ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-07-09, 17:42   #41
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shraga צפה בהודעה
הכיווץ של שריר מסויים לאו דווקא לא ישפיע על שרירים אחרים.
מהתופעות הנלוות לסקוואט, ניקח את הגירוי המאסיבי של מע' העצבים, שיחרור טסטוסטרון לדם והאצת תהליכי סינטזת החלבון גם בשרירים שלא עבדו בתנועה. האנשים כאן מקובעים על "תרגיל לרגליים- הידיים לא מושפעות" וזה לא נכון. זה גם מרכז התפישה השגוייה של ביצוע תרגיל לכל שריר ושריר בגוף, כדי כביכול לגרות אותו יותר ולגרום להתחזקותו.
לא הבנתי מה ניסית שוב לומר בהודעה הזו , נכון סקוואט גורם לשיחרור הורמונים שיתרמו לגדילה כללית , תספר לי משהו שאני לא יודע? אני אומר לך שניתן לשחרר את אותם ההורמונים על ידי אימון רגליים אינטנסיבי ללא סקוואט , וכן זה אפשרי .
שורה תחתונה , סקוואט הוא לא תרגיל חובה אבל הוא כן מומלץ , יצאתי נגד כל אותם אנשים שמהללים את הסקוואט כאילו הוא ה' , ניתן להשיג הישדים נהדרים גם בלעדיו , איתו ? אולי ניתן להשיג יותר לא אומר לך תשובה חד משמעית .
ואין לי כוח לדון בזה יותר.

נ.ב
רונאלדו אתה תסתום את הפה שלך בכלל יצור , אחרי כל השאלות המפגרות שלך פה ואחרי שדיברת מגעיל אל אנשים , איך אתה בכלל מעז לפתוח ת'פה , שחיף דפוק.
WEST $ SIDE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 18:14   #42
shraga
חבר פעיל

כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי west $ side צפה בהודעה
לא הבנתי מה ניסית שוב לומר בהודעה הזו , נכון סקוואט גורם לשיחרור הורמונים שיתרמו לגדילה כללית , תספר לי משהו שאני לא יודע? אני אומר לך שניתן לשחרר את אותם ההורמונים על ידי אימון רגליים אינטנסיבי ללא סקוואט , וכן זה אפשרי .
שורה תחתונה , סקוואט הוא לא תרגיל חובה אבל הוא כן מומלץ , יצאתי נגד כל אותם אנשים שמהללים את הסקוואט כאילו הוא ה' , ניתן להשיג הישדים נהדרים גם בלעדיו , איתו ? אולי ניתן להשיג יותר לא אומר לך תשובה חד משמעית .

איש לא מהלל את הסקוואט כאילו הוא אלוהים. מה שכן, סביר שלא תמצא תרגיל שעולה עליו ושלו יותר יתרונות. הפרשת הורמונים נובעת מהגירוי העצים, אך אל תתייחס ל"הורמונים" כתוצאה- הם רק מתווכים. בסופו של דבר, ההורמונים גורמים לתהליכים שאנו מחפשים, וניתן לקצר ולומר (למען קשיי ההבנה) כי סקוואט מעודד גדילה לא רק אצל השרירים העובדים בסקוואט, וכן, סקוואט כן יהיה גורם משמעותי בתכנית מסוימת, ואם נתמוך בגישה שלך אז האימון הרצוי יכיל מגוון תרגילי ידיים, אמות ותאומים ויחסר סקוואט, וזה כן משמעותי.

ניתן להגיע להישיגים גם בלי סקוואט. ניתן גם להגיע לאמריקה בשחייה. קצת הגיון בריא- זה כל מה שאני מבקש.

אנא מכם, סיימתי להציג את טענותיי, ואם תצוץ לפתע הודעה כדוגמאת "אז אתה בעצם אומר שסט יחיד של סקוואט באימון זה יותר טוב מכפיפות+פשיטות+הנפות+הקפות+סיבובים......" אז זו כבר לא בעיה שלי.

שבת שלום.
deadlift: 76.4g RM5

*חצי ירידה

משקל בבוקר: 106 ק"ג
משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג
משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג
משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג

*מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן
shraga מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 19:01   #43
JAGA_JAGA
חבר פעיל

הסמל האישי שלJAGA_JAGA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shraga צפה בהודעה
איש לא מהלל את הסקוואט כאילו הוא אלוהים. מה שכן, סביר שלא תמצא תרגיל שעולה עליו ושלו יותר יתרונות. הפרשת הורמונים נובעת מהגירוי העצים, אך אל תתייחס ל"הורמונים" כתוצאה- הם רק מתווכים. בסופו של דבר, ההורמונים גורמים לתהליכים שאנו מחפשים, וניתן לקצר ולומר (למען קשיי ההבנה) כי סקוואט מעודד גדילה לא רק אצל השרירים העובדים בסקוואט, וכן, סקוואט כן יהיה גורם משמעותי בתכנית מסוימת, ואם נתמוך בגישה שלך אז האימון הרצוי יכיל מגוון תרגילי ידיים, אמות ותאומים ויחסר סקוואט, וזה כן משמעותי.

ניתן להגיע להישיגים גם בלי סקוואט. ניתן גם להגיע לאמריקה בשחייה. קצת הגיון בריא- זה כל מה שאני מבקש.

אנא מכם, סיימתי להציג את טענותיי, ואם תצוץ לפתע הודעה כדוגמאת "אז אתה בעצם אומר שסט יחיד של סקוואט באימון זה יותר טוב מכפיפות+פשיטות+הנפות+הקפות+סיבובים......" אז זו כבר לא בעיה שלי.

שבת שלום.
סיכמת הכל יפה כל הכבוד
אבל אחי היום יום שני
ישן 13-07-09, 21:23   #44
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי JAGA_JAGA צפה בהודעה
סיכמת הכל יפה כל הכבוד
אבל אחי היום יום שני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 21:26   #45
ronaldo
Banned

ציטוט:

נ.ב
רונאלדו אתה תסתום את הפה שלך בכלל יצור , אחרי כל השאלות המפגרות שלך פה ואחרי שדיברת מגעיל אל אנשים , איך אתה בכלל מעז לפתוח ת'פה , שחיף דפוק.
אני חושב שאתה מתבלבל עם מישהו אחר.
איזה שאלות שאלתי?
ronaldo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 21:28   #46
obzion
Banned

עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?

ציטוט:

נ.ב
איזה שאלות הוא שאל? הוא בקושי גולש פה.

זה שיש לו דעות מנוגדות לשלך לא אומר שהוא "יצור" או "שחיף".
obzion מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 22:13   #47
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

חחח רונאלדו אל תתייחס להודעה הזו היה פה משתמש עם כינוי ממש דומה לשלך שלא הפסיק לדבר שטויות ולצחוק על אנשים , מצטער.

שרגא , תגיד אתה לא מקשיב למה שאני אומר?
אתה חוזר כבר פעם שלישית על אותו הדבר בהודעות שלך , כן סקוואט הוא תרגיל חשוב , כן סקוואט הוא תרגיל שעוזר לגדילה הכללית גם בגפיים העליונות , כמה פעמים תחזור על זה ? ולא אני לא קשה הבנה , פשוט אתה מנסה לחזור על אותו הדבר כבר פעם עשירית.
יש לך בעיות הבנה רציניות , אם נתמוך בגישה שלי נמצא סקוואט בתוכנית , ואם תתעמק במה שרשמתי אני ציינת בסה"כ סקוואט אינו תרגיל חובה , ולא הגישה שלי לא מורכבת רק מאימוני ידיים אני לא ידוע מאיפה אתה מביא את ולאן אתה בכלל חותר בהודעות שלך חוץ מלחזור על אותו דבר כבר פעם שלישית .

נ.ב
השוואה ממש לא חכמה מצידך , הקטע עם אמריקה וסקוואט .
WEST $ SIDE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 23:33   #48
shraga
חבר פעיל

ציטוט:
חחח רונאלדו אל תתייחס להודעה הזו היה פה משתמש עם כינוי ממש דומה לשלך שלא הפסיק לדבר שטויות ולצחוק על אנשים , מצטער.

שרגא , תגיד אתה לא מקשיב למה שאני אומר?
אתה חוזר כבר פעם שלישית על אותו הדבר בהודעות שלך , כן סקוואט הוא תרגיל חשוב , כן סקוואט הוא תרגיל שעוזר לגדילה הכללית גם בגפיים העליונות , כמה פעמים תחזור על זה ? ולא אני לא קשה הבנה , פשוט אתה מנסה לחזור על אותו הדבר כבר פעם עשירית.
יש לך בעיות הבנה רציניות , אם נתמוך בגישה שלי נמצא סקוואט בתוכנית , ואם תתעמק במה שרשמתי אני ציינת בסה"כ סקוואט אינו תרגיל חובה , ולא הגישה שלי לא מורכבת רק מאימוני ידיים אני לא ידוע מאיפה אתה מביא את ולאן אתה בכלל חותר בהודעות שלך חוץ מלחזור על אותו דבר כבר פעם שלישית .

נ.ב
השוואה ממש לא חכמה מצידך , הקטע עם אמריקה וסקוואט .
מההודעות שלך קיבלתי את הרושם כי תרגילים ישירים לידיים חשובים לך יותר מסקוואט. זו הגישה שלה התכוונתי, ושוב, לא חשבתי על תוכנית שמורכבת כולה מתרגילים לידיים.
וכן, חזרתי על כמה דברים והרחבתי אותם, כי ראיתי שמתווכחים כאן על אותם דברים שוב ושוב.
וכן, אם יש תרגיל שהוא חובה אז זהו הסקוואט. מובן שניתן להרכיב תוכנית ללא סקוואט, ובתנאים מסויימים זה גם יכול להיות עדיף, אבל בסופו של דבר ההסתייגות שלך מחשיבות הסקוואט היא שמעסיקה אותי ומובילה לתגובותיי.

*חצי ירידה

ישן 13-07-09, 23:41   #49
The-Two
Banned

שרגה האם יש לך אימל או מסנגר..
אני רוצה לשאול אותך שאלה מסוימת שאי אפשר לשאול פה בפרטי.
The-Two מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-07-09, 00:01   #50
ronaldo
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-two צפה בהודעה
שרגא אני מקווה (בשבילך) שאין לך.

נערך לאחרונה על ידי ronaldo, 14-07-09 בשעה 00:08.
ronaldo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-07-09, 00:07   #51
shraga
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
ציטוט:
פורסם במקור על ידי ronaldo צפה בהודעה
שרגא אני מקווה (בשבילך) שאין לך
אל דאגה

Shragac@hotmail.com

למען האמת אני לא כל כך פעיל בחשבון הזה... עדיף שתשאל שאלות בשרשור הנוכחי. אני אעקוב אחריו ואוכל לענות לך.

*חצי ירידה

ישן 14-07-09, 00:10   #52
The-Two
Banned

השאלה לא מתאימה ממש לדיון הנוכחי וזה יותר קשור למשו שקרה לי וזה קצת יותר מורכב מלדבר פה.
בכל מקרה זה מסנגר או אימל? הוספתי אותך בכל זאת מחכה שתתחבר עם זה אימל אשלח אימל.
ישן 14-07-09, 00:12   #53
shraga
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
השאלה לא מתאימה ממש לדיון הנוכחי וזה יותר קשור למשו שקרה לי וזה קצת יותר מורכב מלדבר פה.
בכל מקרה זה מסנגר או אימל? הוספתי אותך בכל זאת מחכה שתתחבר עם זה אימל אשלח אימל.
עדיף שתשלח אימייל.

*חצי ירידה

ישן 14-07-09, 00:40   #54
The-Two
Banned

שלחתי לך אימל לפני 10דקות בערך מחכה לתשובה.
תגובה