ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-07-09, 10:01   #1
GnR
Banned

ברירת מחדל חייב להמליץ על אימון יד קדמית מקוצר

האימון הביא לי פאמפ אדיר ופעם ראשונה שנתפס לי היד קדמית בזכותו
וכל זה מ3 סטים

עשיתי 2 סטים כפיפות ריכוז, הוספתי משקל ליותר ממה שאני אמור לעשות רגיל, את החלק החיובי של התנועה עשיתי בעזרת היד השניה, ואת החלק השלילי רק עם אותה יד בספירה ל4-5 (שניות)
זה תרגיל ממש רצחני ומפסיקים בו לפני שהמשקל נופל מהר מדי בגלל הכאב

אחר כך נתתי סט אחד של 21's, למי שלא מכיר אלה כפיפות מרפקים כשעושים 7 חזרות מלמטה לאמצע המהלך, 7 חזרות מהאמצע לסוף ו7 חזרות מלאות
תכננתי לעשות שני סטים של 21's אבל זה כבר היה סיוט אז ויתרתי על השני

הנה התרגילים בוידיאו
http://www.youtube.com/watch?v=UheCchftswc&feature
כפיפות ריכוז שמתמקדות רק בחלק השלילי - מההתחלה
21's - מ2:22
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 10:16   #2
obzion
Banned

עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?

obzion מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 10:39   #3
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
שלח הודעה דרך ICQ אל Max90kg

ציטוט:
פורסם במקור על ידי obzion צפה בהודעה
+1111!!!!!!
Max90kg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 10:41   #4
The-Two
Banned

זה שיש לך פאמפ לא אומר על שום דבר עם התרגיל טוב או לא טוב..
מספיק בלהתעסק בחרא תתחיל לעשות פרס-מתח-בנץ ותעלה במשקלים וזה ישפר תידיים לא הכפיפות מרפקים.
The-Two מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 10:58   #5
GnR
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the-two צפה בהודעה
זה שיש לך פאמפ לא אומר על שום דבר עם התרגיל טוב או לא טוב..
מספיק בלהתעסק בחרא תתחיל לעשות פרס-מתח-בנץ ותעלה במשקלים וזה ישפר תידיים לא הכפיפות מרפקים.
אז אתה טוען, שאם אני אעשה ab רגיל בלי לאמן את הבייספס, הוא יגדל יותר\כמו שהוא יגדל אם אני אאמן אותו ?
אתה טוען שאם תרגילים פשוטים כמו סתם כפיפות מרפקים בעמידה 10 חזרות עד חזרה לפני כשל לא מביאים לי הרבה פאמפ ולמחורת לא נתפס אפילו טיפה השריר, ותרגיל כזה מביא לי מלא פאמא ונתפס לי השריר הזה פעם ראשונה, זה לא אומר שהוא יותר מעודד גדילה ?
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 11:07   #6
The-Two
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gnr צפה בהודעה
אז אתה טוען, שאם אני אעשה ab רגיל בלי לאמן את הבייספס, הוא יגדל יותר\כמו שהוא יגדל אם אני אאמן אותו ?
אתה טוען שאם תרגילים פשוטים כמו סתם כפיפות מרפקים בעמידה 10 חזרות עד חזרה לפני כשל לא מביאים לי הרבה פאמפ ולמחורת לא נתפס אפילו טיפה השריר, ותרגיל כזה מביא לי מלא פאמא ונתפס לי השריר הזה פעם ראשונה, זה לא אומר שהוא יותר מעודד גדילה ?
אני אומר שכן צריך לעבוד על הידיים אבל אן קשר בין פאמפ לבין תועלת התרגיל,בתוכנית ab זה בסדר להביא 3-4 סטים לידיים אן בעיה עם זה..
וזה שנתפס לך השריר זה לא אומר שום דבר בקשר לתועלת התרגיל ואן קשר לגדילה...
על תיהיה לי ילד בייספס חזה אחי..
תתעסק בבסיס תאכל טוב,תתאמן כבד ותעלה משקלי עבודה וזהו..
בהצלחה.
ישן 12-07-09, 11:44   #7
GnR
Banned

מי אמר שאין קשר בין פאמא ודומס לתועלת התרגיל ? איזה מחקר מטומטם ? אתה יודע כמה מחקרים מטומטים שאם היית מקשיב להם לא היית גודל בחים היו ?
המחקרים המפגרים האלו זה הדבר האחרון להקשיב לו
כשהם ידעו להסביר ולהוכיח מדעית שתרגיל שלא מאמץ אותי מפתח אותי יותר מתרגיל שמאמץ אותי אני אקשיב לזה
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 12:10   #8
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
מי אמר שאין קשר בין פאמא ודומס לתועלת התרגיל ? איזה מחקר מטומטם ? אתה יודע כמה מחקרים מטומטים שאם היית מקשיב להם לא היית גודל בחים היו ?
המחקרים המפגרים האלו זה הדבר האחרון להקשיב לו
כשהם ידעו להסביר ולהוכיח מדעית שתרגיל שלא מאמץ אותי מפתח אותי יותר מתרגיל שמאמץ אותי אני אקשיב לזה
אין קשר בין פאמפ, דומס ותועלת התרגיל. ואם יש אתה צריך להביא לי מחקר שמוכיח את זה. יש מחקר שמוכיח שעבודה עד כשל הביאה יותר תוצאות אבל אין מחקר אחד (וגם לא יהיה) שמוכיח שעבודה נקודתית על בייספס תגדיל אותו יותר מתוכנית אימונים נורמאלית. אפילו אם תעשה רק סקוואט ודד ליפט היד תגדל יותר מהאשר אם תעבוד עליה נקודתית
ישן 12-07-09, 16:09   #9
GnR
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Max75kg צפה בהודעה
אין קשר בין פאמפ, דומס ותועלת התרגיל. ואם יש אתה צריך להביא לי מחקר שמוכיח את זה. יש מחקר שמוכיח שעבודה עד כשל הביאה יותר תוצאות אבל אין מחקר אחד (וגם לא יהיה) שמוכיח שעבודה נקודתית על בייספס תגדיל אותו יותר מתוכנית אימונים נורמאלית. אפילו אם תעשה רק סקוואט ודד ליפט היד תגדל יותר מהאשר אם תעבוד עליה נקודתית
התחלת לדבר לא קשור בכלל דברים שאמורים להיות נכונים בשביל כאילו להיות צודק, אבל לצדוק בדברים אחרים
אם יש אני צריך להביא לך מחקר שמוכיח את זה? כאילו אתה חושב שבמצב שאנחנו בימינו אפשר להוכיח ולהסביר כל דבר?
למי אכפת מהמחקר שמדבר על הכשל ?
אם אני אעשה רק סקוואט ודדליפט אולי היד תגדל יותר מאשר אם אני אעבוד רק על ידיים בלי שום שריר אחר, אבל זה כבר מאוד לא קשור. כאן אתם כבר טוענים שאם אני ממילא עושה סקוואט ודדליפט היד תגדל פחות אם אני אוסיף סטים מבודדים
GnR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 17:10   #10
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Max75kg צפה בהודעה
הגזמה.
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 17:24   #11
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
התחלת לדבר לא קשור בכלל דברים שאמורים להיות נכונים בשביל כאילו להיות צודק, אבל לצדוק בדברים אחרים
אם יש אני צריך להביא לך מחקר שמוכיח את זה? כאילו אתה חושב שבמצב שאנחנו בימינו אפשר להוכיח ולהסביר כל דבר?
למי אכפת מהמחקר שמדבר על הכשל ?
אם אני אעשה רק סקוואט ודדליפט אולי היד תגדל יותר מאשר אם אני אעבוד רק על ידיים בלי שום שריר אחר, אבל זה כבר מאוד לא קשור. כאן אתם כבר טוענים שאם אני ממילא עושה סקוואט ודדליפט היד תגדל פחות אם אני אוסיף סטים מבודדים
לפי מה ששמתי לב מאז שפרשו פה כמה משתמשים אנשים הפסיקו להאמין בתוכניות בסגנון ss. הם מזלזלים בסקוואטים כבדים ותומכים בפימפום הבייספס וחבל. מכל אלה שהיו פה בזמנו והבינו רק obzion נשאר.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי tapit צפה בהודעה
הגזמה.
על סמך איזה ידע אתה אומר את זה?
ישן 12-07-09, 17:29   #12
The-Two
Banned

מקס אתה באמת מגזים אן קשר בין סקוואט לפלג גוף עליון סקוואט קשור רק לפלג גוף התחתון..
בישביל שהידיימם יגדלו הוא צריך לעשות פרס מתח בנץ זה תרגילים שיגדלו לו תידיים.
אבל זה לא אומר שצריך להתנזר מלעבוד על הידיים,אפשר לבודד להם עבודה וזה לא בעיה ואפילו מומלץ אבל לא יותר מידי..
ישן 12-07-09, 17:32   #13
gilsXM
Banned

ציטוט:
מקס אתה באמת מגזים אן קשר בין סקוואט לפלג גוף עליון סקוואט קשור רק לפלג גוף התחתון..
אבל זה לא אומר שצריך להתנזר מלעבוד על הידיים,אפשר לבודד להם עבודה וזה לא בעיה ואפילו מומלץ אבל לא יותר מידי..
סקוואט מפעיל 90% מהשרירים בגוף שלך ויש המון המון קשר בין סקוואט לפלג גוף עליון.
כנראה שאתה לא עושה סקוואטים.
gilsXM מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 12-07-09, 17:41   #14
The-Two
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gilsxm צפה בהודעה
סקוואט מפעיל 90% מהשרירים בגוף שלך ויש המון המון קשר בין סקוואט לפלג גוף עליון.
כנראה שאתה לא עושה סקוואטים.
אני כן עושה סקוואטים וזה ברור שהוא מפעיל הרבה שרירים ועל תדבר שטויות אני לא נכנס עכשיו לויכוח מטוטמם על שום דבר.
סקוואט לא יגרום לידיים לגדול אן קשר בין הפלג גוף עליון אן עבודה פשוט של הידיים,סקוואט קשור לפלג גוף תחתון הוא מפעיל הרבה עומס על הגוף נכון והוא יכול לגרום להפרשה של הורמון גדילה.
אבל ספציפית הוא לא קשור לפלג גוף עליון...
ישן 12-07-09, 17:47   #15
Max90kg
חבר פעיל

הסמל האישי שלMax90kg

ציטוט:
שמע אתה צודק שבלי בנץ' ובנט אובר ותרגילים כאלה שבהם היד גם משתפת פעולה היא לא תגדל משמעותית (כי בסקוואט הידיים לא עובדות גם כמייצבים) אבל אנשים הפסיקו להאמין שהידיים יכולות לגדול יותר לחלק מהאנשים אם הם לא יקבלו גירוי נקודתי לידיים
ישן 12-07-09, 17:51   #16
gilsXM
Banned

ציטוט:
אני כן עושה סקוואטים וזה ברור שהוא מפעיל הרבה שרירים ועל תדבר שטויות אני לא נכנס עכשיו לויכוח מטוטמם על שום דבר.
סקוואט לא יגרום לידיים לגדול אן קשר בין הפלג גוף עליון אן עבודה פשוט של הידיים,סקוואט קשור לפלג גוף תחתון הוא מפעיל הרבה עומס על הגוף נכון והוא יכול לגרום להפרשה של הורמון גדילה.
אבל ספציפית הוא לא קשור לפלג גוף עליון...
אתה היחיד פה שמדבר שטויות.
גירוי לרגליים גורם לגירוי בשאר חלקי הגוף ואז יש עלייה במאסה בכל הגוף.
כנראה שאתה עושה סקוואט עם 6 קילו.
ישן 12-07-09, 17:55   #17
The-Two
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gilsXM צפה בהודעה
אתה היחיד פה שמדבר שטויות.
גירוי לרגליים גורם לגירוי בשאר חלקי הגוף ואז יש עלייה במאסה בכל הגוף.
כנראה שאתה עושה סקוואט עם 6 קילו.
שוב פעם אתה מתווכח על שטויות,אתם עושים מסקוואט תרגיל שגורם לכל הגוף ניסים ונפלאות נכון הסקוואט הוא חשוב והתרגיל הכי חשוב לפלג גוף תחתון,אבל אן באמת קשר בין גדילה של הידיים לבין סקוואט..
כמו שאמרתי לעבוד על הרגלים יכול להביא להורמוני גדילה לגוף זה הדבר היחיד שזה יכול לגרום בגלל העומס על הגדול שיש על הגוף מאימוני רגלים..
אבל ספציפית סקוואט לא יגרום לידיים לגדול ועם אתה חושב ככה אתה קצת חיי בסרט..
מה שיגרום לידיים לגדול זה שבחור שמתאמן יעלה משקלי עבודה בפרס לחיצת חזה מתח בתרגילים שכן עובדים על הפלג גוף עליון.
עכשיו עם תרוצה להתווכח איתי שסקוואט כן גורם לידיים לגדול ומי שלא עושה סקוואט יש לו ידיים קטנות אז אני מעדיף לא להכנס לזה.
ישן 12-07-09, 18:01   #18
gilsXM
Banned

אין לי עצבים אפילו להתחיל להסביר לך.
תמשיך עם הגישה שלך ונראה לאן תגיע.
ישן 12-07-09, 18:04   #19
The-Two
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gilsxm צפה בהודעה
אין לי עצבים אפילו להתחיל להסביר לך.
תמשיך עם הגישה שלך ונראה לאן תגיע.
מה יש להסביר כבר הסברת את שלך,אתה טוען סקוואט התרגיל הכי חשוב הוא מעמיס על כל הגוף וגורם להפרשת הורמוני גדילה לכל הגוף בגלל העוסמ שלו וגם לפלג גוף עליון.
ואני אומר שספציפית שהידיים יגדלו מהתרגיל סקוואט הוא לא נכון,ולא צריך לחשוב שסקוואט זה התרגיל שיגרום לכל הגוף לגדול,ובישביל שהידיים יגדלו צריך לעבוד על הפלג גוף עליון על תרגילים שבאמת יגרמו לידיים לגדול שזה מתח,פרס,בנץ...
נכון שסקוואט מעמיס על כל הוגף אבל ספציפית הוא לא יגרום לידיים לגדול מספיק כבר לחשוב שסקוואט זה איזה לא יודע מה והוא עושה ניסים אני עושה סקוואט וזה התרגיל הכי חשוב אצלי לפלג גוף תחתון אבל מספיק לעשות מזה לא יודע מה..
ישן 12-07-09, 18:08   #20
gilsXM
Banned

ציטוט:
מה יש להסביר כבר הסברת את שלך,אתה טוען סקוואט התרגיל הכי חשוב הוא מעמיס על כל הגוף וגורם להפרשת הורמוני גדילה לכל הגוף בגלל העוסמ שלו וגם לפלג גוף עליון.
ואני אומר שספציפית שהידיים יגדלו מהתרגיל סקוואט הוא לא נכון,ולא צריך לחשוב שסקוואט זה התרגיל שיגרום לכל הגוף לגדול,ובישביל שהידיים יגדלו צריך לעבוד על הפלג גוף עליון על תרגילים שבאמת יגרמו לידיים לגדול שזה מתח,פרס,בנץ...
נכון שסקוואט מעמיס על כל הוגף אבל ספציפית הוא לא יגרום לידיים לגדול מספיק כבר לחשוב שסקוואט זה איזה לא יודע מה והוא עושה ניסים אני עושה סקוואט וזה התרגיל הכי חשוב אצלי לפלג גוף תחתון אבל מספיק לעשות מזה לא יודע מה..
אתה מנסה להסביר משהו שהוא ברור מאליו.
זה לא ספציפית רק מסקוואט כי זה פשוט לא הגיוני, בנוסף לסקוואט יהיה גדילה הרבה יותר משמעותית מאשר לעבוד על ידיים בלי לעבוד על רגליים בכלל, זה כולה מה שרציתי לומר פה.
אני אמרתי שיש קשר גדול בין סקוואט לפלג גוף עליון, ואכן יש.
תגובה