ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-07-09, 12:55   #1
shraga
חבר פעיל

כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי west $ side צפה בהודעה
אני לא יצאתי נגד כל המחקרים , יצאתי נגד אותם אנשים שקובעים דברים שהם כביכול נכונים לגבי כולם ע"י קריאה של מחקרים בודדים שנבדקו עם היקף אנשים מאוד מצומצם.

דבר שני , לא אמרתי שסקוואט הוא לא נחוץ והאמת שאתה יכול לאמן רגליים בעזרת תרגילים אחרים ולהגיע למצב של הפרשת אותם ההורמונים , ז"א ע"י זה שתעבוד רגליים בכללי.

למה אתה מציין עבודה של פשיטות וכפיפות מרפקים בלבד, תראה לי בן אדם שעובד רק ידיים , זה ברור שהוא לא יגדל.
כנ"ל לגבי בן אדם שעובד רק רגליים , אין סיבה שהוא יגדל בפלג גוף עליון ולא ממש אכפת לי על איזה מחקר אתה מסתמך(אם בכלל ערכו מקחרים כאלה)
יותר הגיוני כבר לערוך מחקר עם אותם אנשים לתת להם אותם תוכניות אבל בלי / עם סקוואט ולראות את ההבדלים אני לא יודע אם קיים גאון שערך מחקר מסוג שציינת.

לא הבנתי למה הזכרת את ה"התופעות הנלוות לתרגילים המורכבים"

הכיווץ של שריר מסויים לאו דווקא לא ישפיע על שרירים אחרים.
מהתופעות הנלוות לסקוואט, ניקח את הגירוי המאסיבי של מע' העצבים, שיחרור טסטוסטרון לדם והאצת תהליכי סינטזת החלבון גם בשרירים שלא עבדו בתנועה. האנשים כאן מקובעים על "תרגיל לרגליים- הידיים לא מושפעות" וזה לא נכון. זה גם מרכז התפישה השגוייה של ביצוע תרגיל לכל שריר ושריר בגוף, כדי כביכול לגרות אותו יותר ולגרום להתחזקותו.
deadlift: 76.4g RM5

*חצי ירידה

משקל בבוקר: 106 ק"ג
משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג
משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג
משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג

*מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן
shraga מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 17:42   #2
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shraga צפה בהודעה
הכיווץ של שריר מסויים לאו דווקא לא ישפיע על שרירים אחרים.
מהתופעות הנלוות לסקוואט, ניקח את הגירוי המאסיבי של מע' העצבים, שיחרור טסטוסטרון לדם והאצת תהליכי סינטזת החלבון גם בשרירים שלא עבדו בתנועה. האנשים כאן מקובעים על "תרגיל לרגליים- הידיים לא מושפעות" וזה לא נכון. זה גם מרכז התפישה השגוייה של ביצוע תרגיל לכל שריר ושריר בגוף, כדי כביכול לגרות אותו יותר ולגרום להתחזקותו.
לא הבנתי מה ניסית שוב לומר בהודעה הזו , נכון סקוואט גורם לשיחרור הורמונים שיתרמו לגדילה כללית , תספר לי משהו שאני לא יודע? אני אומר לך שניתן לשחרר את אותם ההורמונים על ידי אימון רגליים אינטנסיבי ללא סקוואט , וכן זה אפשרי .
שורה תחתונה , סקוואט הוא לא תרגיל חובה אבל הוא כן מומלץ , יצאתי נגד כל אותם אנשים שמהללים את הסקוואט כאילו הוא ה' , ניתן להשיג הישדים נהדרים גם בלעדיו , איתו ? אולי ניתן להשיג יותר לא אומר לך תשובה חד משמעית .
ואין לי כוח לדון בזה יותר.

נ.ב
רונאלדו אתה תסתום את הפה שלך בכלל יצור , אחרי כל השאלות המפגרות שלך פה ואחרי שדיברת מגעיל אל אנשים , איך אתה בכלל מעז לפתוח ת'פה , שחיף דפוק.
WEST $ SIDE מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 18:14   #3
shraga
חבר פעיל

כללי:: שרגא, כהן שרגא
עוסק ב:: מנקה בחדר כושר...
חדר כושר: אקסטרה ג'ים

ציטוט:
לא הבנתי מה ניסית שוב לומר בהודעה הזו , נכון סקוואט גורם לשיחרור הורמונים שיתרמו לגדילה כללית , תספר לי משהו שאני לא יודע? אני אומר לך שניתן לשחרר את אותם ההורמונים על ידי אימון רגליים אינטנסיבי ללא סקוואט , וכן זה אפשרי .
שורה תחתונה , סקוואט הוא לא תרגיל חובה אבל הוא כן מומלץ , יצאתי נגד כל אותם אנשים שמהללים את הסקוואט כאילו הוא ה' , ניתן להשיג הישדים נהדרים גם בלעדיו , איתו ? אולי ניתן להשיג יותר לא אומר לך תשובה חד משמעית .

איש לא מהלל את הסקוואט כאילו הוא אלוהים. מה שכן, סביר שלא תמצא תרגיל שעולה עליו ושלו יותר יתרונות. הפרשת הורמונים נובעת מהגירוי העצים, אך אל תתייחס ל"הורמונים" כתוצאה- הם רק מתווכים. בסופו של דבר, ההורמונים גורמים לתהליכים שאנו מחפשים, וניתן לקצר ולומר (למען קשיי ההבנה) כי סקוואט מעודד גדילה לא רק אצל השרירים העובדים בסקוואט, וכן, סקוואט כן יהיה גורם משמעותי בתכנית מסוימת, ואם נתמוך בגישה שלך אז האימון הרצוי יכיל מגוון תרגילי ידיים, אמות ותאומים ויחסר סקוואט, וזה כן משמעותי.

ניתן להגיע להישיגים גם בלי סקוואט. ניתן גם להגיע לאמריקה בשחייה. קצת הגיון בריא- זה כל מה שאני מבקש.

אנא מכם, סיימתי להציג את טענותיי, ואם תצוץ לפתע הודעה כדוגמאת "אז אתה בעצם אומר שסט יחיד של סקוואט באימון זה יותר טוב מכפיפות+פשיטות+הנפות+הקפות+סיבובים......" אז זו כבר לא בעיה שלי.

שבת שלום.
deadlift: 76.4g RM5

*חצי ירידה

משקל בבוקר: 106 ק"ג
משקל לאחר פיפי: 103.4 ק"ג
משקל לאחר קקי: 92.7 ק"ג
משקל לאחר ארוחת בוקר: 112 ק"ג

*מתעדכן לאחר כל ביקור בשירותים.

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן
shraga מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 19:01   #4
JAGA_JAGA
חבר פעיל

הסמל האישי שלJAGA_JAGA

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shraga צפה בהודעה
איש לא מהלל את הסקוואט כאילו הוא אלוהים. מה שכן, סביר שלא תמצא תרגיל שעולה עליו ושלו יותר יתרונות. הפרשת הורמונים נובעת מהגירוי העצים, אך אל תתייחס ל"הורמונים" כתוצאה- הם רק מתווכים. בסופו של דבר, ההורמונים גורמים לתהליכים שאנו מחפשים, וניתן לקצר ולומר (למען קשיי ההבנה) כי סקוואט מעודד גדילה לא רק אצל השרירים העובדים בסקוואט, וכן, סקוואט כן יהיה גורם משמעותי בתכנית מסוימת, ואם נתמוך בגישה שלך אז האימון הרצוי יכיל מגוון תרגילי ידיים, אמות ותאומים ויחסר סקוואט, וזה כן משמעותי.

ניתן להגיע להישיגים גם בלי סקוואט. ניתן גם להגיע לאמריקה בשחייה. קצת הגיון בריא- זה כל מה שאני מבקש.

אנא מכם, סיימתי להציג את טענותיי, ואם תצוץ לפתע הודעה כדוגמאת "אז אתה בעצם אומר שסט יחיד של סקוואט באימון זה יותר טוב מכפיפות+פשיטות+הנפות+הקפות+סיבובים......" אז זו כבר לא בעיה שלי.

שבת שלום.
סיכמת הכל יפה כל הכבוד
אבל אחי היום יום שני
ישן 13-07-09, 21:23   #5
Tapit
חבר פעיל

עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי JAGA_JAGA צפה בהודעה
סיכמת הכל יפה כל הכבוד
אבל אחי היום יום שני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח
Tapit מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 21:26   #6
ronaldo
Banned

ציטוט:

נ.ב
רונאלדו אתה תסתום את הפה שלך בכלל יצור , אחרי כל השאלות המפגרות שלך פה ואחרי שדיברת מגעיל אל אנשים , איך אתה בכלל מעז לפתוח ת'פה , שחיף דפוק.
אני חושב שאתה מתבלבל עם מישהו אחר.
איזה שאלות שאלתי?
ronaldo מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 13-07-09, 21:28   #7
obzion
Banned

עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?

ציטוט:

נ.ב
איזה שאלות הוא שאל? הוא בקושי גולש פה.

זה שיש לו דעות מנוגדות לשלך לא אומר שהוא "יצור" או "שחיף".
obzion מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה