|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז זהו
החלבון אצלי זה 130-140 גרם השומן אצלי זה עד 44 גג די מפחיד אותי הקטע של השומן ופחמימות כל פעם משהו אחר בממוצע 240-280 |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אין לך מה לפחד משומן
שומן זה טוב |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שומן וחלבון עדיפים על פחמימה ?
לא יודע למה אני חייב להוציא לעצמי מהראש שאין שום קשר בין שומן של גוף לשומן באוכל! ואני יודע שאין קשר ואני עדיין מפחד משומן סעמקק |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() הערכים שלי נעים ככה:
חלבון: 130-140 גרם שומן: 38-44 גרם פחמימות: 240-280 גרם |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אתה על 6% שומן לא יודע מה הבעיה שלך גם עם תגיע ל3000 קלוריות בלי שומן המאסה שלך תהיה לקויה
יש ילדים פה בפורום כמו Nitro Speed וmax שאומרים 0.8 ג' למשקל גוף בשביל שהיחס בין השריר לשומן יהיה פרופורציונלי..אבל זה במקרה של ילדים עם 12% שומן לפחות כמוני..אליך זה בכלל לא נוגע ואני מסכים גם עם moo תגיע לפחות ל70 ג' שומן וגם אין בעיה שתגיע ל100 במקרה שלך העיקר תשמין! אני אוכל 85 ג' שומן ואני 12% שומן ובכלל זה לא משנה אצלי משהו..אני עולה רגיל בשריר ואין שום שומן שמצתבר |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() יש קשר,אבל זה לא שעם תאכל משהו עם הרבה שומן "זה יעלה אותך באחוז שומן",זה הכוונה
השומן בגוף יעלה כתוצאה ממאזן קלורי חיובי גדול שמתמשך לתקופה ארוכה יחסית..זה לא כזה משנה עם המאזן יבוא ברובו מפחמימות וחלבונים או שמשלושתם..יש הבדל קטן מאוד אבל זה בכלל לא קשור.. אני יכול עכשיו להרחיב על זה הרבה אבל אין לי כוח גם אחי..בכל מקרה יש שכבת שומן טראנס שעם אתה אוכל ממנה יותר קשה לפרק אותה בחיטוב וככה היא מצתברת..וכן גם שומן רווי פחות עדיף..בגלל זה רצוי לאכול שומנים חיונים בכל מקרה עזוב אחי אל תתעסק בקקה תאכל ותגדל אל תתחיל תss בלי 3000 קלוריות |
![]() |
![]() |
#13 |
Gay lord
|
![]() מלמד שהתפריט שלך יהיה בערך ככה:
פחמימות 350 גרם בערך שומן 100+ גרם חלבונים 140-200 אפשר יותר אני הייתי ממליץ לך לאכול בלי תפריט, לאכול כל מה שאתה רואה והרבה! אבל אם אתה רוצה אז תעשה תפריט שהחלבונים,שומן והפחמימה יהיו כמעט כמו שרשמתי לך, אתה תגיע ל3000 קלוריות בתפריט כמעט בטוח וזה טוב ככה אתה תעלה במסה... וגם אתה לא חייב לאכול רק מה שיש בתפריט תאכל גם דברים שאתה רוצה ומה שבא לך והרבה... רק לא אוכל זבל ודברים לא טובים... |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תתן סימוכין אחד שהוכח למה לא לעשות את זה,ועוד במצב שלו..? |
|
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() הבנתי אותך..
בקיצור יוצא לדרך חדשה... יאללה אני מקווה לתת בראש.. רוב השומנים שלי בתפריט באים מ: טחינה,חמאת בוטנים ללא סוכר,שמן זית\קנולה |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() Therock
כמה סטים אתה עושה לגדול ולקטן? מעניין מה עובד עלייך טוב... ומה אתה עובד ab? |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() Holy אחי
איך אני יוכל לבדוק מה עובד עליי הכי טוב? הכוונה לכמה זמן לנסות כל תוכנית? ואם משהו לא יעבוד עליי טוב זה לא יהיה בזבוז זמן? |
![]() |
![]() |
#18 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
וישן טוב ועובד בנפח נמוך 4 חודשים אבל לא גדל כדי שתעבור מהר לנפח גבוה . מצד שני אם אתה מקרה קיצון לדוגמא אקטומורף קיצוני כמוני, אז סביר שהאחוז סיבים לבנים שלך הוא נמוך ולכן גם רק עבודה בנפח גבוה תניב לך תוצאות יעילות אבל זה הכל ניסוי וטעייה ... תיהיה כמו 90% מהאנשים האחרים הכל יעבוד עלייך יופי . אם אתה לא רואה תוצאות אחרי 4 חודשים, תנסה משהו אחר.
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נפח גבוה = הרבה סטים נכון? מה שדי מדאיג אותי זה השינה אני הולך לישון ב 11-12 וקם ב-9 בבוקר אני מפחד שזה לא מספיק שעות שינה. זה מספיק? דבר שני אני עכשיו עובד fbw נפח נמוך 3*15 אבל העצימות די גבוה בנתיים די גדלתי אני מאמין שעם תפריט של יותר קלוריות אני יגדל יותר טוב.. |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() מלמד.
עצימות = אחוז מrm1 ברגע שאתה עובד ל15 חזרות, זה לא עצימות גבוהה. |
![]() |