|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() התחלתי היום טיפול בראקוטן,אני אמור להתגייס מחר האם יש מצב שזה ידחה לי את הגיוס בגלל שאני לא יכול להיות בשמש???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() חחחח אתה אומר להתגייס מחר ואתה רוצה לדחות תגיוס?
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני לא טועה זה מוריד פרופיל ל-24
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם הם ידעו על זה הם לא יגייסו אותך,רואקוטן מוריד פרופיל ל24 זמני,במשך כל הטיפול,אתה תצטרך להיות עם הצבא במעקב של בדיקות דם,ולאחר סיום הטיפול,יזמנו אותך לועדה רפואית כדאי לקבוע את הפרופיל מחדש.
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השאלה היא אם אני מביא אישור שהתחלתי טיפול בראקוטן היום ואני מתגייס מחר אם יתיחסו לזה מחר שאני בא לשם או שלא.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
limits are self-imposed. You have yet to realize your full potential so you really don’t know what your limits are. When you change the way you train, you change your limits. Even if you plateau in your lifts there are ways to bust a plateau. If you continue to make progress, then you have yet to hit your limit. Open your mind to what is possible. Let your body tell you what is possible and leave your mind out of it. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי אני סתום....הייתי כבר יכול לעשות את הכל לפני חצי שנה וסתם התעצלתי כמו מטומטם ועכשיו אני נדפק,כבר שבועיים שאני מבלה כל יום בלשכת הגיוס בהתרוצצויות,אפילו הנהגי אוטובוסים כבר מכירים אותי.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() חחח אורי שתהיה בריא, רק לפני יומיים העלת פרופיל.
אתה התחלת את הטיפול במיוחד כדי לדחות את הגיוס או שזה פשוט יצא ככה במקרה? אתה באמת מוכן עכשיו לדחיית גיוס של חצי שנה? כי הטיפול ברואקוטן הוא בממוצע חצי שנה, לא פחות מ-4 חודשים לפי מה שאני זוכר. אתה תשתגע בבית כל כך הרבה זמן. :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() למה עשית את זה???
היית מתחיל את זה כשאתה מתגייס ואז אתה יושב חצי שנה גימלים או חצי שנה של שושו |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() טיפול ברואקוטן בזמן שירות זה לא גימלים, זה סתם לשבת בבסיס ולא לעשות כלום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
הפז"מ דופק, זה העיקר |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא באמת יקח את הכדורים יש לי בכלל רק אקנה קלה ככה שאני לא צריך את הכדורים האלו פשוט זה נראת לי אחלה דרך לקבל דחייה הבעיה שיראו שיום לפני הגיוס אני מתחיל טיפול אז זה מחשיד..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מושעה
|
![]() ראקוטן
מזה? |
![]() |
![]() |
![]() |