|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ![]() ![]() זה ממש לא נכון,בכל המובנים,אלה הפוך אבל הם להתייחס לנושא הרלוונטי של המשקלי גוף שהוא תיאר,אז 70 ק"ג לאחד שהוא 1.50 על אחוז שומן נמוך זה הישג יותר מדי אדיר,עם להיות פרופורציונלי אז זה כמעט בלתי אפשרי,אבל תלוי בגנטיקה,בנאדם 1.90 יכול בכיף להגיע ל110 ק"ג על אחוז שומן נמוך,וזה היתרון שבכך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() עריכה: עכשיו קראתי את כל הדיון והתשובה נאמרה פה אבל בכל זאת אני ידגיש ש-75 קילו סקוואט על משקל גוף של 60 קילו זה גרוע ביותר (ואני לא רוצה לנחש אפילו איך נראה הסקוואט שלו וכמה עמוק הוא)
Pride And Glory נערך לאחרונה על ידי OverPower, 25-07-09 בשעה 02:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
עכשיו שאני חושב על זה , אני בלחיצת רגליים עושה כפול מהמשקל גוף שלי ואני מניח שבסקוואט אני עושה קרוב לכך ... :\ טעות שלי
![]() |
![]() |
#65 | |
|
![]() ציטוט:
אז עם כל הכבוד, לקרוא לאנשים כאלה שהם לא מתאמנים זה בורות אתה יש לך בראש את הרעיון שהמטרה של כל מתאמן היא להתחזק ולגדול ומה עם אנשים רגילים שלא מחפשים את זה? אנשים שרק רוצים לשמר? זה שאין להם מטרות לאסתטיקה או לכח זה ממש ממש לא אומר שהם לא רלוונטים אתה מתקשה להבין דבר אחד, הכל תלוי במטרה, ועד שתכניס את זה לראש לא תוכל לצאת מהקופסא הקטנה שאתה נמצא בה
![]() |
![]() |
#66 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#67 |
|
![]() משקלים בלחיצת רגליים הם לא אינדיקציה לכלום.
![]() |
#68 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הרבה אנשים בחדרי כושר שהם חזקים והם עובדים בטווח של 10 חזרות. פעם אחרונה שבדקתי בלוח החשבון שלי, 10 יותר קרוב ל-15 מאשר ל-1. אם נהיה קטנונים, גם שמונה חזרות זה נופל באמצע. אז להגיד: ציטוט:
(ועכשיו תגיד שהתכוונת למתאמנים מתקדמים שמיצו את ההתקדמות הלינארית...). בכל אופן, מלבד אלו שעושים HST , רק טמבלים שרוצים להתחזק ולצבור מסה עובדים ב-15 חזרות. ציטוט:
ומה תועלת? מה התועלת בחיים שלך בלהרים משקלים של 120-200 קילו? להרים מדפסות שלוש קומות? כמו שאתם נגד מרתון כי זה לא מועיל לגוף - להרים משקלים כאלו זה גם מיותר באותה מידה. בשביל להרים מדפסת שלוש קומות לא צריך להרים 200 קילו דדליפט. תראה את כל הסבלים, הם שמנים ונוהגים במשאית, אבל הם מרימים מקררים שרוב השחיפים הליצנים היו קורסים תחתם, והכל מעבודה איזומטרית. אגב, אני בחיים לא ראיתי מישהו עם מסת שריר גדולה במיוחד שהוא חלש. בד"כ המסיבים כבר לוחצים 120 קילו חזה ומשתמשים בדאמבלים הגדולים.
ההגיון מאחורי בניית תוכנית אימונים טובה - קרא לפני שאתה בונה תוכנית אימונים - נכתב על ידי גיא.ו תוכנית SS למתחילים - נכתב על ידי רן כהן נערך לאחרונה על ידי Dark_Muse, 25-07-09 בשעה 11:11. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
חבר פעיל
|
![]() אף אחד לא אמר שלא.
אנחנו מתווכחים על הטימטום שכתבת ש rm15 לא משפר במאומה rm1, שזה bullshit, טעות, שטות, איוולת - תבחר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
חבר פעיל
|
![]() סנוקר יותר קשה מלהרים rm1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
למרות שאם מסתכלים על יכולת הרמת המקל בסנוקר שלי ליכולת ההלצה שלך, אתה בהרבה יותר חלש. תתאמן טרול ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
![]() אם הבנאדם הזה היה דוחק 80 קילו ושוקל 110 זה לא היה מצחיק אותך?
![]() |
#73 |
|
![]() "Those pumped-up specimens sincerely believe that they’re admired by the rest of the members and looked upon as supermen by the general public...Since they’re not strong and don’t use their muscles for any reason other than to gratify their own egos they’re no more than physical abominations – facades fakes – for muscles equal strength, and if a person doesn’t have sufficient strength to back up those showy muscles, he’s a joke."
Bill Starr-
![]() |
#74 |
|
![]() שמע שוגרזאזא, עם כל הכבוד שיש לי אליך
אתה מתנהג בפוסט הזה כמו בדיחה
![]() |
#75 |
|
![]() הביסוס שלו היה על סמך דעות בלבד
מצטער זה לא נקרא לבסס
![]() |
#76 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כן לצטט את ביל סטאר נותן את הדעה שלו על גישת אימונים זה ביסוס מעמיק
אם אתה טרול-תסתום
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() כן, אז לדעתי אתה צריך להיות חזק כמו שאתה גדול, מוזר שכמוני. אני חושב שצריך להתאמן כמו מפתחי הגוף הקלאסיים של לפני אמצע שנות ה-70, שלא יכלו לבוא לפמפם אלא היו צריכים לשלוט בתנועות ולעבוד קשה כדי להביא את ההרמות לקידומות של מספרים תלת ספרתיות של 2-3-4.
![]() |
#79 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() ואיך אני יודע שאתם טרולים? כי אתם אפילו לא טורחים לקרוא את ההודעות ואת הדיון כמו שצריך כדי להבין שלא הבעתי את הדעה שלי קיצר תחזרו לlbs מתחיל להיות מסריח פה בגללכם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Banned
|
![]() למה טרולים? כי לא מסכימים איתך? נראה לי שהמנהל כאן טרול.
|
![]() |
![]() |