|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() בשביל להרגיש טוב אם עצמך כן, אבל בשביל בנות לא.
![]() |
#44 |
Banned
|
![]() חחחחח אחי אתה מצחיק רצח אעלק 7 חודשים ועלית 20 ומשהו קילו שאיזה 20 מהם זה שריר?גם עם הגנטיקה הכי טובה זה לא אפשרי,אתה מתאמן יותר מ7 חודשים,ואתה גם מצמיד ידיים בתמונות שלך ואם אתה מנסה להיות שרירי בשביל בנות אז באמת שאלוהים יעזור לך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() סבבה אז אפדרין/יהומבין וכו', אנאבולים לא צריך בשביל דבר כזה.
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אפדרין לא עושה כלום וגם לא יהובין וגם לא קלן. אולי t3 טוב בחיטוב כל השאר זה משחק של ילדים [= הבחורים הלו לוקחים gh=אורמון גדליה כל השנה בשיביל לישומר אל החיטוב וחופשי סייקלים אנאבולים אבל זה לא רע זה החיים אחינו
![]() |
#48 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא מאמין שהם לקחו gh, בשביל גוף כמו שלהם לא צריך להריץ סייקל חזק, אך עדיין דורש שימוש בממתקים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() עין הל אורמון גדליה החי תוב
![]() |
#50 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מצמיד אני לא עליתי 20 קילו אולי תספר עליי עוד משו? באמאשלי שאני שונא אנשים חפרנים כאלה אני לא התאמנתי נקודתית רק בישביל בנות אלא להרגיש טוב עם עצמי +בנות כן אלא בישביל מה אני לא רוצה להיות גורילה וחלק מהלהרגיש טוב עם עצמי זה למה אני מפסיק עם זה וכן תתפלא אפשר לעלות 25 קילו נקי בלי לעלות הרבה בשומן ולא אני לא מצצמיד שום יד ושום נעליים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
|
![]() נכון סבאשך מת חפרן מפגר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
אגב לא התווכחתי אם הם לוקחים או לא, אמרתי שאפשר להגיע לתוצאות כאלה בלי אנאבולים לדעתי.
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() יש לך אסתטיקה מצויינת ואתה דיי חטוב. לא רואה סיבה לעצור את המאסה פה ולחטב אבל זו בחירה שלך.
אם אתה רוצה לשמור על הנוכחי תאכל בערך נייטרלי ותעשה 2-3 אימוני fbw בשבוע, למרות שאם הייתי אתה הייתי הולך על קרוספיט או wl תנסה תחום אחר... ![]()
![]() |
#57 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() גם לא ממש מענים שאתה העלת 25 קילו ב7 חודש נקי...
וגם אני גם לא מבין מאיפה באים כל ה״עברייני מקלדת״ האלה. דבר בכבוד וידברו איתך בכבוד. אם אתה לא יודע איך להתנהג אז תן גז ותעבור לפורום לרמה שלך!
חיטוב כל הדרך אל הבנק, רבאק הבנק קרוב כבר משקל מאסה אחרון: 88 משקל אמצע חיטוב: 80 03.06.10/ 75 1.8.10 משקל מחוטב: .... (בהמשך יבוא) "The mind always fails first, not the body. The secret is to make your mind wok for you not against you" - Arnold |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק העלת 25 קילו ב7 חודשים ועוד נקי
אפשר תמונות שלך לפני?
![]() |
#60 |
חבר פעיל
|
![]() הציניות חוגגת. בשביל מה זה טוב? איפה ה"חכם" שיבוא ויגיד לי שצריך להחזיר את "הילד" למציאות. הבנאדם רצה לשתף אז שיתף. כל אחד ו המטרות שלו. אולי חלק רוצים להראות כמו התמונה של זה שמעליי וחלק כמו שקיריל.
תמצאו חיים במקום לרדת ולחוש חכמים בפורום. אתם יודעים יש חיים מחוץ למסך לנסות להרגיש נעלים, טובים יפים וחכמים לא נותן לכם כלום. מליון דולר לא יפלו עליכם מהשמים. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
מתחיל|אך לשמור על גב באימונים? | orking300 | אימונים | 5 | 30-01-10 13:45 |
מתחיל מאסה | dwyane-wade | גלריות הגולשים | 20 | 28-12-08 22:16 |
חברה אני מפסיק תמנוי במכון, עושה רק ריצות | LittleNigga | תזונה ותוספים | 36 | 21-05-08 15:16 |
מחר מתחיל חיטוב!!! אללה חברה להיכנסס | HareLevi | תזונה ותוספים | 14 | 31-03-08 20:27 |
מעניין תגידו אם אדם מתחיל היתאמן ואז מפסיק מה קורה? | bad boy | פיתוח גוף-כללי | 35 | 20-08-07 20:38 |