|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,677
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
גיל:: 20
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() היי,
לרב אני אוכלת את קבוצת ה"וויטמינים שלי" שזה הירקות, בתוך מרק מבושל או בתוך חביתת ירקות. והשאלה היא...האם הערך של ויטמינים לא נעלם אחרי בישול או מעט טיגון?
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לאחר בישול לא לאחר טיגון על פי ההיגיון אני חושב שלא אבל אני לא בטוח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() גם לדעתי לא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גם לאחר בישול וגם לאחר טיגון הירקות מאבדים מהויטמינים, לא מכולם אבל מאבדים חלקם.
|
![]() |
![]() |