|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() לפני שנה בערך הייתי מתאמן בבית עם 2 מוטות קצרים וכמה צלחות..
בכל מקרה היום אני בן 16 גובה מטר 70 ושוקל 57 קילו...קצת רזה אני בחדר כושר כבר 4 חודשים בערך והתחלתי עם תוכנית Fbw אחר כך 2 תוכניות של Ab והיום תוכנית של Abc בהתחלה הייתי מרוצה ממנה כי כל התרגילים כמעט היו חדשים..וכבר כמה אימונים שאני מרגיש שאין אינטנסיביות לאימון..קראתי תמאמר על אימון אינטנסיבי וניסיתי כמה מהשיטות שהיו רשומות שמה ועדיין אנלא מרגיש משו...אני שם על המשקלים הכי גבוהים שאני יכול באותו מכשיר בטווח חזרות שצריך ואני מסיים נגיד עבודה על שריר מסויים ומרגיש כאילו לא עשיתי אימון בכלל..למרות שאני יודע שהגוף עייף ובזמן הסטים אני באמת לא מסוגל יותר לעשות מה שצריך.. התוכנית שלי כזאת: 4 אימונים בשבוע שהולכים ככה Abca Bcab Cabc כל שבוע המשך של שבוע קודם וזאת התוכנית: אימון A: חזה: לחיצות חזה- 4x10 לחיצות חזה עליון ב Smith Mashin זה 4x10 פרפר במכונה 4x10 פלייס(כמו פרפר אבל עם אחיזה כמו של פרפר חופשי) 3x10 יד קדמית: כפיפות מרפק במוט W אבל 7-7-7 4x10 יד קדמית במכונה עם מוט W זה 4x10 אימון B: גב: מתח אחיזה רחבה מאוד(גרביטון) 4x10 פולי עליון רחב קדמי 4x10 פולי עליון צר 4x10 חתירה במכונה חופשית 4x10 T-bar זה 4x10 יד אחורית: פולי עליון פשיטת מרפק לפנים 4x10 פשיטה כנגד מכונה 4x10 אימון C: רגליים: לחיצות רגליים במכונה 4x10 מכרעים עם דאמבלים 4x10 כפיפה בשכיבה (עובד על החלק האחרוי של הרגל) 4x10 תאומים בישיבה(מכונה) 4x10 כתפיים: לחיצות כתף בסמית משין 4x10 פולי תחתון-הרמת חבל בין הרגליים עם ידיים ישרון(חתירה לעמלה)-4x10 הרחקה לצדדים בכבלים 3x10 בטן אימונים A+c כפיפות בטן עם משקל מאוחרי הראש 4x10 הרחת רגליים בתלייה 3x10 אני עושה תתוכנית כבר 26 יום... יש למישו מה להציע או איך לשפר או בכלל לשנות תתוכנית?? תודה ![]() |
![]() |
![]() |