|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי אבקה של צ'מפיון 2.2 קילו, ואומרים שמקבלים עם זה כף הגשה...
קיצור קיבלתי שייקר + רשת למניעת גושים, את האבקה, אבל כף הגשה לא קיבלתי. בקיצור עד עכשיו חשבתי שכף הגשה זה כף רגילה גדושה.... עכשיו התברר לי שזה כף הגשה שמקבלים עם האבקה, שאין לי אותה .. חבר שלי שלוקח גיינר אמר לי שהוא קיבל כף מיוחדת אז היבנתי... כמה כפות גדושות מאות רגילות זה בערך מנת הגשה ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() חיפשת בתוך השק\דלי?
לרוב זה שוקע בפנים מתחת לאבקה. תנסה לשים שקית ניילון על היד כדי שלא ידבק לך האבקה ליד ולחפור שמה :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תחפש זה קרוב לתחתית, תחפור קצת
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() חייבת להיות כף הגשה בתוך הקןפסא אין מצב שלא.
אם אתה לא מוצא תבקש מהחבר שלך שיתן לך פעם אחת את הכף ותמדוד בכוס פלסטיק ותראה כמה זה מנת הגשה ואני שוב אומרת שתחפש טוב בטוח יש כף מדידה
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח שניה אני הולך לחפור !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם חבר שלי קנה ולא קיבל
וחפרנו הוצאנו את כל האבקה לשקית ולא היה כלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחח הנה זה מצאתייייייייייייייייייייייייי
=]]]] קיצור כל השבועים האלה לקחתי חצי כף הגשה +-, עכשיו אני מבין למה אני לא מרגיש כלכך תטעם ומוריד מכמות המים! =]] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אבל האמת שלא היית צריך להסתבך כל כך ...
אבקות חלבון זה +- 80% חלבון אז כל גרם שתקח זה 0.8 גרם חלבון או במילים אחרות כל כפית אבקה (5 גרם) זה 4 גרם חלבון תעשה את החשבון לבד..
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |