|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שלום חברה.
היום באימון דיברתי עם המאמן (מאמן חדש, וצעיר מאוד) ואמרתי לו לא משנה באיזה הקשר שעוד יש לי לעשות דדליפט היום. התגובה שלו לזה הייתה: למה אתה עושה דדליפט? בקיצור הוא התחיל לחפור לי שדדליפט הוא לא תרגיל מועיל, שהוא לא עובד על השרירים של הגב, ושהוא מסוכן ויכול לגרום לפריצת דיסק גם אם עובדים נכון. ניסיתי להסביר לו שחוץ מזה שהוא עובד על הגב ומחזק אותו, הוא גם תורם לכל הגוף כתרגיל בסיס. הוא עדיין התעקש על שלו ואחרי ויכוח ארוך פשוט אמרתי לו בסדר והלכתי. LOL שאלתי אותו לסיום למה יש תרגיל כזה בכלל, והוא אמר כי פעם היו עושים אותו ולא היה הרבה ידע והיום יש מחקרים שמראים שזה לא תרגיל טוב. מה אתם חושבים? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() המאמן שלך פיליפיני, דד ליפט זה תרגיל מצוין לגדילה
כן אם לא עושים אותו נכון זה דופק את הגב , אבל אם עושים נכון זה רק מועיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() תבקש ממנו להראות לך את "המחקרים" האלה שהוכיחו שדד ליפט זה לא תרגיל טוב, ואחרי שהוא יגמגם לך משהו וכמובן לא יראה לך שום דבר ולא יצליח להוכיח את דבריו, אל תדבר איתו יותר על דד ליפט, וגם לא על סקוואט, ובעצם עדיף שלא תדבר איתו בכלל על תרגילים חופשיים. בטח הוא רק מבין במכשירים כי הוא יודע לקרוא את הוראות ההפעלה על המכשיר.
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שזה שמעליי רשם. זה אחלה תרגיל, אחד הטובים שיש אם לא הטוב ביותר. אבל הוא מתכון לפריצת דיסק עם לא עושים אותו בצורה מושלמת. לשיקולך.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() סביר להניח שהוא למד בוינגייט. זה מה שלומדים שם לפי מה שהבנתי. תתעלם...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() תן לו כאפה שירד לעולם הזה.
בטח אפילו לא עשה קורס.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() חחח לא יודע בקשל לקורס, אבל מישהו במכון באותו יום שאל אותו אם כדאי לעשות דיפ סקוואט והוא אמר שבכלל לא טוב לעשות דיפ כי זה מותח איזה משו וזה לא בריא :s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() למה אתה מתווכח עם מדריך ?
רגע רגע,למה אתה בכלל מדבר איתו ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה שהמאמן חושב שלהיתקופף ולהיזדקף זה לא תנוע טיבעית לגוף, שילך לידחוף מוט אולימפי לתחת בזמן שהוא מוצץ דאמבל!
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לא יודע מה עם המחקרים שעל מה הוא עובד או לא, אבל אני אומר לך שלא כדאי להתווכח עם המדריך. הוא מבין יותר ממך... חוץ מזה שדד-ליפט זה לא תרגיל למתחילים. אני מתאמן בחדר כושר עם מאמן מיוחד לאימון נערים, שלמד ביומכניקה, והוא אמר לי שדד-ליפס, גם במשקלים נמוכים, זה לא שווה את הסיכון בגיל צעיר שכזה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
דבר נוסף, אני לא מתאמן מתחיל ודבר אחרון, אבא שלי מתאמן מגיל צעיר מאוד, והוא גם מדריך חדר כושר מוסמך, והוא חושב שמה שהמדריך הזה אמר זאת שטות גמורה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דייד ליפט כן מזיק לגב אני אישית לא עושה את זה כי אחרי האימון שבוע כואב לי הגב וגם המאמן שלי אמר שאני עושה פסדר ועם כואב אז להפסיק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() לאפי אתה מקשיב גם לגרגורי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() כול האלה שאומרים שזה יפגע להם בגו להיפך!, זה רק יחזק אותו!
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
כללי:: אני מתאמן קבוע כבר כמה שנים
עוסק ב:: תלמיד בתיכון
חדר כושר: חסוי
|
![]()
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה דדליפט כבר די הרבה זמן, אחרי התאונה שעברתי שנכנסו בי מאחורה עם האוטו הרופא אמר לי שיש לי מזל שהגב שלי חזק
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הרבה ויכוחים בנוגע לדדליפט, יש פוסט שלם על זה (ממזמן עוד עם גל.T גולן עומרי וכו'), כל אחד ואיך שהוא חושב לנכון, לעשות או לא. |
|
![]() |
![]() |