|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני רק אמרתי לך באותו היום שחבל שאתה אומר דברים שלא תוכל לעמוד מאחוריהם, וצדקתי. אתה בעצמך אמרת את הדבר הבא: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תאמין לי כיף לך הלוואי עליי... אם אני אוכל ארוחה כזאת זה לוקח לי חצי תפריט אז נגיד שתי ארוחות כאילו ואני לא אוכל יותר ביום... זה קצת בעיה זה לא משביע כאילו... זה לא בעיה בשבילך לאכול 3 ארוחות ? כולם פה חופרים כאילו זה ארוחה ענקית בל בתאכלס אם אני אוכל 3 כאלו גם עדיין אני יודע שאני אהיה רעב בלילה נגיד או בצהריים או משהו בסגנון... לא בעיה קצת שזה לוקח לך את כל הקלוריות ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() אני לא רואה קשר לif, או לאכול כל 3 שעות וכו'. סה"כ שאלתי אם כשאתם אוכלים (מצדי שיהיה כל 10 דק') אם זה מתוך רעב או כי אתם מרגישים שאתם חייבים
![]() |
#4 |
|
![]() חחח אני יודע, פשוט רציתי להבהיר
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() אתה חולה נפש גבר, מה שאכלת זה בכיף 1500 קלוריות :|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() מה פתאום, הרבה יותר
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() אורי אתה בחיים?????? כנס למסן
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מסן אחי? נדפק לי המחשב נמחק לי הכל... רק איסיקיו עכשיו אין לי כוח להתקין את התוכנה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() תתקין!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() קורן כמה אתה חופר על המסנג'ר..
תתקין אייסיקיו וזהו |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() ששששש מה אתה מתערב תשאר רקוב עם האיסי שלך :d
אורי תתקין מחדש חובה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גם אני הייתי רעב בבוקר אז נשנשתי לאפה וחצי שקניתי עם צ'יפס (גנבתי חצי לאחי)
מקודם גם לקחתי איזה 12 בורקסים כי לא נשאר אורז וזה בדיוק היה בתנור והייתי רעב עכשיו נשתה 2 סקופים של חלבון נאכל קוטג' חצי אחוז, נכין איזו חביתה מ-5 ביצים ולמיטה אז היום אכלתי 3 ארוחות.. קצת ג'אנק פוד (פעם אחרונה שאכלתי בורקסים הייתה לפני שבועיים~ ולאפה אפילו יותר ככה שזה לא תמיד) אבל זה בערך מה שאני עושה
http://www.youtube.com/watch?v=Tx_KN...eature=related SlipknoT - Gently http://www.youtube.com/watch?v=rTs92_Eaj4M SlipknoT - Skin Ticket 2.11 סליפנוט בארץ!!! ואת הכרטיס שלי כבר קניתי ![]() ![]() עצוב לי.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כמעט שנה... תעלה באוגוסט תמונות נראה את השיפור. כמה שקלת שם? ראיתי איפשהו שעכשיו אתה שוקל 85...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
סליחה, זה היה קצת מאוחר יותר בנובמבר או משהו ושקלתי כבר 74-5 ככה ואין תמונות לפני ה90-95 קילו.. לא יודע למה גיל העלה בלי לשאול אותי, אבל לא נורא שטויות
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
![]() |
#17 |
|
![]() לא בכיוון של עקיצה או משהו, אבל לא פרשת?
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אכן .
ראה עמוד קודם.
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה אכן..? ההודעה בעמוד קודם גורמת לזה שאתה קורא וגם מגיב פה להראות אחרת..?
אחי סתם פתחת פוסט באותו היום, הרי זה היה ברור מאליו שאתה תמשיך לקרוא, ובסופו של דבר גם תחזור להגיב... לפחות לי זה היה ברור ![]() ברוך הבא לפורום מס' 1 בישראל ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שנית, לא אמרתי שאני לא הקרא פה, אלה הגיב פה. שלישית אני לא חייב לך כלום ולא לאף אחד, יש לי זכות להגיב מתי שבא לי.. אבל בישביל הפרוטוקל, תעקוב אחר הפורום בזמן הקרוב, ותיוכח. וזה כבר מזמן לא הפורום מספר 1 ![]()
![]() |