|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
אזהרה ראשונה - השמצת משתמשים על גבי הפורום
|
![]() הידיים לא פרופורציונליות לגוף
שפר גב וכתפיים! מה עם רגליים? לפי המשקל (והפלג גוף העליון המרשים) אני מתאר שהרגליים לא משהו,אני טועה? בגדול ניראה ממש טוב בהצלחה!
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
"רגליים לצערי אני לא מאמן כבר חודש לפחות בעקבות פציעה בגב התחתון. אני יחזור לסקוואטים כשהיא תעבור לגמרי ויעלה תמונה." ותודה! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אחי יש לך חזה וידיים פצצה
אתה חייב לעבוד דחוף על גב רגליים !!!!! תמשיך מאסה אבל עם אימוני גב רגליים מאוד מאסיביים (דד ליפט, t bar, מתח, בנט אובר, חתירות - לגב פרונט סקווט, סקווט, מכרעים, פשיטות, כפיפות סטיף דד ליפט - לרגליים) תשאף להגיע ל 90 קילו לפחות בגובה שלך בהצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הפציעה דפקה לי הרבה מהתרגילים שכתבת. בינתיים אני עושה בנט אובר קלים יחסית (100 קילו rm8), מתח ומסור עם דאמבל (גם בלי עומס מטורף, 45 קילו rm10 כרגע). העיקר עכשיו זה לשמור כמה שיותר על הגב התחתון ככה שעד שהפציעה לא עוברת לגמרי אני לא חוזר להפציץ ברגליים ובגב. ותודה ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
החלמה מהירה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אחי .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() בואנה אחי אתה נראה מעולה, יש לך מבנה גוף מאוד דומה לשלי רק שאתה יותר גדול חחח
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה מהתמונות שהידיים שלך ממש טובות, בעיקר הבייספס. גם החזה נראה טוב, וגם ביחסית לגב
תעלה תמונות רגליים |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() איזה חיטוב בראש שלך ? אתה באחוז שומן נורמלי לגמרי.
אל תעשה שטויות. ידיים בולטות, אולי החזה קצת בפיגור או שזה מחלק מהתמונות..
![]() |
#10 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() נדיר אחי .!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() נראה מצויין !! חוץ מכתפיים וגב שאתה יודע שאתה צריך לשפר דחוף, למרות שלפני שנה שראיתי אותך והיית חטוב הרבה יותר אז הכתפיים היו נראות מצויין. בהצלחה מאור!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() התקדמות יפהפייה... כל הכבוד לך ידידי !
![]()
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() תודה לכולם
![]() |
![]() |
![]() |