|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() מזה משנה כמה זמן אתה מתאמן ? אתה יכול להתאמן 30 שנה ועדיין להיות ליצן.
אין לך צורך בתכנית אימונים כתובה ? פשש איך בדיוק קבעת את זה? אתה רואה איפה צריך לשים דגש ? פתאום היד אחורית נראית קטנה אז תזרוק לה עוד 5 סטים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
כתבתי מאות ואפילו יותר תוכניות אימונים לאנשים אחרים. אני מסתדר בלי תוכנית אימונים כתובה. תודה על הדאגה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() Hell יש לי שאלה אליך.
אני כרגע בצבא יש לי בחדר ספה מוט ישר ופלטות קיצר אני מוגבל ל20 קילו כל צד וזה כמו חמאה בשבילי. השאלה אם כדאי לעשות 3סטים ככה של מקסימום שכיבות סמיכה בשביל שבאימון כשאני עושה בנץ' פרס יהיה לי קשה וטווח החזרות יהיה בין 6-12 או שזה כבר מאבד מהאפקטיביות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
גיא אתה לא מזהה את המדריכה ששומרת עליו?!?!!?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מי צריך בכלל תוכנית כתובה? אתה זוכר תתוכנית בע"פ. זה לא אומר שכל אימון הוא עושה משהו אחר. נערך לאחרונה על ידי Furious1988, 26-12-09 בשעה 10:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() ראבאק!!!
הבנאדם מרים פה כמו מלך משקל מטורף ואל תשחקן לי אותה "זה משקל יפה...". 99% מהאנשים כאן בפורום לא יתקרבו אפילו למשקל הזה בחיים אבל רוב הילדים פה חיים בסרט של באדיבילדרים ועוד נותנים לו הערות כמו: "חצאי חזרות". תלמדו לפרגן קצת ותהיו קצת יותר ריאליים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |||
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
אתה בטח מאלה שמסתובבים עם מחברת ורושמים כל סט כמה גרם הם הרימו. תשמע, לפני שאני באדי בילדר, אני מהנדס מכונות, בפעמים הראשונות כשהייתי צריך לחשב חוזק של קורה או כוח גזירה של בורג כלשהו, הייתי לוקח דף ועט ומתחיל להציב בנוסחאות, היום אחרי ניסיון של שנים, אני לא צריך בכלל לחשב, בדיוק כמו שאני לא צריך תוכנית בשביל להתאמן. תלמד לתת קצת כבוד לאנשים שהם כמעט כפול ממך בגיל, זה לא יוריד מערכך. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
עזוב אותך מלקבל כבוד מכל אחד. אתה יודע בדיוק מה אתה שווה אני בטוח שהמבינים בתחום נותנים לך הרבה כבוד כי זה מגיע לך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי, דברים השתנו פה. מסתבר שבגלל שריפטו אמר אז להיות באדיבילדר זה דבר פסול.
![]() |
![]() |
#72 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
פעם לא הייתה ככה...ניראה לי קראתה את ss החלטתה שפתאום כל מי שעובד שונה מימך הוא טמבל ולא יודע לעבוד עכשיו אני יאמר לך משהו,תעלה תמונות שלך..תוכיח שאתה עובד יותר טוב מאנשים אחרים פה תראה תתוצאות שהגעתה אליהן בזכות התוכניות של ריפטו בסרטונים של משקלי עבודה וטכניקה ובתמונות ואז תשפוט אחרים.אבל בנתיים אתה רק עוקץ כמו איזו ![]() ![]() ![]() ![]() תשתה כוס מים ותחזור להיות בן אדם...כמה ילדי כאפות שינו לך ת'גישה...אם תיראה איך "הריפטואים" האלו ניראים בחיי היום יום לא תירצה לצאת מהבית. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() ותזהר להגיב לי למה אני יודע מי מתחבא מאחורי המשתמש ואתה לא רוצה להפצע חבל יש לך משחק או 2 ואימונים. נערך לאחרונה על ידי Pro_XXL_Universe, 26-12-09 בשעה 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל עם כל הכבוד לבן אדם, לדעתי מה שהוא אומר זה שטויות. בקשר אליי, אני לא אעלה לפה סרטונים ותמונות, אבל אני כן מעלה לפורום השני. ולא איכפת לי איך הריפטואים נראים אחי, איכפת לי איך אני נראה . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
|
![]() ציטוט:
טוב בסדר. תחזור בבקשה לדיוויזיית קוקסי-תחת שיצאת ממנה ותפסיק לטנף לי את הפורום.
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד בהחלט משקל מכובד מאוד
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
צאו מהסרט כבר די!!.. תרגילי לצינות" מה שאתם עושים אלה תרגילי ליצנות בחייאת רבאק. "ABC לא מתאימה למתאמן טבעי" כן נכון, משה עשה מחקר לקח את כל תושבי העולם, ובדק ונתן לחצי מהם להתאמן ABC ולחצי ה-SS ולרבע 5X5. הקבוצה של ה-ABC לא גדלה בכלל!.. הקובצה של SS קיבלו פרו קארד, והקבוצה ה-3 הגיע לאולימפיה רק מזה שעשו סקוואט בנץ וסט של דד ליפט ![]() אם תוכנית כזאת, כל חמור יכול לעלות במשקל. ראיתי בהאשכול הוחכות של בייקוב, את כל אלה שעלו 19 קילו ב-8 חודש, איך נראים אם ידי ספגטי ואחוזי שומן. לאומת כל אלה שעושים תרגילי ליצנות ואתם לא נראים אפילו כמו הצל שלהם. אל תשכח ב-8 תפילה, לגורו שלכם ריפטו הגדול מכולם!! לא לשכוח להשתחוות לאל הסקוואט שלכם. אתם חבורה של זומבים, כולכם קמים בלילה עם ידיים באוויר, וסוגדים לריפטו ריפטו ריפטו !!!! נערך לאחרונה על ידי if-bb, 26-12-09 בשעה 19:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
באמת הגזמתם. הבנאדם הפציץ פה במשקל מטורף + 10 חזרות ואתם מרשים לעצמכם לתת לו ביקורת על תוכנית אימונים שלו... ממש כל הכבוד. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
|
![]() ציטוט:
עזוב אחי,מרוב צרות עין הם כבר לא רואים את הטיפשות של עצמם ,פאקינג פאטתי.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת-בנט אובר רו סרטון חדש שלי מהיום אשמח לביקורת. | The-One | אימונים | 12 | 06-05-09 03:01 |
לחיצת חזה 170 קילו 3 חזרות ....(סרטון) | RAZ55 | גלריות הגולשים | 35 | 04-10-08 17:41 |
סרטון של לחיצת חזה ויד קדמית | StaSus | גלריות הגולשים | 130 | 19-04-07 16:00 |