|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין פולאובר עם דאמבל לעומת עם מוט??כי בדקתי בexrx וכתוב בפולאובר עם דאמבל שהמטרה היא חזה תחתון ועם מוט זה גב בכלל.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פולאובר הוא פולאובר זה ישאר אותו תרגיל גם אם תעשה אותו עם דאמבל או עם מוט פשוט ההבדל זה גירוי שונה אך התרגיל והביצוע שלו הם אותו דבר בדיוק .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב המידע באקרס הוא ב98 אחוז נכון,
למעשה פול אובר אם דאמבל או עם בארבל מתרכז בגב, כמובן שיש עבודה על החזה התחתון אבל הלאטס הם השריר המרכזי דרך אגב אם אני לא טועה דווקא דאמבל מפעיל יותר את הגב מכיוון שהאחיזה הצמודה מותחת את הלאטס יותר מאשר הבארבל שאחיזתו היא באירך ברוחב הכתפיים
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני עדיין לא מבין על מה זה עובד ובאיזה אימון כדאי לשים את התרגיל אז אני אשמח לעוד תגובות..תודה
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() פול אובר זאת תנועה עם פשיטה בכתף, כלומר הלאטיסימוס דורסי הוא האגוניסט. מה שקורה בפול אובר עם דאמבל, בגלל שהאחיזה צרה יותר, הכתף מבצעת תנועה של פשיטה בזמן שהיא נמצאת במנח של קירוב אופקי (קירוב אופקי זה תנועת הפרפר), מה שאומר ששריר החזה נכנס יותר לעבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() ההיגיון לפעמים מטעה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני אישית (לא יודע אם יש קשר) מרגיש את המתיחה בחזה יותר באחיזה רחבה למשל
![]() |
#9 |
|
![]() מתיחה אולי כן, אבל לא כיווץ. השריר מפיק כח כאשר הוא מתכווץ. בפול-אובר עם מוט, במצב הקונצנטרי של התנועה, הזרוע אנכית לגוף, לעומת פול-אובר עם דאמבל שהזרוע נמצאת בזווית חדה ביחס לגוף ולכן השריר נמצא במצב מכווץ יותר. בגלל ששריר החזה מתחבר לחלקה העליון של עצם הזרוע, מנח הזרוע משפיע על המתיחה של השריר, אז יכול להיות שאתה מגיע למתיחה גדולה יותר בעבודה עם מוט.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() רק אפשר לדעת מזה אגוניסט? |
|
![]() |
![]() |