![]() |
מאמר חדש שלי באתר ,והפעם אימוני חזה
|
מגניב, מת על המאמרים שלך
|
קראתי את המאמר והוא מעולה! כמו כל המאמרים שלך המשך בעבודת הקודש שלך!
|
יש לי שאלה לגבי התוכנית שרשמת בסוף
אם אני רוצה לשלב אותה בתוכנית ab אז אני יכול פשוט להוריד את התרגיל השלישי? |
מאמר מצויין לכל האנשים שאוהבים לעשות 20 סטים לחזה ..
|
מאמר יפה מאוד!
בתור אחד שהחזה שלו על הפנים ומפגר מאחור...לקחתי כמה דברים שם לצומת ליבי נקוה לשיפור בהמשך. |
מאמר מעולה ארבל כל הכבוד! אפילו שבד"כ פה בפורום פוסלים את המכונות ישר (ולדעתי זה דווקה דיי מצדיק את זה).
|
תודה רבה ארבל,נהנה לקרוא את המאמרים שלך.
|
אכן , קראתי אותו כבר לפני שעלה לאתר .. :)
אני קורא אותו עכשיו שהוא עלה לאתר שוב ... נהדר :) אתה פשוט מחדיר מוטיבציה , מעיין של ידע וניסיון אישי .. ואפשר מכל מאמר ללמוד המון .. תודה לך ידידי |
הינה לגבי ויכוח שהיה בפורום
עד כמה להוריד את המוט למטה? אני אישית ממליץ לא להוריד את המוט עד החזה, גם כי זה מכריח אתכם להתרכז יותר בחלק השלילי של התנועה ולהשאיר אותה תחת ביקורת מתמדת, וגם יותר מתאים לכלל האוכלוסייה. לא כולם יכולים לרדת עם המוט עד החזה בגלל המבנה שלהם (זרועות ארוכות או סתם אי נוחות בביצוע כזה). אני אישית ממליץ לעצור את המוט כ 3-4 ס"מ מבית החזה. |
מאמר מעולה,כמו תמיד.
האימוני חזה שלך,או לפחות ההמלצה שכתבת כמעט זהים לשלי וכן,גם עליי אחד התרגילים האהובים אם לא האהוב ביותר הוא קרוס אובר :) |
ציטוט:
|
מה קורה עם המאמר שלי??
אני אתחיל להעלב! |
ציטוט:
|
לא, לא התבלבלת. סתם לא ידעת. החזה, בפועל, הוא "ראש אחד" המתחלק לשני כיווני סיבים : קלויקולרי וסטרנו קוסטלי.
|
עשוי טוב , הכתבה נכתבה בצורה קלילה ומעניינת ממש כיף לקרוא .
לדעתי ההקדמה מאוד חשובה וממשיכה לפתות את הקוראים להמשיך לקרוא . הכל זורם מצויין כל הכבוד . |
ציטוט:
|
ציטוט:
The Pectoralis Major muscles (also known as the Pecs) are located on the front of the rib cage. The Pecs attach to the humerus near the shoulder joint and originate on the breastbone in the center of the chest. The fibers of the Pectoralis muscles run like a fan across the chest. The fan-like structure of the Pecs allows the humerus to move in a variety of planes across the body. The Pectoralis Minor muscle (not shown in the diagram) is located underneath the pectoralis major muscle, attaching to the coracoid process of the scapula and originating on the middle ribs. |
ציטוט:
למה חצי? רבע רבע? מה פתאום, שמינית |
ציטוט:
אתה קצת נסחף לדעתי אף אחד לא הטיף לחצאי חזרות,פשוט שאין צורך ממשי לגעת עם המוט בחזה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ