|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() מה גם שהוכחה חיה לטענתך....
שים לב לדיספרופורציה שיש בין הטרוסו לבין הידיים של מתאמני התכניות המזניחות כמעט לחלוטין שרירים קטנים ותרגילים מבודדים
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יפה מאוד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() טוב אחי כל הכבוד על השינוי לשנה זה אחלה,
כי מי ידע להיתאמן על היום הראשון שלו בחדר כושר, כל הכבוד תמשיך ככה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 22-04-09 בשעה 00:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() כל הכבוד על העבודה הקשה צחי. אבל ת'אמת שציפיתי להרבה יותר אחרי שירדת עליי כשפרסמתי את התמונות שלי ואמרת שכשתפרסם תמונות תייבש אותי והרבה אחרים.
הידיים שלך בפיגור לדעתי החזה טוב אבל חסר רוחב בגב. והמוסט מוסקיולר שלך יצא הרבה יותר טוב מתמונות אחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() שינוי גדול כל הכבוד !
אני נראה בערך כמו התמונה שהצגת בלפני... גם מתאמן ab. אמרת שחצי מהזמן לא התאמנת נכון... מה אחר כך עשית ששיפר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() השינוי בידיים - בנזונה!!...
תמשיך מסה אחי יש לך עוד לגדול ב'כיף
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() שינוי מדהים המשך כך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() תודה רבההההההההההה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() חברה כל אחד מאמי ןבגישה אחרת לא משנה תתווכחו..
אני יראה איך אני מתקדם ולפי זה יבחר... תודה על התגובות לכולם גרמתם לי להיות שמח ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
אבל לפחות תתחיל לאכול כמו בנאדם
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תודה רבה. אני יתחיל אחי תודה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() צח צח צח ..
אתה צריך קצת להעבוד על פוזינג אבל בקטנה אחלה שינוי עלייה של 10 קילו +- לשנה זה נחמד מאד! תמשיך קח ותגיד בפרונט דאבל בייספ לא כווצת את היד השמאלית מספיק? כי נראת שהיא בפיגור אבל אי אפשר להגיד
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אומרים הידיים יחסית חלשות.. לדעתי הידיים שלך נראות בנזונה במיוחד אם מסתכלים על מה שהיה קודם השיפור בידיים רציני ואתה עוד תתקדם אל תדאג.
תאכל בכוח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() עלייה בהיקף יד של 9 ס"מ זה המון, כל הכבוד!!!!!
![]() |
#16 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() אחלה שינוי, התמונות שלפני באמת עושות צמרמורת.. זרועות כל כך דקות.. כל הכבוד..
אבל חסרה מאסה כללית ואני מסכים עם זה שבשנה יכולת לעשות יותר.
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() אם להסתכל על נקודת ההתחלה שלך ועל איפה שאתה עכשיו אפשר להגיד שעשית יופי של שינוי,אבל עדיין חסר לך המון בשר והמון עובי ורוחב, אני מאמין שהיית יכול להשיג הרבה יותר בשנה וכנראה שהבעיה שלך היא שאתה פשוט לא אוכל,עזוב אותך משטויות של לעלות נקי ופשוט תתחיל לטחון ועוד שנה באמת תראה מצוין.
בהצלחה ![]()
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() אני לא יודע מה אתכם אבל כשאני עשיתי תוכנית אימונים ab 9 סטים לגדול ו-6 לקטן עליתי במשקלי עבודה
אחר-כך העלתי ל-12 גדול ו-9 קטן ואז התחלתי להיתקע אחר-כך עשיתי מה שאתם אומרים כל הזמן 7 סטים לשריר גדול ו-3 לקטן עליתי קצת במשקלי עבודה ושוב נתקעתי ועכשיו עברתי ל-abcd אני עושה 14 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן ואני מקווה שזה ישפיע עליי טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() יש פוטנציאל!
אחלה שינוי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]() וואי אחי אתה שור וואי איזה שינוי איזה יידיים בנוסף אתה על אחוז שומן נמוך אתה יכול להמשיך מסה לעוד שנה+ בכיף
ממש מייקל לואיס אתה |
![]() |
![]() |