|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
ab - 9 סטים abc - 12 סטים abcd 15 סטים והבנתי על בשרי וגם מארבל ת'כלס שזה מיותר מבוזבז ולא יעיל... ובנתיים אני על נפח די נמוך עובד מאוד חזק וגודל יפה ![]()
![]() |
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#44 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
הורדתי קצת מהנפח בתכנית abcd שלי ומאז אני גודל יותר מהר [קילו בשבוע-שבוע וחצי] [שלא לדבר על התחזקות]
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() יופי, אני כבר רואה ביקורות בונות ולא סתם "התכנית שלך שווה לתחת". עם העובדה שעבדתי 5x5 ולא גדלתי פרופורציונאלית אי אפשר להתווכח (לא שותים חלב שנשפך, כך אמרה סבתא). אז בבקשה תעזרו לי לסדר את התכנית. פחות סטים? יותר תדירות?
ההערה של מוס נשמעה מעניינת, והאמת שהיא די מהווה איזשהו יסוד בתכנית. ארבל- פחות ווליום? תוכל להרחיב בבקשה? אני רואה שדיון כבר מתפתח לכיוונים שונים אז בבקשה תגיבו לי קצת יותר ספציפית.... האמת שנשמעתי קצת בכייני אבל תבינו שאני אובד עצות על סף נואש כבר... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Banned
|
![]() בא לך להעלות תמונה כדי שכולנו נבין מה זה לא פרופורציונאלית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() תמונה שלך, שנבין מה זה לא פרופורציונאלי. תפסיק להתחכם אני רוצה לעזור.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Banned
|
![]() בלה בלה בלה בלה בלה
תביא תמונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
ועובדה שהיום איכות המסה והחיטוב הוא מעולה בלי תוכנית 5x5. אתה יכול ללכת לנסות להתכווח איתם שנים, בחיים לא תוכיח שהם לא עובדים נכון. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תקרא את התגובה שוב, לא אכפת לי מהם, אכפת לי ממתחילים שחושבים שהם צריכים לעבוד כמוהם כשהם לא לוקחים את מה שהם לוקחים
![]() |
#53 | ||
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() בקיצור לפותח הפוסט....
12-13סטים לשריר גדול 9-10 סטים לשריר קטן זהו אל תסתבך יותר מידי...עבודה כבדה מאוווווד תנסה לשבור שיאים כל שבוע או פעם בשבועיים עם שימוש בטכניקות להגברת העומס..
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |