ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-10-08, 23:50   #41
speed
חבר פעיל

אם כבר מדברים על אוכל, אני כרגע מכין לארוחת ערב שניי ביצים ופתאום חשבתי, מה עושים עם החלמון? אין לי לב לזרוק את זה, אני רוצה לעשות עם זה משהוא, או שלאכול את זה?
אתם מכירים את הניפוץ מיטוסים שיש לפעמים? אז היה על הביצה ואומרים שאין בעייה לאכול יותר משניי ביצים ביום, הכוונה לאנשים הרגילים שאוכלים על החלמון חח (היה בחדשות, למשל גם, שלקרוא לאור נר אנשים חשבו שזה מזיק לעיניים, אז זהו.. שזה לא..)

בקיצור, מה לעשות? (נראה לי אני יאכל את זה וזהו.. אני ממילא משלב ריצות פעם פעמיים בשבוע בערך)

לגביי הריצות, תגידו אני היחיד שמררגיש שזה מפריע טיפה לאימון? יש בזה משהוא? כי מרגישים עייפים אחריי זה ובגלל זה אני לא עושה אימון ביום שרצתי, ואם אני לא מתאפק אז אני עושהבערב
יש כאן עוד כאלה שעושים ריצה? (ומה ההמלצות שלכם לגביי זה?כדאי להוריד או להשאיר? זה כיף אני אוהב את זה השאלה אם זה לא פוגע..)
speed מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 00:52   #42
OmriF
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלOmriF

ריצה זה אחלה של דבר אם אתה יודע איך לשלב אותם באימונים שלך. משפר כושר סיבולת לב וריאה.
OmriF מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 00:56   #43
OverPower
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הצ'יט הכי גדול שראיתי היה של Danizg. עוד יש לי סיוטים כשאני נזכר בזה
ישן 19-10-08, 01:19   #44
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

חחח כל השבוע שלי זה צ'יט אחד גדול ומה גם יש לי נטייה להשמנה , אבל זין אני אוותר על תענוגות החיים יש גבול עם כל הכבוד.
ישן 19-10-08, 01:57   #45
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי omrif צפה בהודעה
אז אתה לא אוכל קוטג'?

דווקא אתה חשבתי שצ'יט שלך זה בערך תפריט של מסעדה.. איכזבת.
לא אחי לא יודע ירד לי מכל המוצרי חלב האלו וגם זה לא חסכוני בישבילי...בקוטג' יש 12 גרם חלבון בחצי אחוז שומן(גביע אחד)עכשיו אני ביום אוכל 400 גרם חלבון תחלק את זה לארוחות?בחיאט מה כל יום אני אטחן לך איזה 2 קוטג'ים 3 קוטג'ים בארוחה?זה לא חסכוני בשיט בהשוואה לחזה הודו ולעוף.
וצ'יט אצלי אם נגיד אני באמת נופל על משהו אני גם יש לי פאק פסיכולוגי שמונע ממני להיתפרע יותר מדי אחרי זה יש לי יסוריי מצפון אני הייתי ילד שמן וגם אתה הייתה ואתה בטח יודע על אילו יסוריי מצפון אני מדבר אחי.
Pro_XXL_Universe מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 02:33   #46
Goldberg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
לא אחי לא יודע ירד לי מכל המוצרי חלב האלו וגם זה לא חסכוני בישבילי...בקוטג' יש 12 גרם חלבון בחצי אחוז שומן(גביע אחד)עכשיו אני ביום אוכל 400 גרם חלבון תחלק את זה לארוחות?בחיאט מה כל יום אני אטחן לך איזה 2 קוטג'ים 3 קוטג'ים בארוחה?זה לא חסכוני בשיט בהשוואה לחזה הודו ולעוף.
וצ'יט אצלי אם נגיד אני באמת נופל על משהו אני גם יש לי פאק פסיכולוגי שמונע ממני להיתפרע יותר מדי אחרי זה יש לי יסוריי מצפון אני הייתי ילד שמן וגם אתה הייתה ואתה בטח יודע על אילו יסוריי מצפון אני מדבר אחי.
מה פתאום בגביע קוטג' יש איזה 25 גרם חלבון אולי אפילו קצת יותר
Goldberg מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 02:35   #47
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

כן יש 25 , 10 גרם ל100 גרם בגביע יש 250 גרם.
ישן 19-10-08, 03:29   #48
orel
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

שלח הודעה דרך ICQ אל orel

קוטג חצי אחוז זה פשוט מגעיל, סיד טהור, אלא אם כן זה מעורבב עם חמאת בוטנים ואז זה טעים.
בכל מקרה תאכלס מבחינת השקעה מוצרי חלב יוצא יקר יקר, הכי משתלם זה יוצא חזה הודו ועוף, אבל זה נמאס מהר..
orel מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 19-10-08, 05:51   #49
Masquerade
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלMasquerade

כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orel צפה בהודעה
קוטג חצי אחוז זה פשוט מגעיל, סיד טהור, אלא אם כן זה מעורבב עם חמאת בוטנים ואז זה טעים.
בכל מקרה תאכלס מבחינת השקעה מוצרי חלב יוצא יקר יקר, הכי משתלם זה יוצא חזה הודו ועוף, אבל זה נמאס מהר..
אבל 3% זה אלוהים
ישן 19-10-08, 08:47   #50
eyalamzleg
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
מה עם בשר אדום ? עם אני הייתי צריך לאכול 400 גרם חלבון בהחלט הייתי מכניס בשר אדום יש בזה כמות עצומה של חלבון גם כבד הוא כמעט בלי שומן והרבה חלבון
eyalamzleg מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה