|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() לא יודע אם כבר העירו על זה, אבל שים לב: פקטורליס מיינור ופקטורליס מייג'ור הם לא שני ראשים של אותו שריר אלא שני שרירים שונים. פקטורליס מייג'ור נחלק לראש קלביקולרי וראש סטרנו-קוסטלי (יש שמחלקים ליותר אבל זה העקרון).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
העירו על זה ,אבל תודה רבה.
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() אז אם זה ככה...
לא צריך ללחוץ חזה בשיפוע שלילי עם דאמבלים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
נפיחון
|
![]() תודה.מאמר מצויין שבר לי המון מיתוסים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() מאמר יפה מאוד.
הייתי מוסיף את היתרון הכביר שבעבודה עם הפרטנר כאשר מדובר בחזה, כל שריר אחר אפשר פחות או יותר להסתדר גם לבד (עם כי זה פחות טוב), אבל בחזה החשיבות של הפרטנר אקוטית.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]() אני בספק אם לזה הוא מתכוון,והוא צודק שחשוב שיהיה ספוטר בבנץ' אם רוצים לעבוד כבד,לא בשביל להרים בשבילך ,אלא להשגיח עליך ,אתה לא באמת רוצה להתקע עם מוט של 140+ מעל הבית חזה שלך נכון ?
![]() |
#90 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
תדאג שלא יהיה לך ספוטר .. שלא ישגיחו בכלל , פשוט תעבוד לכשל . בתקווה שיפול לך המוט על הראש... ושתחלים מהבית חולים אם תגיע אליו ולא ללווינשטיין תוכל ללמוד שספוטר הוא בשביל להשגיח עלייך, לא לעזור לך ...
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
חוץ מזה, שבשביל להציל אותך מחזרה כושלת פה ושם לא צריך פרטנר לבנץ'. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אם אתה דוחק 150 קילו , אתה טועה.. כי אתה לא יודע מתי תתפקשש לך חזרה.. ובטח שלא תרצה שזה יקרה עם 150 קילו מעל החזה\גרון שלך ... לא חובה משקל מקסימלי נאמר שאתה עושה עם 120 קילו , על אותו משקל תרתי משמע .. צריך ספוטר
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פעם הבאה שאתה עושה 140-150 קילו בנץ' תזכור שאין מה לדאוג לספוטר. אתה בסה"כ חולם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
אם עשית בנצ' לפני שנולדתי ... אתה בן 45? 50 ? ואני סומך עלייך שאתה יודע מתי צריך ספוטר ומתי לא, אלא אם אתה בעל מום או פיגור אבל לומר שאתה לא צריך ספוטרים אף-פעם בבנצ' של 150 קילו זה להיות סתם מטומטם .. זה לא חורג ממוסכמות או משהו זה פשוט דבילי בכל רובד. האמירה הזו נכונה כמעט כמו הפתרון הסופי ליהודים בשואה
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]() לא אמרתי שאף פעם לא צריך ספוטר. יש הבדל בין זה שצריך ספוטר לפעמים לבין "פרטנר לבנץ'". כולנו יודעים מה הכוונה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
לא יודע לגבי פרטנר לבנצ' כל אימון בנצ' כל הזמן .. תלוי מה המשקלי עבודה. אבל אני יודע שאם אעשה בנצ' 150 קילו (ולא עשיתי עוד) אני אדאג שיהיה לי ספוטר לכל מקרה. שלא תיפול המשקולת עליי.
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() כאילו שזה רע שיש פרטנר לאימונים באופן כללי ...ואם הספוטר שלך מושך בשבילך חצי משקל אז באמת כדי שתשקול להחליף חברים.
![]() |
#98 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() וואי איזו אי הבנה.
קולד פייר אומר שאתה לא צריך פרטנר לאימון, יענו לקבוע עם מישהו לפני האימון להיפגש במכון ולעבוד באותה תכנית. הוא מתכוון לזה שאם אתה צריך השגחה באיזה סט אתה יכול לקרוא למישהו שעובר ליד ולבקש ממנו.
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
מנהל הפורום
|
![]() ציטוט:
הוא התכוון שאתה לא צריך פרטנר לבנצ' . כאילו שזה דבר שלילי
![]() |
![]() |
#100 |
Banned
|
![]() אם יש לך פרטנר לאימונים, אז יש לך פרטנטר לאימונים. זה לא פרטנר לבנץ'. שים לב שהוא אמר שלשאר הדברים זה לא חשוב. אז אתה לא צריך ספוטר כשאתה הולך על סקוואט של 180 קילו אבל עם בנץ' אתה צריך, נכון?
|
![]() |
![]() |