|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() אם כבר מדברים על אוכל, אני כרגע מכין לארוחת ערב שניי ביצים ופתאום חשבתי, מה עושים עם החלמון? אין לי לב לזרוק את זה, אני רוצה לעשות עם זה משהוא, או שלאכול את זה?
אתם מכירים את הניפוץ מיטוסים שיש לפעמים? אז היה על הביצה ואומרים שאין בעייה לאכול יותר משניי ביצים ביום, הכוונה לאנשים הרגילים שאוכלים על החלמון חח (היה בחדשות, למשל גם, שלקרוא לאור נר אנשים חשבו שזה מזיק לעיניים, אז זהו.. שזה לא..) בקיצור, מה לעשות? (נראה לי אני יאכל את זה וזהו.. אני ממילא משלב ריצות פעם פעמיים בשבוע בערך) לגביי הריצות, תגידו אני היחיד שמררגיש שזה מפריע טיפה לאימון? יש בזה משהוא? כי מרגישים עייפים אחריי זה ובגלל זה אני לא עושה אימון ביום שרצתי, ואם אני לא מתאפק אז אני עושהבערב יש כאן עוד כאלה שעושים ריצה? (ומה ההמלצות שלכם לגביי זה?כדאי להוריד או להשאיר? זה כיף אני אוהב את זה השאלה אם זה לא פוגע..) |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ריצה זה אחלה של דבר אם אתה יודע איך לשלב אותם באימונים שלך. משפר כושר סיבולת לב וריאה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הצ'יט הכי גדול שראיתי היה של Danizg. עוד יש לי סיוטים כשאני נזכר בזה
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() חחח כל השבוע שלי זה צ'יט אחד גדול ומה גם יש לי נטייה להשמנה , אבל זין אני אוותר על תענוגות החיים יש גבול עם כל הכבוד.
![]() |
#45 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
וצ'יט אצלי אם נגיד אני באמת נופל על משהו אני גם יש לי פאק פסיכולוגי שמונע ממני להיתפרע יותר מדי אחרי זה יש לי יסוריי מצפון אני הייתי ילד שמן וגם אתה הייתה ואתה בטח יודע על אילו יסוריי מצפון אני מדבר אחי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() כן יש 25 , 10 גרם ל100 גרם בגביע יש 250 גרם.
![]() |
#48 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קוטג חצי אחוז זה פשוט מגעיל, סיד טהור, אלא אם כן זה מעורבב עם חמאת בוטנים ואז זה טעים.
בכל מקרה תאכלס מבחינת השקעה מוצרי חלב יוצא יקר יקר, הכי משתלם זה יוצא חזה הודו ועוף, אבל זה נמאס מהר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: אורי
עוסק ב:: חייל ב8200
חדר כושר: אוניברסיטת תל אביב
|
![]() אבל 3% זה אלוהים
![]() |
#50 | |