![]() |
סוף מאסה-מפסיק להתנפח,זהו חברה אני מתחיל לשמור
http://img413.imageshack.us/img413/2120/dsc00032gm.jpg3 תמונות לסיכום של 7 חודש אימונים,מעכשיו והלאה אני מפסיק להתנפח ואני מתחיל סוג של חיטוב אפילו שהוא קצת מיותר אבל חברה כל אחד והמטרה שלו אני השגתי את שלי :>
http://img251.imageshack.us/img251/1975/dsc00028io.jpg http://img20.imageshack.us/img20/922/dsc00033ui.jpg |
באמת הגיע הזמן להפסיק להתנפח, אתה פשוט ענק :11::eek::rolleyes:
|
ציטוט:
תעלה עוד 10 קילו לפחות ואז תדבר בכלל על להפסיק ל"התנפח". |
איזה ילדים מסכנים מה רשמתי? שכל אחד והמטרה שלו אני לא מתכוון להתחרות ולא כלום בניתיגוף נטו ליופי תפסיקו לשחק לי אותה גדולים אוקיי?
והכוונה היא שאני לא מתכוון להיכנס לעוד סיבוב מאסה אלא רק לשמור על מה שיש |
אה ותוריד את הדבר המכוער הזה שעל הגבה שלך, אתה נראה כמו קוקסינל.
|
לכל אחד יש את המטרות שלו לא כולם מחפשים להיות על במה.. אם זאת המטרה שלו והוא השיג אותה אז יפה לו עזבו אותו
|
באמת מספיק אחי זהו תזרוק את המשאבה
|
חחחחחחחחחחחחחח הרגתה אותי
|
גב חזק, חזה פחות
סהכ אחלה גופה, בלי קשר למטרות שלך בהצלחה |
אני אישית כתבתי את הדברים שלי בהומור, אני מכבד לגמרי את זה שכל אחד יעשה מה שמתאים לו עם הגוף שלו, פשוט שיעשע אותי המשפט "מפסיק להתנפח" מעל תמונות כאלו.
בוא נאמר שאם היה כתוב עוצר מאסה ומתחיל חיטוב זה היה נשמע יותר מחובר למציאות:rolleyes:. ככה או ככה, שוב, זכותו של כל אחד לעשות ולהגיע לאן שהוא רוצה להגיע עם הגוף שלו, וסחטיין שהגעת לאן שרצית:10::ok:. קח את התגובות בקלות;). נ.ב. הקטע עם הגבה אמיתי? הייתי בטוח שזה לכלוך כלשהו במראה. |
ציטוט:
|
שמע אחי יש לך אחלה גוף באמאת אבל אתה צריך לעלות עוד מסה ... אין לך מה למהר לחיטוב
|
אנשים תראו אותי במציאות לפני שתדברו וחוץ מיזה שוב הזכרתי החלום שלי הוא לא על הבמה הוא בים עם בנות לאומת כמה ממכם,וזה דאבל בגבה,אנשים תפסיקו לחוש לי פה איזה מרי עולם עם 20% שומן תגיעו לרמה כזאת לפחות ואז תגיבו,ולא לא דיברתי על הרציניים פה שעושים צחוק בכל תגובה שחושבים שב7 חודש אפשר לעלות על במה עם מאסה אחושרמוטה חוץ מיזה שישלי תמונות הרבה יותר טובות פה רואים חרא חזה במציאות הכל פצץ לפי דעתי ובישביל גוף יפה לא צריך יותר מיזה אני לא רוצה להיות גורילה על 40% שומן
|
החלום שלך הוא בים עם בנות? לא כ"כ צריך לחלום בשביל זה נשמה, קצת ביטחון ;)
בקשר לתמונות, יש לך אחלה מבנה ובסיס יפה, חטוב ואחוז שומן יחסית נמוך, נראה כאילו אתה יכול להמשיך מסה לעוד קצת זמן ולצבור שריר, גם אם תצבור מעט שומן אתה על אחוז שעדיין תראה טוב מאוד עם העלייה בהצלחה בכל מקרה |
אני יודע אבל אני לא מתכוון להמשיך אחי קיבלתי את מה שרציתי ותודה בכל זאת :>
|
אחי העיקר לא להיות גורילה על 40% תאמין לי
כל השמנים האלה פה לא מבינים כלום |
למה אין גורילות עם 8% אל דבר כמו ילד ..
אם זה המטרה שלך אני יכבד אותה גוף fxp /"יפה לים" שיהיה בהצלחה עם הבנות . . . |
ציטוט:
עם גוף לא משיגים בנות יש לך עוד קצת ללמוד.. בהצלחה בהמשך.. |
אתה דומה לוינס בלייק הזה מזואי 101 d:
השחקן פוטבול הזה שכול הבנות חרמניות לו על התחת חח הרגליים שלך מחטובות אחושמוטה חזה בפיגור סהכ אם הגעת למטרה שלך אז אני לא מבין מה הקטע לצאת עלייך אבל אתה מתאמן בשביל בנות? מתאמנים בשביל נשמה לא בשביל בנות |
"בנות".........:whistle:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ