|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בגלל זה אני אומר שמבחינה עסקית זה הגיוני להאכיל אנשים חרטא, אבל מבחינה אישית זה למכור את העקרונות שלך בשביל רווח כספי, כנראה בסופו של דבר טבע האדם זה הגורם ההרסני ביותר בכל המשוואה הזאת, בין אם זה המתאמן העצלן, בעל העסק שמכר את עצמו בשביל רווח חומרי, ראש בתעשיית תוספי מזון שמנצל את הבורות של האוכלוסיה, או מי שמושך בחוטים שנותן לכל זה לקרות בכוונה תחילה. בסופו של דבר הכל יורד לזה שהאדם חלש ומושחט בטבעו. התקווה היחידה שלנו להתעלות על זה כאינדבידואלים היא ע"י שבירת מנטליות ה"מוח הקבוצתי" ולהתחיל לחשוב מנקודת מבט נקייה על מה שבאמת קורה מסביבנו וכמה אנחנו באמת יודעים לאומת מה שאנחנו חושבים שאנחנו יודעים, בין אם זה באימונים או בכל דבר אחר בחיים שנראה לנו "ברור"
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U נערך לאחרונה על ידי Fatboy, 22-07-10 בשעה 13:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וללמד טכניקה -נכונה- של תרגילי הכוח. למה לעזאזל המאמנת שלי נתנה לי סקוואט בסמית',שאלתי אותה למה לא חופשי והיא אומרת לי "כי זה פוגע בגדילה?" למה מאמן נתן לי לעשות סקוואט עם fitball (שלא באמת עשיתי). וששאלתי אותו למה לא חופשי הוא אמר "כי זה הורס ת'גב והברכיים". למה לעזאזל המאמן היחידי שעושה סקוואט במכון לא שובר מקביל? מישהו צריך להפסיק את זה. וזה לא מובן מאליו,מסתבר שיש רק 12 מתאמנים במכון שאוכלים לפי תפריט או יודעים שהם צריכים לאכול הרבה,ויש רק 5 אנשים שבאמת יודעים איך עושים סקוואט. איך הגענו למצב הזה?
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הלוואי ויתאגדו כמה אנשים ויחליטו לפתוח בית ספר גבוה עם תעודה רישמית למאמנים שיכלול ידע אמיתי.... הבעיה היא שקהל היעד של קורסי מאמנים הוא בעיקר חיילים משוחררים שמחפשים עבודה זמנית אז הם רוצים קורס מהיר בלי הרבה זיוני שכל העיקר תעודה מהירה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() זה אף פעם לא יקרה, ואם כן הם יפשטו רגל תוך שנה בגלל הסיבות שיאיר נתן
מבחינתי זה בכלל לא בעיה, שהרוב אהיו כבשים עיוורים, זה רק שם את מי שטורח לפתוח את העיניים רמה מעל
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשה-סרטונים של ריפטו מסביר. | avishav1 | אימונים | 4 | 05-12-09 20:13 |
ראיון עם מארק ריפטו | Max90kg | פיתוח גוף-כללי | 20 | 03-10-09 20:25 |
מארק ריפטו | NeTaNeLoSh | אימונים | 4 | 24-04-09 19:17 |