ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ויכוח עם המאמן - דדליפט (https://israelbody.com/showthread.php?t=25079)

TzviKa 05-12-07 00:21

ויכוח עם המאמן - דדליפט

שלום חברה.
היום באימון דיברתי עם המאמן (מאמן חדש, וצעיר מאוד) ואמרתי לו לא משנה באיזה הקשר שעוד יש לי לעשות דדליפט היום.
התגובה שלו לזה הייתה: למה אתה עושה דדליפט?
בקיצור הוא התחיל לחפור לי שדדליפט הוא לא תרגיל מועיל, שהוא לא עובד על השרירים של הגב, ושהוא מסוכן ויכול לגרום לפריצת דיסק גם אם עובדים נכון.
ניסיתי להסביר לו שחוץ מזה שהוא עובד על הגב ומחזק אותו, הוא גם תורם לכל הגוף כתרגיל בסיס.
הוא עדיין התעקש על שלו ואחרי ויכוח ארוך פשוט אמרתי לו בסדר והלכתי.

LOL שאלתי אותו לסיום למה יש תרגיל כזה בכלל, והוא אמר כי פעם היו עושים אותו ולא היה הרבה ידע והיום יש מחקרים שמראים שזה לא תרגיל טוב.

מה אתם חושבים? :boxing:

Playa 05-12-07 00:30

המאמן שלך פיליפיני, דד ליפט זה תרגיל מצוין לגדילה
כן אם לא עושים אותו נכון זה דופק את הגב , אבל אם עושים נכון זה רק מועיל.

- Idan - 05-12-07 01:17

תבקש ממנו להראות לך את "המחקרים" האלה שהוכיחו שדד ליפט זה לא תרגיל טוב, ואחרי שהוא יגמגם לך משהו וכמובן לא יראה לך שום דבר ולא יצליח להוכיח את דבריו, אל תדבר איתו יותר על דד ליפט, וגם לא על סקוואט, ובעצם עדיף שלא תדבר איתו בכלל על תרגילים חופשיים. בטח הוא רק מבין במכשירים כי הוא יודע לקרוא את הוראות ההפעלה על המכשיר.

Avi 05-12-07 01:18

כמו שזה שמעליי רשם. זה אחלה תרגיל, אחד הטובים שיש אם לא הטוב ביותר. אבל הוא מתכון לפריצת דיסק עם לא עושים אותו בצורה מושלמת. לשיקולך.

assito 05-12-07 01:33

סביר להניח שהוא למד בוינגייט. זה מה שלומדים שם לפי מה שהבנתי. תתעלם...

Danzig 05-12-07 02:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
תבקש ממנו להראות לך את "המחקרים" האלה שהוכיחו שדד ליפט זה לא תרגיל טוב, ואחרי שהוא יגמגם לך משהו וכמובן לא יראה לך שום דבר ולא יצליח להוכיח את דבריו, אל תדבר איתו יותר על דד ליפט, וגם לא על סקוואט, ובעצם עדיף שלא תדבר איתו בכלל על תרגילים חופשיים. בטח הוא רק מבין במכשירים כי הוא יודע לקרוא את הוראות ההפעלה על המכשיר.

:diractor:

xLaes 05-12-07 11:43

תן לו כאפה שירד לעולם הזה.
בטח אפילו לא עשה קורס..

TzviKa 05-12-07 12:00

חחח לא יודע בקשל לקורס, אבל מישהו במכון באותו יום שאל אותו אם כדאי לעשות דיפ סקוואט והוא אמר שבכלל לא טוב לעשות דיפ כי זה מותח איזה משו וזה לא בריא :s

Bodybuilder 05-12-07 12:21

למה אתה מתווכח עם מדריך ?
רגע רגע,למה אתה בכלל מדבר איתו ?:ohmy:

///Efi/// 05-12-07 14:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TzviKa
שלום חברה.
היום באימון דיברתי עם המאמן (מאמן חדש, וצעיר מאוד) ואמרתי לו לא משנה באיזה הקשר שעוד יש לי לעשות דדליפט היום.
התגובה שלו לזה הייתה: למה אתה עושה דדליפט?
בקיצור הוא התחיל לחפור לי שדדליפט הוא לא תרגיל מועיל, שהוא לא עובד על השרירים של הגב, ושהוא מסוכן ויכול לגרום לפריצת דיסק גם אם עובדים נכון.
ניסיתי להסביר לו שחוץ מזה שהוא עובד על הגב ומחזק אותו, הוא גם תורם לכל הגוף כתרגיל בסיס.
הוא עדיין התעקש על שלו ואחרי ויכוח ארוך פשוט אמרתי לו בסדר והלכתי.

LOL שאלתי אותו לסיום למה יש תרגיל כזה בכלל, והוא אמר כי פעם היו עושים אותו ולא היה הרבה ידע והיום יש מחקרים שמראים שזה לא תרגיל טוב.

מה אתם חושבים? :boxing:

אין שום מחקרים ושום נעליים, אני לא בחיים לא שמעתי תגובה של אורטופד שאמר שזה מסוכן לגב!
זה שהמאמן חושב שלהיתקופף ולהיזדקף זה לא תנוע טיבעית לגוף, שילך לידחוף מוט אולימפי לתחת בזמן שהוא מוצץ דאמבל!

TheBlader 05-12-07 23:00

לא יודע מה עם המחקרים שעל מה הוא עובד או לא, אבל אני אומר לך שלא כדאי להתווכח עם המדריך. הוא מבין יותר ממך... חוץ מזה שדד-ליפט זה לא תרגיל למתחילים. אני מתאמן בחדר כושר עם מאמן מיוחד לאימון נערים, שלמד ביומכניקה, והוא אמר לי שדד-ליפס, גם במשקלים נמוכים, זה לא שווה את הסיכון בגיל צעיר שכזה...

TzviKa 06-12-07 01:07

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TheBlader
לא יודע מה עם המחקרים שעל מה הוא עובד או לא, אבל אני אומר לך שלא כדאי להתווכח עם המדריך. הוא מבין יותר ממך... חוץ מזה שדד-ליפט זה לא תרגיל למתחילים. אני מתאמן בחדר כושר עם מאמן מיוחד לאימון נערים, שלמד ביומכניקה, והוא אמר לי שדד-ליפס, גם במשקלים נמוכים, זה לא שווה את הסיכון בגיל צעיר שכזה...

קודם כל, אני עוד חודש בן 18, זה גיל כזה צעיר?
דבר נוסף, אני לא מתאמן מתחיל
ודבר אחרון,
אבא שלי מתאמן מגיל צעיר מאוד, והוא גם מדריך חדר כושר מוסמך, והוא חושב שמה שהמדריך הזה אמר זאת שטות גמורה.

///Efi/// 06-12-07 10:03

ציטוט:

פורסם במקור על ידי TheBlader

איזה מבין תגיד לי? כולה עשה קורס מדריכים של 2 ב10 בווינגייט, שכל ילד בן 16 יכול לעשות (אם יש לו ת'כסף כמובן), רק לאורטופד/ פרופסור בפיזיולוגיה ואנטומיה אני מקשיב.

*DAVID* 06-12-07 10:12

דייד ליפט כן מזיק לגב אני אישית לא עושה את זה כי אחרי האימון שבוע כואב לי הגב וגם המאמן שלי אמר שאני עושה פסדר ועם כואב אז להפסיק

*DAVID* 06-12-07 10:13

לאפי אתה מקשיב גם לגרגורי

///Efi/// 06-12-07 10:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *david*
לאפי אתה מקשיב גם לגרגורי

נו וגרגורי בוגר אוניבירסיטט, ולא קורס בווינגייט

tomerA 06-12-07 13:36

ציטוט:

פורסם במקור על ידי *DAVID*
דייד ליפט כן מזיק לגב אני אישית לא עושה את זה כי אחרי האימון שבוע כואב לי הגב וגם המאמן שלי אמר שאני עושה פסדר ועם כואב אז להפסיק

:nono: זה שאתה עושה את זה כמו ילד מפגר לא אומר שזה תרגיל מזיק.
כול האלה שאומרים שזה יפגע להם בגו להיפך!, זה רק יחזק אותו!

benwin21 06-12-07 13:44

אם אתה עושה ככה:
http://youtube.com/watch?v=8-O_MT72rck

לא יקרה לך כלום

ThaiB0X 06-12-07 18:26

אני עושה דדליפט כבר די הרבה זמן, אחרי התאונה שעברתי שנכנסו בי מאחורה עם האוטו הרופא אמר לי שיש לי מזל שהגב שלי חזק

Danzig 06-12-07 18:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
אני עושה דדליפט כבר די הרבה זמן, אחרי התאונה שעברתי שנכנסו בי מאחורה עם האוטו הרופא אמר לי שיש לי מזל שהגב שלי חזק

מצטער אבל מה הקשר לעזאזל?

יש הרבה ויכוחים בנוגע לדדליפט, יש פוסט שלם על זה (ממזמן עוד עם גל.T גולן עומרי וכו'), כל אחד ואיך שהוא חושב לנכון, לעשות או לא.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ