![]() |
ראקוטן ודחיית גיוס
התחלתי היום טיפול בראקוטן,אני אמור להתגייס מחר האם יש מצב שזה ידחה לי את הגיוס בגלל שאני לא יכול להיות בשמש???
|
חחחח אתה אומר להתגייס מחר ואתה רוצה לדחות תגיוס?
|
אם אני לא טועה זה מוריד פרופיל ל-24
|
אם הם ידעו על זה הם לא יגייסו אותך,רואקוטן מוריד פרופיל ל24 זמני,במשך כל הטיפול,אתה תצטרך להיות עם הצבא במעקב של בדיקות דם,ולאחר סיום הטיפול,יזמנו אותך לועדה רפואית כדאי לקבוע את הפרופיל מחדש.
|
ציטוט:
השאלה היא אם אני מביא אישור שהתחלתי טיפול בראקוטן היום ואני מתגייס מחר אם יתיחסו לזה מחר שאני בא לשם או שלא.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עזוב אחי אני סתום....הייתי כבר יכול לעשות את הכל לפני חצי שנה וסתם התעצלתי כמו מטומטם ועכשיו אני נדפק,כבר שבועיים שאני מבלה כל יום בלשכת הגיוס בהתרוצצויות,אפילו הנהגי אוטובוסים כבר מכירים אותי.... |
חחח אורי שתהיה בריא, רק לפני יומיים העלת פרופיל.
אתה התחלת את הטיפול במיוחד כדי לדחות את הגיוס או שזה פשוט יצא ככה במקרה? אתה באמת מוכן עכשיו לדחיית גיוס של חצי שנה? כי הטיפול ברואקוטן הוא בממוצע חצי שנה, לא פחות מ-4 חודשים לפי מה שאני זוכר. אתה תשתגע בבית כל כך הרבה זמן. :/ |
למה עשית את זה???
היית מתחיל את זה כשאתה מתגייס ואז אתה יושב חצי שנה גימלים או חצי שנה של שושו |
טיפול ברואקוטן בזמן שירות זה לא גימלים, זה סתם לשבת בבסיס ולא לעשות כלום.
|
ציטוט:
הפז"מ דופק, זה העיקר |
ציטוט:
אני לא באמת יקח את הכדורים יש לי בכלל רק אקנה קלה ככה שאני לא צריך את הכדורים האלו פשוט זה נראת לי אחלה דרך לקבל דחייה הבעיה שיראו שיום לפני הגיוס אני מתחיל טיפול אז זה מחשיד..... |
ראקוטן
מזה? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:35. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ