|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() 3-4 פעמים בשבוע, לפי החשק.
Axaxaxx או Axaxaxa נכון לעכשיו יש לי בעיה בברך שמונעת ממני לאמן רגליים\לעשות אירובי (חוץ משחייה), לכן בתוכנית זו אין רגליים (לצערי). דד-ליפט - 4x8 - בהתחלה משקל קל לקליטת טכניקה. בנט אובר רואו - 4x8 מתח רחב - 3x6 בנצ' פרס 4x8,8,6,4 חזה עליון עם דאמבלים 3x8 לחיצת כתפיים עם מוט מאחורי העורף 4x8,8,6,6 כפיפת מרפקים מוט W\מוט ישר (אני אבדוק מה יותר מתאים לי) - 3x7 דחיקה צרה\לחיצה צרפתית (גם כאן אני אבדוק מה יותר מתאים לי) - 3x8 זאת פעם ראשונה שאני חושב על Fbw, מהסיבה הפשוטה שנמאס לי כבר מab ואין לי זמן וחשק למשהו אחר. עכשיו שאלה: אני רוצה לשלב שראגס ואמות, האם יש צורך? חשבתי לשלב פעמיים בשבוע שראגס, בטן ואמות. נגיד A שראגס בטן X A אמות בטן X A שראגס אמות X האם שווה לשלב את זה, או שזה מיותר? להביא בכל אימון 2 סטים לאמות ו2 סטים שראגס, אמות אפשר לוותר אבל על הטרפזים אני ממש לא רוצה לוותר :\ בכל אופן, מה דעתכם על התוכנית? לא בטוח שאני אבצע אותה, אני בלבטים בין זה לבין Abcd. תודה לכולם. שאלה נוספת: עד כמה יש לחץ על הברכיים בזמן ביצוע דד-ליפט? כי בעיקרון אני לא עובד על הרגליים כי יש לי בעיה בברך, בפשיטה\כפיפה\סקוואט יש לחץ אחושילינג על הברך.. |
![]() |
![]() |