ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ראקוטן ודחיית גיוס (https://israelbody.com/showthread.php?t=16032)

Ori-Silver 05-08-07 16:02

ראקוטן ודחיית גיוס

התחלתי היום טיפול בראקוטן,אני אמור להתגייס מחר האם יש מצב שזה ידחה לי את הגיוס בגלל שאני לא יכול להיות בשמש???

toxicity 05-08-07 16:03

חחחח אתה אומר להתגייס מחר ואתה רוצה לדחות תגיוס?

VoRteX 05-08-07 16:06

אם אני לא טועה זה מוריד פרופיל ל-24

zidan 05-08-07 16:08

אם הם ידעו על זה הם לא יגייסו אותך,רואקוטן מוריד פרופיל ל24 זמני,במשך כל הטיפול,אתה תצטרך להיות עם הצבא במעקב של בדיקות דם,ולאחר סיום הטיפול,יזמנו אותך לועדה רפואית כדאי לקבוע את הפרופיל מחדש.

Ori-Silver 05-08-07 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
אם הם ידעו על זה הם לא יגייסו אותך,רואקוטן מוריד פרופיל ל24 זמני,במשך כל הטיפול,אתה תצטרך להיות עם הצבא במעקב של בדיקות דם,ולאחר סיום הטיפול,יזמנו אותך לועדה רפואית כדאי לקבוע את הפרופיל מחדש.

זה בדיוק מה שאני רוצה,לקבל דחייה זמנית ואז שיעלו לי ואני יקבל סוף סוף יום סיירות....
השאלה היא אם אני מביא אישור שהתחלתי טיפול בראקוטן היום ואני מתגייס מחר אם יתיחסו לזה מחר שאני בא לשם או שלא....

zidan 05-08-07 16:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Ori-Silver
זה בדיוק מה שאני רוצה,לקבל דחייה זמנית ואז שיעלו לי ואני יקבל סוף סוף יום סיירות....
השאלה היא אם אני מביא אישור שהתחלתי טיפול בראקוטן היום ואני מתגייס מחר אם יתיחסו לזה מחר שאני בא לשם או שלא....

אני כמעט בטוח שכן,תיצור איתם קשר טלפוני(או שניראה לי שכבר סגור היום),או שתילך מחר עם האישורים והכל,תדבר עם מי שצריך,ויבטלו לך תגיוס,רק טוב שלא התחלת את הטיפול בטירונות.......קצת חשיבה אנשים,למה הכל בדקה ה90

Ori-Silver 05-08-07 17:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zidan
אני כמעט בטוח שכן,תיצור איתם קשר טלפוני(או שניראה לי שכבר סגור היום),או שתילך מחר עם האישורים והכל,תדבר עם מי שצריך,ויבטלו לך תגיוס,רק טוב שלא התחלת את הטיפול בטירונות.......קצת חשיבה אנשים,למה הכל בדקה ה90

עזוב אחי אני סתום....הייתי כבר יכול לעשות את הכל לפני חצי שנה וסתם התעצלתי כמו מטומטם ועכשיו אני נדפק,כבר שבועיים שאני מבלה כל יום בלשכת הגיוס בהתרוצצויות,אפילו הנהגי אוטובוסים כבר מכירים אותי....

- Idan - 05-08-07 17:49

חחח אורי שתהיה בריא, רק לפני יומיים העלת פרופיל.

אתה התחלת את הטיפול במיוחד כדי לדחות את הגיוס או שזה פשוט יצא ככה במקרה?

אתה באמת מוכן עכשיו לדחיית גיוס של חצי שנה? כי הטיפול ברואקוטן הוא בממוצע חצי שנה, לא פחות מ-4 חודשים לפי מה שאני זוכר. אתה תשתגע בבית כל כך הרבה זמן. :/

P-a-n-1-c 05-08-07 17:52

למה עשית את זה???
היית מתחיל את זה כשאתה מתגייס ואז אתה יושב חצי שנה גימלים או חצי שנה של שושו

- Idan - 05-08-07 18:06

טיפול ברואקוטן בזמן שירות זה לא גימלים, זה סתם לשבת בבסיס ולא לעשות כלום.

P-a-n-1-c 05-08-07 18:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
טיפול ברואקוטן בזמן שירות זה לא גימלים, זה סתם לשבת בבסיס ולא לעשות כלום.

פיקס אחי, מה רע..
הפז"מ דופק, זה העיקר

Ori-Silver 05-08-07 20:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי - Idan -
חחח אורי שתהיה בריא, רק לפני יומיים העלת פרופיל.

אתה התחלת את הטיפול במיוחד כדי לדחות את הגיוס או שזה פשוט יצא ככה במקרה?

אתה באמת מוכן עכשיו לדחיית גיוס של חצי שנה? כי הטיפול ברואקוטן הוא בממוצע חצי שנה, לא פחות מ-4 חודשים לפי מה שאני זוכר. אתה תשתגע בבית כל כך הרבה זמן. :/

ביקשתי מהרופא שירשום לי מרשם ושאני רוצה להתחיל לקחת ושירשום גם אישור לצבא במיוחד בשביל לדחות את הגיוס.....
אני לא באמת יקח את הכדורים יש לי בכלל רק אקנה קלה ככה שאני לא צריך את הכדורים האלו פשוט זה נראת לי אחלה דרך לקבל דחייה הבעיה שיראו שיום לפני הגיוס אני מתחיל טיפול אז זה מחשיד.....

קולמן הפחדן 05-08-07 20:40

ראקוטן
מזה?

Kachok 05-08-07 20:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי קולמן הפחדן
ראקוטן
מזה?

אסטרואידים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ