|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הנה כמה תמונות שלי אחרי הפסקה של חודשיים +.
התאמנתי 5 וחצי חודשים רצוף, ולקחתי הפסקה ארוכה מאוד של חודשיים, גם בגלל מעבר לתוכנית חדשה, חוסר מוטיבציה, ועייפות, אבל שהתוכנית החדשה תהיה מוכנה אני יחזור! ![]() אבל לפעמים עושה אימון קטן פעם בשבוע שבועיים. לפני שבועיים התחלתי מסה ועליתי כבר 3 וחצי קילו..בעיקר שומן. הנה קצת נתונים: גיל-עוד חודשיים 15 גובה-170 משקל התחלתי-45 משקל-58.5 היקף יד התחלתי-28 היקף יד-33 +- קר בקשה תגובות ענייניות (חלק מהתמונות צולמו בפלאש חלק לא, מימים שונים) נ.ב: כמה אחוז שומן אתם מעריכים שאני? פרונט רפוי ![]() ------------- סייד צ'אסט ![]() ------------- פריסת גב ![]() ![]() ------------- סייד טרייספס ![]() ![]() ------------ בייספס ![]() יאללה תגובות ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() יפה מאוד בחור!
למה הפסקתה להיתאמן?זה מעשה סופר פריקוני!!!! אללה לחזור למכון והכי חשוב למטבח ולמרפאה כמובן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף אחי .. תמשיך להתאמן חבל שאתה מפסיק .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אחי זה הגוף הכי טוב שראיתי לנתונים האלה
תעלה במשקל תהיה תותח, אחלה גנטיקה =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
משתמש ותיק
|
![]() מסה מסה מסה!!!
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אחלה נתונים יחסית להפסקה של חודשים+..
למה הפסקת? Oם |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולם נותנים לי מוטיבציה! אני יודע שאני צריך עוד הרבה מסה, ואני עובד על זה...הפסקתי להתאמן מחוסר מוטיבציה בהתחלה, ואז גם בא החורף ואני מתאמן בבית בגג ואני לא יכול לחזור עד שבעז"ה נעשה גגון כזה למעלה
![]() כמה שאלות רק, במסה יותר עדיף לאכול לפי תפריט מסודר? (מסה מלוכלכת) כי בנתיים אני בליתפריט ועליתי איזה 3 קילו תוך שבועיים ככה. ושאלה שניה זה כמה אחוז שומן אתם מעריכים שיש לי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וואלה אם אתה לא רוצה תפריט זה לא חייב, אבל העיקר שתגיע לכמות הקלוריותש אתה צריך ליום שזה בערך 2500 למאסה, 2300 משהו כזה, וגם החלבונים שזה כפול 2 ממשקל גוף ואחוז שומן אני מעריך אותך בערך 12 בהצלחה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אתה תחזור להתאמן ותירק אש!!!אתה שומע?!?!
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תודה רבה לכולכם אתם נותנים לי כוח אתם!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() אותם נתונים כמו שלי
![]()
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אותם נתונים כמו שלי
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אל תוותר, תמשיך במסה ושמור על הבריאות !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחים שלי ! מוניטין נשמתי לכולכם על העלת המוטיבציה חחח!
|
![]() |
![]() |