וקדמית 2 סטים. בחזרות אתה יכול לשחק איך שבא לך. אתה יכול לעשות בשני האימונים הראשונים של השבוע טווח של 6-12 חזרות ובאימון השלישי והאחרון של השבוע חזרות יותר נמוכות.
![]() |
![]() |